Ondra16V Vloženo 9. Říjen 2017 Vloženo 9. Říjen 2017 Brno-Prygl Na molu u půjčovny šlapadel stojí chlapík a volá megafonem: "Devítko,devítko.Už Vám vypršel čas,vraťte se!" ... "Vraťte se zpět,slyšíte mně?" Příjde k němu kolega a říká: "Počkej,vždyť my máme jenom 7 šlapadel" A ten první říká: "Nojo,sakra... šestko,šestko,máte problém?" 2 Citovat
cosby Vloženo 13. Říjen 2017 Vloženo 13. Říjen 2017 Ten výše znám trošku jinak: My jsme ještě pionýrky,máme ještě malé dírky,až budeme ženy míru,budeme mít velkou díru,až budeme svazačky,budem dupat za kačky :-) Citovat
Effendi Vloženo 14. Říjen 2017 Vloženo 14. Říjen 2017 Presný popis , ale chirurg nevyužil všetky krásy českého jazyka. . Citovat
JiricekHacicek Vloženo 14. Říjen 2017 Vloženo 14. Říjen 2017 Kazdy rok se na Slovensku udeluje cena za zachranu lidskeho zivota....Letos vyhral 8-lety Jozko ze Ziliny za zachranu zivota mistnimu farari,kdyz mu nasel bulku na varleti... 3 Citovat
Galvi Vloženo 15. Říjen 2017 Vloženo 15. Říjen 2017 Cigan Fero letí na dovolenou a na letišti potká kámoše Deža. A ptá se ho: "hoj, co ty tady děláš?" Dežo odpoví: já tady pracuji. Fero: Fakt? A s čím lítáš? Dežo: s hadrem po chodbě. .Starý cigan vzpomíná na staré časy... Kdysy jsem za 20kčs,- nakoupil v obchodě chleba, máslo, mlíko, sýry, cigarety, pivo a ještě mi zbylo... Teď, teď jsou na každém rohu ty zasrané kamery! . Skinhead hází žabky u břehu rybníka, když v tom jeden doskáče až na druhou stranu a trefí ciganku, která pere ručně prádlo, do hlavy a ta umře. Vyběhne cigan a povídá: "hej, rozbil jsi mi pračku!" Skinhead odpoví: "to víš, vodní kámen je prevít." . Cigánska rodinná společenská hra na 6 písmen?.............. INCEST. . Ciganek šu*á svoji o 2 roky mladší ségru. Po sexu ségra povídá: hej brácha, ty fakt šu*áš líp jak táta. Cigan: já vím, i máma říkala. . Víte co udělá cigan, když doděla vysokou školu? Sundá lešení a jde na univerzitu. . Černý humor je: 1 cigan v 10 popelnicich, Morbidní humor: 10 popelnic v 1 ciganovi. . Jak se řekne cigánsky daleko? Toronto. . Víte jak začíná cigánska kuchařka? Ukradneme 3 vejce... 1 Citovat
Cjoctavian Vloženo 16. Říjen 2017 Vloženo 16. Říjen 2017 On 13. 10. 2017 at 7:45 PM, slapnahrabe said: to az take vtipne nie je - pretoze je to zdieranie pacientov v nemocnici... Citovat
slapnahrabe Vloženo 16. Říjen 2017 Vloženo 16. Říjen 2017 (editace) Dal jsem to jen jako zajímavost, osobně jsem to ještě u nás neviděl. A tématická výzdoba popelnic u nás v ulici: Editováno: 16. Říjen 2017, autor: slapnahrabe Citovat
Cjoctavian Vloženo 17. Říjen 2017 Vloženo 17. Říjen 2017 My na SVK sme uz iny level v "starostlivosti" o pacienta 1 Citovat
Ondra16V Vloženo 17. Říjen 2017 Vloženo 17. Říjen 2017 Zaťuká soused u souseda v paneláku na dveře a ptá se:"Dobrý večer sousede. Promiňte, ale stala se mi taková nemilá věc. Došel mi doma rum a tak jsem se přišel zeptat, jestli je ta porucha jenom u nás nebo v celém baráku..." 1 Citovat
Ondra16V Vloženo 17. Říjen 2017 Vloženo 17. Říjen 2017 Jak gambler pozná, že spadl na úplné dno?Když jde koupit rohlík, aby si mohl vsadit alespoň Účtenkovku. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.