kokta7 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 jak si spiderman fotí novy logo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 (editace) ............ nejenom BAN, ale jeste mi budete asi platit benzin a jeste nejakej bonus k tomu ........ clovek se tahne do prahe a hovinko z toho .... Vy chuligani z prahe, jenom valite sunky ...... ale aby ste se prijely podivat na kamarada z ,, vesnice " to ne .... btw: ....ty svoje svetla budu muset fakt co nejdriv rozebrat, asi zitra a vycistit je zevnitr, doufam ze to pujde teda Editováno: 1. Září 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 navrhuju dalsi sraz udělat 13.10. protoze prvni nedeli v rijnu jsem v Německu....včera jsem už neměl sílu dorazit ale doufam ze priste tam bude nejakej další rapid:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Já se taky omlouvám, že jsem nedorazil, ale z práce jsem odjížděl v půl 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Ještě štěstí,že dorazil wén@ na 6 hodinu,páč bych tam byl s bráchou sám a zabalili bychom to. Chudák Lukason kterýžto dorazil na 7 ,by tam už nikoho nenašel...a zbytečně by propálil drahocenný benzín! Teda musím říct,že když dorazí mimopražští na pražskej sraz,tak kde jsou kurňa členové z Prahy?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Jak jsem psal, byl jsem do půl 10 v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 mc2uba a Ozi mají omluvenou absenci. Ostatní dostanou za uši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 cernej puntik a hnedka jim bouchni VAROVANI: neucast na srazu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 njn bohuzel ne vzdy to vyjde... pristi sraz se mi taky asi nakonec nepovede, protoze tou dobou pravdepodobne budu na baru v Maroku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 taky se omlouvám, ale na poslední chvilku jsem vzal za kamaráda službu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 poprvé na čas a k prdu aspoň Marcel s Pavlem a později Lukáš dorazili,jinak bych byl teda naštvanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 no to sem byl i tak ...... takova ucast nikdy nebyla Hosi si to budou muset hezky odcinit ........ sem zvedav jak se predvedou ........ PRISTE UCAST NUTNA A POVINNA ! ! ! ! ! ! Omluvenky typu, MAM PRDIKY ci NEMUZU jsou neakceptovatelny,....... mate na to mesic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Taky jsem nemohl, protože jsme budovali. Snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 (editace) My jsme s pritelkyni litali s kotetem po veterinach, takze bohuzel to nevyslo.. Ten dalsi musim uz dorazit, aby tam rogerer nebyl chudak sam Editováno: 3. Září 2013, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 (editace) Tak to vypadá, že po delší době mi to vyjde ta první neděle v říjnu a dorazím. Tak kdo se tam ukáže ze starejch pardálů:-) Editováno: 8. Září 2013, autor: Arlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 nemám kluci auto, takže za 2měsíce, snad vás ještě poznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Já možná přijedu. Bude tam mít někdo VAG? Potřebuji smazat na Maxíku servis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Bohuzel jak už jsem dříve avizoval, budu tou dobou na baru v Maroku. Vracím se v patek před Skodahome srazem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Tentokrát na 99% nedorazím - pracovní povinnosti mě nepustí. Na 100% bych to měl vědět někdy v týdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Ja nevim, zda dorazim, pro mne je to jeste daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 co posunout termin o tyden? to bude po skodahome srazu, tak at nejsou rozsekane dva vikendy? jinak ja tentokrat nepojedu (pokud se to neposune), protoze budu prvni vikend v rijnu na dovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Pro mě by to bylo vyhovující. 6.října nepřijedu. A pro některé by to byly tři rozsekané víkendy - 19.10. je Clintův sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 presne tak, proto jsem to psal... tak ja vytvorim klasickou anketu a dam tam volbu prvni a druhej vikend a pojedem tam kde bude vic lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Anketa není špatný nápad. Anebo budou srazy dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Ja bych taky klidne ten druhy vikend. Spis tak premyslim, jestli ten sraz ma po SH jeste smysl, kdyz se stejne vsichni uvidime v sobotu. Leda na zhodnoceni SH srazu a drbani, kdo jake ma auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.