Radius Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Pawouk: kurna Ozi: jeste si mi s nim zamaval a podekoval zde na foru (asi ve vlaknu u Clinta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Tak bohužel,dnes nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Radius, kdes dneska byl? Mel jsem pro tebe jak konektor, ktery jsem opravdu nasel (ale nejde u me pouzit ) tak cokoladu... Vsem ostatnim ucastnikum diky za pokec, i kdyz dneska jsem byl tak trochu izolovan rozebiranim aut a stouranim se v pocitaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Jo jo, ještě malou chvilku a mohli jsme kecat do rána, než by otevřeli krám. :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Dik za pokec a ucast. Ja ted budu sledovat kdy mi vyplivne klima dle chybovejch kodu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Mno ten týpek vypadal, že by nás tam klidně zavřel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 evidentne to moc neresil, projeli jsme my, za nama jeste jedno auto a pak uz to zatah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Taky moc díky za pokec. A Ozimu díky za projetí auta. Mám alespoň trochu míň starostí, jestli s autem něco není. A taky vím, co mě čeká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Ozi: jsem to nestihl, v 19:30 jsem prijel domu a pak +30m na sraz, takze to nemelo smysl Zenska si dala na navsteve kapucino a misto 30m z toho byly 2h, proto jsem radeji hlasoval 'mozna', v koutku duse jsem ale porad doufal ze to klapne (mimochodem jsem lital jak drak, po vesnici jsem letel 90 - stoupak nejmin 80° a potkal jsem policajty - asi to byl kamos, protoze jeli dal a nez jsem vyjizdel domu, tak jsem mel na PP 9l, po dalnici 160 a dojel jsem za krasnych 6.8l). Auto jsem v sobotu taky umyl!!! Ja byl pripraven. Cokovoko me mrzi , tak budto za mesic a nebo te pozvu na prohlidku panelaku na lezato - pred rokem jsi mel zajem a najednou v Krusovicich ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 moc diky za pokec,jojo malem nas tam zavřeli )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 dík za pokec a taky už všechno funguje jak má 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 taky díky za pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 jste to tam nějak protáhli ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 mno v devět nás vyhodili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 no tak to vedet, tak se stavim... vzdy se to rozpustilo nejdyl kolem 20:15 ve 21 baumax zavira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Prazsky sraz - brezen 2014 Misto konani: http://www.mapy.cz/s/7OeQDatum: 2.3.2014 - neděleČas: 18:00Hlasovani o ucasti: http://doodle.com/gabx33qmahb9kkb6 A trochu statistiky - pokud by vas to zajimalo, jak se nase srazy pomalu rozsiruji mesic hlasovalo ANO NE Mozna ------------------------------------------------- cervenec 14 4 2 8 zari 14 6 5 3 rijen 13 10 3 2 listopad 9 1 5 3 prosinec 14 11 1 2 leden 2014 17 6 1 9 unor 2014 15 6 3 6 a co z toho je videt? Ze nase rady se stale rozsiruji!!! jen tak dal, cil pro letosni leto bych videl na 20 vozech Editováno: 14. Únor 2014, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Opět se pokusím dorazit po práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Já bych měl dorazit - momentálně mi nic nebrání v účasti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Beru na vědomí,vrátím se o něco dříve z dovolené,abych se s Vámi mohl opět setkat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 taktez si to pisy a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Mělo by dorazit i pár lidí z FB stránky Škoda Fabia & Tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 super Kubo, hod mi prosim ty fotky z ledna, cos sliboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 napostoval sem to i na FB na tranku kterou spravuju, FabiaAuto.cz TAK UVIDIME TREBA TAKY NEKDO DORAZI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 To snad vezmu i foták a udělám nějaké krátké video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 A sakriš,to abych si umyl auto... ať tam nejsem za špindíru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.