Ozi Toretto Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 jj, koukal jsem na to v zrcatku, ze hned jak si vyjel z garaze, tak to spravne preplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Příště buď stavíme u vjezdu,nebo odbíhám s tebou Kubo Sraz super,ale zase jsem dorazil o hodinu později přístě,už dorazim fakt přesně,jinak z toho budu mít furt kulový Lukáši v pohodě,neni to věc která by tak hrozně hořela ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 další sraz je 1.9.? To možná budu už na dovolence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 ano bude 1.9., pak sem zase hodim hlasovani a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Ozi: našel jsem fotku,jak jsem jel do toho Jičína v pátek a nebylo to 41 ale 44°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Když jste u těch teplota, ostrava minulé pondělí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 wena, tak to je mazec, ja jsem eml uz pak min, asi jen tech 41, nebo 42 nejak presne si to nepamatuju... proste praha je betonove a asfaltove peklo a v tomhle je to zlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Tak koukám že tentokrát byl sraz menší, ale už jsme v pořádku přiletěli zpět do ČR, takže na příští dorazím koukám, že tady byly taky hezký teploty, my měli ještě o něco vyšší, hlavně v Luxoru a okolních místech, které jsme navštívili bylo i přes 55 (ve stínu), myslel jsem, že se rozteču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 no to me postrikej teda .... 55 ve stinu jo ? To muselo bejt na slunicku takovejch 70 to bych se dobre roztek teda,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 (editace) Luxor jsem navštívil v červenci před pár lety a v poledne tam v podstatě nikdo kromě nás po ulicích nechodil. Nakonec jsme zapadli do McD a užívali si klimu....Je to tam skutečně pekelné....K tomu ještě ten smrad a bordel a horda špinavců, co z tebe lámou každej dolar. Já rozdával propisovačky a když došly, měl jsem s sebou pár českých kováků. Když se mě ptali, kolik že ta jedna koruna je dolarů, řekl se, že zhruba pět Editováno: 11. Srpen 2013, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Tak a jak jsem slibil, mame tu novy formular na sledovani kdo prijede a kdo ne Prazsky sraz - zari Misto konani: http://www.mapy.cz/s/7OeQ (POZOR ZMĚNA MÍSTA)Datum: 1.9.2013 - neděleČas: 18:00Hlasovani o ucasti: http://doodle.com/uiezqxd52c6uiubw Pripadne pripominky jako obvykle hazte sem a jen doufam, ze tentokrat se nas sejde vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Když se stane zázrak a skončíme brzo v práci, tak bych se stavil po cestě domů. Ale spíš bych to viděl, že se nezúčastním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Luxor jsem navštívil v červenci před pár lety a v poledne tam v podstatě nikdo kromě nás po ulicích nechodil. Nakonec jsme zapadli do McD a užívali si klimu....Je to tam skutečně pekelné....K tomu ještě ten smrad a bordel a horda špinavců, co z tebe lámou každej dolar. Já rozdával propisovačky a když došly, měl jsem s sebou pár českých kováků. Když se mě ptali, kolik že ta jedna koruna je dolarů, řekl se, že zhruba pět Naštěstí přímo ve městě jsme byli jen na oběd, jinak jsme jezdili po památkách. To s těma českejma korunama je dobrej nápad, hezká inspirace na příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Přátelé,tuším že v červenci byl na srazu nějaký kolega (přijel myslím s audinou),který cosi povídal o dílech -kdo jej zná -prosím o kontakt na něj (nejlépe poslat SZ) dík M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 posilam sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Ten prijel se mnou...vidim ze Ozi zna, takze vyreseno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Hele a mohl by sehnat ten tajemny v Audi i nejak rozumne jumbobox do O2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 zkus se ho zeptat, kontakt posilam do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Klidne volejte: 604 32 32 33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Borci,kdyby měl někdo zájem,tak můžu vzít na sraz dva roky staré sluneční clony (Milotec) na okna zadních bočních dveří OII Liftback za osm stováků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 na FI neco nenajdes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Ne,tohle prodává kolega,dal si na OII folie. Kdybys o někom věděl,tak písni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 zatim nevim, vsici maji folie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Bejčci, bude mit nekdo v nedeli na srazu DIAG. ? sviti mi zase klicek, tentokrat inspekce potreboval bych smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.