Ozi Toretto Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 (editace) mno dualni antena kdyby byla za 50% ceny tak bych nad tim premyslel, ale takhle ani ve snu... no takze je moznost pak pouzit tuhle redukci s tou nalepovaci antenou s tim ze ve vysledku mas dve anteny http://www.stualarm....i-antena-am-fm/ http://www.stualarm....n-samice-23-cm/ nebo je moznost udelat trochu prasarnu a anteny sloucit pres redukci a rozbocku fakra: http://www.stualarm....mec-bez-kabelu/ http://www.stualarm....amice-2x-fakra/ co si myslite ze je lepsi pouzit, abych mel co nejlepsi prijem? nevim jak moc dobre se bude chytat pod palubkou utopena antena, ale nemam ani zkusenost z rozbocenim origo anteny na strese... Editováno: 18. Červen 2010, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denis Kalus Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Jasně, duální anténa je drahá jako prase. Teď k tvým úvahám: 1) řešení s nalepovací anténou je dobré, ale u té první redukce je potřeba mít fakra samici, jelikož na rádiu je tento konektor, čili samec. Ve skutečnosti jsou tam dva, obrázek je z jednotunerového rádia. 2) druhá myšlenka je dobrá! Tak by to šlo... Ještě popřemýšlím a vyzkouším to asi. Je to sice velký vydrb, ale co už. Snad jen jediný problém by mohl být, jak mi tu kdosi psal, že Audience nemá dvoukonektor, ale dva samostatné. Tudíž by toto nemuselo jít nastrčit na audienci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 no ja vychazel u varianty 1 z toho ze nazev redukce je fakra do radia samice no ta dvojka taky nevim, asi se o vikendu premluvim a rozeberu si radio abych se na to podival... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Zdravim vas potreboval bych poradit jestli jde Audience do octavie III vim ze to neni uplne idealni reseni ale potrebaval bych vedet jestli tam bude bez problemu fungovat. Dekuji moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 minimalne tam budes mit problem s tim ze tam bude jiny ramecek v palubce a budes muset menit. a nejsem si jistej, ale myslim, ze audience pouzivala jinej typ komunikace nez na kterej pripravena OIIFL a mozna bys musel jeste downgradovat nektere ridici jednotky... jen jestli se muzu zeptat, proc tam nedas treba Bolero? vypada o hodne lip, schopnosti stejny a navic nebudes muset zadny proble s predelavanim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 minimalne tam budes mit problem s tim ze tam bude jiny ramecek v palubce a budes muset menit. a nejsem si jistej, ale myslim, ze audience pouzivala jinej typ komunikace nez na kterej pripravena OIIFL a mozna bys musel jeste downgradovat nektere ridici jednotky... jen jestli se muzu zeptat, proc tam nedas treba Bolero? vypada o hodne lip, schopnosti stejny a navic nebudes muset zadny proble s predelavanim... Dekuju moc za radu. V tom pripade od toho upoustim.. Jedna se o to ze do FL ted neni zadne radio k sehnani... a ja to potrebuju vyresit nez pojedu na dovolenou. Audienci je na netu plno A za krasny penize. Boleru jsem nenasel ani jedno :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Audience ve FL fungovat bude a korektně, jen možná nebude zobrazovat na maxidotu, ale to je detail, vypínání, zapínání, hlasitost v návaznosti na jízdě, vše jde, jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 A co tady všude: http://elektro.bazos.cz/inzerat/6365587/Skoda-Bolero6CD-na-Mp3dotyk-Lcd.php http://www.annonce.cz/detail/Skoda-Symphony-Bolero-8814529-W97UGY.html http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradio-skoda-bolero-s-kodem-a-24-mesicni-zarukou/ http://autobazar.hyperinzerce.cz/nahradni-dily/inzerat/3126687-radio-bolero-skoda-octavia-ii-superb-ii-nabidka/ http://www.autohandl.cz/detail/Skoda-Symphony-Bolero-8814529-W97UGY.html http://www.inter-bazar.cz/prodam-skoda-bolero-autoradio-nove.html A plno dalších - stačí použít vyhledávačů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Co venkovní teplota a climatronik??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 teplota nevím a climatronic samo nejde ten přeci běží po jiném protokolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 nezkousel jste nekdo tohle? melo by to byt nahradni reseni mistodualni anteny... http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=1Z0051551&searchcat=0000000106&ref=%3fc%3d0000000106 cenove je to rozhodne nekde jinde, akorat nevim jakej to bude mit signal, nikde jsem se to nedocetl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denis Kalus Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 nezkousel jste nekdo tohle? melo by to byt nahradni reseni mistodualni anteny... http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=1Z0051551&searchcat=0000000106&ref=%3fc%3d0000000106 cenove je to rozhodne nekde jinde, akorat nevim jakej to bude mit signal, nikde jsem se to nedocetl... Bohužel to není schopný žádný salon Škody objednat. Nechápu proč. V etce to maji, i v , ale obědnat jim to nejde. Zkoušel jsem to ve 3! