Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 ok, tak domluveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Hlásím umyto a horní parkoviště plné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Tak jsem doufal, ze to stihnu, dorazil jsem ve 21:19 a tam uplne prazdno :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Já odjížděl předposlední a sekuriťák akorát zavíral vjezdovou mříž. Účast bylo hojná a zavítal mezi nás i Motorpower. 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Nějak jsem si to nedořekl s Ozim takže příští měsíc od Motorpower bude chiptuning na počkání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 diky dnesnim ucastnikum a panove jestli vse vyjde, tak doufam, ze pristi sraz uskutecnime na motokarach v Praga Arene. Zacinam resit organizaci... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 mc2uba tak na to bych moc nevsazel, ale nemuzu rict, ze bych nad navstevou u nej neuvazoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Dnes plameny nelitali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Plameny ne, ale ta černá Fabia na druhé fotce "lehce" kouřila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Ozi: jak jsou na tom s cenama? Jednou byl prej plamen a černý dým byl taky prej, ale demence, dnes tam byly i malé děti a něco takového může udělat jenom naprostý kokot! Takže příště dostanou stopku hned na vjezdu a vykážeme je za srazu 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 maji cca stejne jako radotin, ale ta trat a uroven motokar je trochu nekde jinde http://www.pragaarena.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 (editace) Ahoj, rád jsem vás poznal a dávám sem odkaz na měření výkonu . http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16306&hl= Pokud tedy budete mít zájem. Pochopitelně i volejte. Hezký večer. Editováno: 6. Duben 2014, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 včera jsem byl na motokárách (pragaarena)a můj nejlepší čas byl 43,02, tak porovnáme :-) nejlepší motokára byla 14 ta 2x vyhrála :-)) Dneska jsem byl trošku unavenej tak se omlouvám...příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 tak diky za pokec,ucast teda hojna:) za pul roku aby nas clint pustil na letiste:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Za me taktez dekuji za prima hodinku na priste se tesim na motky az se vyblbneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dermin95 Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Sakra.. Učast vážně hojná... Bohužel se auto zdrželo u lakýry. takže jsem neměl jak dojet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Tak ucast byla pekna,vcera jsme psali historii :-D :-D Jinak na motokary se tesim, obdivuju Oziho,ze se chopil zarizovani ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 no moc se neboj, uvidime co me reknou, treba me vyfakujou a bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 proč by fakovali, pro ně je to kšeft ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 To jo ale nevezmeme celiu drahu a rimbpadem nas tam muze nekdo vysachovat. Dneska jsem to s jima predbezne resil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 jo to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 (editace) Prazsky sraz - kveten 2014 - motokary Po predchozi domluve a hlasovani bude tento sraz vyjimecny - a cim? Budou se konat motokary v Hornich Pocernicich. WWW mista konani: http://www.pragaarena.cz/ Misto konani: http://www.mapy.cz/s/9DOG Datum: 4.5.2014 - neděleČas: 18:00Hlasovani o ucasti: http://doodle.com/hiqggythn66em8zr Varianta jak to udelat je jen jedna: v rezervaci zaskrtnete jak dlouho budete chtit sedet uvnitr (minimalni cas) udelame rezervaci pro konkretni pocet lidi v restauraci jizdy si kazdej zaplati sam posedime, popijeme, porovname casy a pojedeme Budu se tesit Editováno: 13. Duben 2014, autor: Ozi Toretto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 No kubo ty si super organizátor, pěkně kousek od sjezdu z D11, chválím tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Pokud dorazím, tak na 2H bych poseděl případně se dá kecat u aut venku, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 jasny, urcite to pujde i venku, spis jde o to kdyby se tam chtel nekdo nasackovat k nam at mame dost mist na sezeni i uvnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.