4422442255ps Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Letňany ? Na ty koukám z okna :-D silně nad tou nedělí přemýšlím chci okouknout co jak kde je a tak, no prostě zvědavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Hoši první příspěvek po dovolené, v patek jedu... PS.: píšu to ještě na letisti při čekání na kufr, jen abyste věděli co to znamená bejt srdcař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Přátelé, já se tentokrát nezúčastním - budu v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 No to sme si ale pane mastna tyc nedomluvily ! ! Ser na suchdol a doval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 No to máš smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Ja vim ........ Tatka musi vydelavat aby meli co deti do krku .... ja jenom aby sme tam nebyli zase ve trech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Snad ne,jinak jsem tam jel naposled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 ja myslim,ze nas tentokrat urcite bude vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 bohužel jsem v práci a navíc jsem dneska většinu viděl na SH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 ty voe co je tohle za výmluvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 No tak na tu účast jsem tedy zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 hmmmmmmmm tak ctyri TWL .............. .............. TO JSOU KECY TWL,... ja taky videl temer vsechno, defakto fakt vsechno Pawoukovo TSI to uz je okoukany a zbytek znam,... takze ja taky nemusim defakto jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Nápodobně. Na předchozí stránce nás bylo přihlášeno dest. Wéna to vzdal,takže devět. Ve čtyřech nejedu. Tak borci,hlašte se,máte čas do odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Jak jsem psal, já se na Vás také přijedu podívat. Ozíku nezapomen na mě prosím s tím Vagem. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 9,..... no tak snad aspon to tam bude Kazdopadne,...... viz. nize zase odkaz na anketu,.... tak to prosim zaktualizujte kdo jak to ma a komu se nechce aby sme v tom meli poradek,.... KOLIBRICI HLASUJ ! ! ! http://doodle.com/q23zzhsuc7fiz6kz#table Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4422442255ps Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 To moje slovo ale platí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 panove nevnasejte sem anarchii, je smutny, kdyz se tu snazime obnovit pravidelnou tradici prazskych srazu a pak to pulka lidi "sabotuje" jestli se schazet nechcete tak to muzeme rovnou odpiskat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Já se budu snažit dorazit, ale měl bych se věnovat taky ženě, když jsem celé víkendy pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 tak ji vem s sebou ja ji za to vezmu cokoladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Přihlášení snad proběhlo OK a dorazím. O2 FL 1.8 TSI 4x4. Pro ty co chtějí vidět nové auto :-). Ozi: mám pro Tebe nějaké info o diagnostice a studiiní matroš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 (editace) Lidi by treba prijeli radi, ale uz je nebavej narazky na velikost (a tim i obsah) motoru, vybavu auta, tuzing, typ auta apod... Ozi, cokolad vem radsi vic, mozna prijde i kouzelnik A v kolik hodin to je? Editováno: 13. Říjen 2013, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 (editace) Motosman: super, těším se Radius: si to tak neber, to k tomu prostě patří... jo a nechceš vyzvednout a hodit? Edit: je to od šesti... Editováno: 13. Říjen 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Radiusi,napřed si sáhni do svého svědomí,stačí se podívat,co tady porůznu vypisuješ. A pak tady brečíš,že se někdo naváží do motorů atd. Však se většinou známe,tak víš,co od koho čekat = jen tady špičkujeme. Účast zatím vypadá slibně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Ozi: to bys me pak musel hodit i domu, nestaci jen tam a uz je to stredocesky kraj, ne jen Invalidovna (hrcku na popojizdeni mam, takze neni treba) Pawouk: no tak mam problem s HTP a obcas se i mistr tesar utne, vazne jsem nekde cetl, ze Rapid ma MPI a ze to je milovej krok od HTP... jinde zase pisou ze to je trochu vylepseny HTP a preznaceny... tak si vyber a clanek s MPI nemohu najit, tak se podridim... vic mne nenapada , proti dieslum a myslivcum nic nemam - prestoze myslivce bych nevyhledaval a vic se tu snad neresi. Aktualne mam sluzebni F2 FL 1.6 TDI 66kw Elegance a musim rict, ze je to paradni vozitko, kdyby v zakladu Fabky designove vypadaly takhle, tak si tu Fabii koupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Já už se v těch tvých autech neorientuji - kde máš Octavii? V podpisu ji vidím. A co to je "hrkcka"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.