Ondrero Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Poklice z kamionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Vis, jak poznas, ze je holka nadrzena? Kdyz ji zajedes rukou pod kalhotky a mas pocit, ze krmis kone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Výrobci nezávislého topení mají konkurenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukajda Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 To je panecku firma! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Kdyby USA zaměnilo Česko a Čečensko: 8:00 - Americký expediční sbor překročil hranice ČR 8:05 - laserem naváděné střely zničily základu stíhaček Grippen a pivovar ve Velkých Popovicích 8:27 - AČR si všimla, že jsme pod útokem 8:35 - proti nepříteli startují bitevníky L-159 8:50 - všechna naše letadla byla zničena americkými Raptory ještě za hranicí viditelnosti 9:00 - na Obraně si mnou ruce, neboť se konečně zbavili L-159 10:00 - americké síly zaznamenaly ztrátu šesti tanků Abrams, kterým někdo v okolí Mostu odcizil za jízdy pásy - útok na Prahu přesto pokračuje 10:30 - transportéry Pandur vyjíždějí z kasáren bránit hlavní město 10:45 - Bruntál vyhlásil samostatnost 11:00 - testeři v BIS začínají obědvat 12:30 - všechny Pandury mimo, většinou z důvodu poruch nebo utopení v loužích 12:45 - náčelník štábu buší na vrata vojenského muzea Lešany a dožaduje se nějaké funkční bojové techniky 12:47 - správce mu daroval kolo zn. Ukrajina a poté ho vyhnal koštětem 13:00 - americké jednotky doposud ztratily 12 tanků Abrams a 23 obrněných vozidel Bradley, vesměs kvůli poškození podvozku na českých silnicích 14:30 - první americké jednotky v Praze 15:40 - velitel 22nd MEU, poručík T. Taxis Taylor byl na Žižkově udeřen cepem 16:30 - američtí vojáci vztyčují vlajku na Pražském hradě 17:00 - Clint Eastwood sleduje záběry z Evropy a píše scénář pro svůj nový film, "Vlajky našich synů" 18:00 - oficiálně podepsáno příměří 23:30 - náčelník štábu dorazil na kole do Bratislavy a žádá o azyl." /LG/ ::: ... p.s.23:45 byl oficialne Jiri Vecerek z Floridy jmenovan guvernerem nove vznikleho padesateho prvniho statu USA(czechcecenie))... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Na natáčení filmu Bavovřesky bylo zakázáno kouřit. A Když už tak jenom Trošku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Pět chlapů ve věku 20, 30, 40, 50 a 60 let se koupe v jezeře, když uvidískupinku krásných mladých slečen na druhém břehu, jak nahé dovádí ve vodě.20letý říká: "Pojďte, doplaveme tam a všechny je přeřízneme!"30letý říká: "Tak jo, doplaveme tam, ale budeme si vybírat!"40letý říká: "Se mi nechce, počkáme, až doplavou ony sem!"50letý říká: "Bacha, bacha, už sem plavou!"60letý: "Kurva, dělejte, že jsme mrtví!" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 prosimtě to radši smaž , ja se leknul a měli by to zakazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Bohajeho,z kterého kmene jsou? :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Nevím jestli už tu nebyl, ale zaručeně mě pobavil POPRVÉPoprvé s prezervativem. Bylo mi asi 16 let. Šel jsem do lékárny koupit krabičku. Byla tam ta krásná, mladá lékárnice a viděla, že je to poprvé, co nakupuji prezervativy.Dala mi jedno baleni a zeptala se mne, zda vím, jak se to používá. Poctivě jsem řekl, že ne: "Opravdu nevím, je to poprvé !'"Otevřela balení, vyndala jeden a natáhla si ho na prst. Řekla mi, abych se vždy ujistil, ze je správně nasazen.Vypadal jsem jako blb... Podívala se kolem sebe, zda-li jsme tu sami."Moment" ... a zamkla dveře.Vzala mne za ruku a odvedla dozadu.Rozepnula si blůzku a sundala ji.Rozepnula a sejmula svou podprsenku."Vzrušuji tě ?".... ptá se. Vzmohl jsem se jenom na kývnutí hlavou.Řekla mi, že nyní je ten moment nasadit prezervativ.Mezitím, co jsem to realizoval, sundala si sukni, kalhotky a položila se na stůl."Pospěš si, máme málo času" povídá.Tak jsem na ni vlez. Bylo to tak krasné, že jsem to bohužel dlouho neudržel. Dívala se na mě zklamaně. "Nasadil jsi aspoň dobře prezervativ ?" ptá se ...."Zajisté" a hrdě ji ukazuji svůj palec ... Poté ztratila vědomí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 No ty kráso :D http://www.mojevideo.sk/video/19b0b/nebezpecne_kozy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Bohajeho,z kterého kmene jsou? :_icon_smich2: Romanoluj ciganoluj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 No ty kráso :D http://www.mojevideo.sk/video/19b0b/nebezpecne_kozy.html Lepší než cirkule Ať se staví mám něco k pořezání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Noo mě by zajímalo co se honilo hlavou týpkoj co to režíroval Hmmm žena s útočnýma kozama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Stejně je to hustý jak jenom tak lehce skace a z židle udělá hromádku pilin :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandu Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Asi kvalitní žiletky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 tak ten je hůůůůstej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Nemecký inštitút porovnával kvalitu ciest v Európe.Zistil, že v porovnaní s ostatnými krajinami má Slovensko cesty na jednotku... Problém však nastáva, ak zaradíte dvojku, alebo vyšší prevodový stupeň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Česko určitě za Slovačí nezaostává o víc jak o 1 stupeň. Některý silnice je nejenom o strach, ale doslova o hubu jet rychlejc než na dvojku... Viz D1 po celý dýlce Pha - Bno nebo D2 od Bno kolem Hustopíčí až do Hodonína... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Tak tohleuž je do nebe volající!!!Cestovnípas ? POZOR!!!!! To už fakt přehánějí, našli jsme setam, zkontroluj si to taky !!! Ochrana shengenskéhoprostoru toholt vyžaduje! A potom jim ty údajejen tak unikají… Dle šetření Úřadu na ochranuosobních údajů byla zjištěna šokující skutečnost: Údaje z cestovních pasů jsou volněpřístupné na internetu !!!Pokud máte pas vydaný do 31.12.2012,tak je tam pravděpodobně i Váš, včetně Vašich osobních údajů sfotkou!Můžeš si to ověřit na této webovéadrese : http://www.scrolllock.nl/passport Stačí zadat jméno, příjmení -POZOR!! BEZ DIAKRITIKY (HÁČKY,ČÁRKY) a zemi kde byl pas vydán (je to podleabecedy...... na 44 řádku najdeš ČESKOU REPUBLIKU NADDÁNSKEM,Najdešse!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Hovnoooo :D :D Monkey Ondrej Jaros :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.