mc2uba Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 By mi to auto mohlo do neděle vydržet i čistý, ale otázka, zda stihnu dorazit. Máme být v práci do 19:00, tak snad to vyjde v půl 8 aspoň na chvilku tam dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 .......... Kamaradi, neco mi do toho nutnyho vlezlo takze je mozny ze nedorazim, ale to uvidim asi az tak cca 1 hodinu pred odjezdem,........ zatim teda nevim jak to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Tak já vám chci přivést ukázat mojí Feličitu a vy si nepřijedete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Přijedeme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Tak pokud skoncim v praci podle planu, tak budu na sraze prvni a jeste se tam budu hodinu nudit sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Mám ještě cestu do Sedlčan, ale asi dorazím také dříve. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Přemýšlím, že bych se stavil na kukačku, ale nikoho tam nebudu znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Doraž. Alespoň někoho poznáš. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Jen teda budu muset alespoň základně umýt auto, pač aktuálně není poznat, že je žlutý 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 tak ja sem uz umyl:) jeste mozna nalestim pokud nebude prset odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Umyl bych to, ale jelikoz je mi blbe, tak bych si pak mohl jit rovnou zitra pro neschopenku. Takze budu za prase, ale snad dorazim XJOHNNYX: v klidu, ja tam taky nikoho jeste neznam :-D Aspon tam nebudu za trubku sám :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Ja to asi jen spláchnu wapem, pač je to fakt strašný, předek a střecha žlutý, zbytek černej Auto najede cca 100 a více km denně, takže žádný velký mytí dřív jak po 14cti dnech se nevyplácí @Pitrs2: Oka, budu s tim počítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Umyl bych to, ale jelikoz je mi blbe, tak bych si pak mohl jit rovnou zitra pro neschopenku. Takze budu za prase, ale snad dorazim XJOHNNYX: v klidu, ja tam taky nikoho jeste neznam :-D Aspon tam nebudu za trubku sám :-D Pokud jsi Pitrs ze seat klubu a měl jsi Toledo, tak mě znáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Tak se nám tady pěkně rozpršelo, ještě štěstí, že to nemám umytý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Přesně, uspořádal bych něco ve stylu "Nejšpinavější vůz srazu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Johnny: to to jeste vezmem pres golfovy hriste, ne? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 To zas nééé, nejsem jezeďák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Pitrs2: mám obavu, že já nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 stejne je venku tma :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 mám strach, že v garážích budou světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Jo, tos uhod - budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 tak ja nedorazim ....... budu se na vas tesit snad na unorovem srazu ..... to uz dokonce snad i s trochu jinym interierem ve stylu jiny sicny a volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Tak bohuzel Dnes to nevyjde. Sem nachrchlanej a celkove rad ze ziju Budu se tesit priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 bohužel nestíhám, tak příště nebo u klinta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 XJOHNNYX: ja se nedivim, ze mas spotrebu jakou mas :-D Jako dlouho se mi nestalo, ze sem po spojce letel 150 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.