stanmar Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 no jo, oni jsou u některých motorizací jenom jednotrubkové vývody výfuku,myslím že před koncem výroby OII fc to postihlo i naftový 2,0,který měl předtím trubky dvě. Jinak křidélko uvidíš live zblízka,a opravdu to není taková krása jak v prospektu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 No co,tak ti to trochu pomluvíme. Já to tedy uvidím live zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 jo rouru mám i u 2.0 TDI, SOCKA VERZE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 zvukl sem neslysel takze jenom spekulace ale nebyla to vyslevene trubka ale koncovka ovalna .... sisata P.S. to je ona: http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-octavia-08-koncovka-vyfuku-1-6-tdi-2-0tdi-cr-id:7756.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 (editace) budu si ji taky dávat, bratránek ji má na 1.2 TSI a opravdu to je jenom doplnek, :-)) Editováno: 30. Duben 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 tahle koncovka je moc pekna, zarizoval jsem ji na kolegovu OII FL Combi a paradni vysledek.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 jo o strejc ji ma na svoji OII 1.6 MPI taky a vypada suprove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Na kolikátou vidíte nedělní sraz? Je už dlouho světlo, takže tak na 17:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Tak co hoši? Nepřijede někdo v sobotu do Lán? Bude nás tentokrát více jak loni, čím více lidí, tím větší sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 baris: ........ az tak dlouho jo ? .... ikdyz je pravda ze me by to ani nevadilo clint: ........... jelikoz nemam dalnicku a nehodlam ji kupovat ( leda ze by ste se mi na ni slozily ) tak nedorazim ac bych celkem i rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 No ja bych to videl nejak trochu pozdeji, ale premyslel jsem spis nad 16 hodinou. Nicmene, kdo se tedy v nedeli zucastni a jaky cas preferujete? Ja prijedu a je mi jedno jestli v 16 nebo 17 hodin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 taktez je me to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 No mě je to taky jedno ,klidně v 15:00 hod. Zařídím se však podle většiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Já dorazím a 16 hodina mě přijde přijatelnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Já pojedu asi jen sobotní do Lán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Koty co to je za zradu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 mě by to vyhovovalo na 17:00, to bych přijel do Prahy akorát, když to bude dřív, tak budu muset víc šlapat na plyn a dorazil bych mezi 16:00 a 17:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 No jakápak zrada, vybral si jen to lepší 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Ozi / Clint: Zajedu možná na oba ale na tom nedělním nemůžu být moc dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 A v jakém duchu ten nedělní je? Nějak jsem to tady procházel a nenašel nic podrobnějšího.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 tak co kompromis na 16:30 me by to taky vyhovovalo dilejc clint. ........... v duchu pokecu a tak nejak jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 16:30,no proč ne? Stejně se tam zase budem vykecávat tři hodiny,takže když někdo přijede o něco málo později,ničemu to nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 tak, tak doufam ze to nebudu uz ja a budu mezi prvnimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 A to jdete vyžírat McDonald, nebo postáváte jen tak venku a kecáte o mazlech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Jsme venku,občas nějaký ten závislák skočí dovnitř pro dávku kofeinu,někdo možná veme i nějaký ten protein v housce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.