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bender382 Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat na jednu věc...dá se na Audienci nastavit hlasitost rádia po nastartování? Momentálně to funguje tak, že nastartuju, zapne se rádio a hlasitost je na tuším 6 nebo 7, ale byl bych rád kdyby to bylo rovnou po zapnutí hlasitější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 ano da, je to v navodu myslim, jinak to najdes v nastaveni zvuku myslim na jedne z poslednich trech stranek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Bohužel to není schopný žádný salon Škody objednat. Nechápu proč. V etce to maji, i v , ale obědnat jim to nejde. Zkoušel jsem to ve 3! Chtěl jsem se zeptat jestli už se někomu podařilo objednat ten adapter na dvoutunerové radio ze skodovky, a jestli to vyřeší problémy, které vznikají při záměně Streamu za Audienci? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Není to díl pro SEAT? Zkuste to koupit v SEAT-servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denis Kalus Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Ahoj všichni, tak jsem se s tím nadrbal a nic. Díl se mi podařil sehnat, ale nevšiml jsem si, že je to dvoukonektor, který Audience nemá. Ta pinda má dva samostatné konektory vzdálené dále od sebe. Tak redukci jsem šoupnul do koše. Naštěstí stála 150kč. Zkoušel jsem připojit i druhou anténu, samozřejmě neoriginální za 300,- a výsledek žádný. Chvíli šlo RDS chvíli ne a automatické vyhledávání také nešlo. Tak jsem tam nechal původní, kterou jsem zkoušel do obou konektorů a žádný nebyl lepší než druhý. Takže jediná možnost je duální anténa za 1950,-, která má ovšem také dvoukonektor, tudíž tam nepůjde strčit. Jeden člen fóra mi psal, že to jde upravit, tak aby dvoukonektor šel nastrčit na dva samostatné. Teď mám naladěné stanice bez RDS, které jsem musel manuálně naladit. Když však přijedu do jiného města, kde frekvence neznám, tak jsem v pr...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Ahojte. Mám takový divný dotaz. Mám o2,mr2006 a audience a rozhodně mi v něm nejdou mp3. Ony jsou nějaké dvě verze tohodle rádia? Podotýkám, že mám rádio s měničwm na 6 cd. Poradíte mi kde je chyba? Díky. MArtin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Ahoj, jsou dve verze, Audience a Audience MP3. Je to napsane na prave horni casti nad vstupem pro cd. Ja mel ve sve OII MR2006 jen obycejnou Audienci a menil jsem za tu s MP3. Jediny problem ktery z teto vymeny pro me vyplinul je ze mi radio haze chybu u druhe anteny a poradne mi radio nehraje. ale to neni nic strasneho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Díky,mám tedy verzi bez mp3. Ahojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Ahoj lidičky.Mám dotaz ohledně antény...Dnes jsem do auta namontoval Audienci a vůbec mě nenapdla že je 1 tunerová a 2 tunerová.To jsem zjistil až zde... Samozřejmě mám 2 tunerovou takže rádio nehraje.. Chtěl bych se tedy zeptat jestli existuje nějaká funkční redukce nebo co vše potřebuji aby to fungovalo???.Pokud mohu poprosit tak díly škoda...nebudu se s tím s..t ale dám to servisu,takže aby to tam měli....Prosím tedy o díly k tomu potřebné a pokud někdo dá i odkazy budu jen rád...Aspoň budu mít představu o ceně a prováděné praci...Servisi jsou honě vyčurany a počítají si prace které neprovedli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 (editace) Ahoj lidičky.Mám dotaz ohledně antény...Dnes jsem do auta namontoval Audienci a vůbec mě nenapdla že je 1 tunerová a 2 tunerová.To jsem zjistil až zde... Samozřejmě mám 2 tunerovou takže rádio nehraje.. Chtěl bych se tedy zeptat jestli existuje nějaká funkční redukce nebo co vše potřebuji aby to fungovalo???.Pokud mohu poprosit tak díly škoda...nebudu se s tím s..t ale dám to servisu,takže aby to tam měli....Prosím tedy o díly k tomu potřebné a pokud někdo dá i odkazy budu jen rád...Aspoň budu mít představu o ceně a prováděné praci...Servisi jsou honě vyčurany a počítají si prace které neprovedli...DĚKUJI VŠEM ZA RYCHLOU POMOC... V pondělí to tam vezu. PS: Omlouvám se za dvojitý post..Nějak za blblo nebo moje chyba... Editováno: 7. Květen 2011, autor: Klon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 (editace) co hledas je toto: dualni antena jinak je urcite i moznost si udelat druhou antenu integrovanou do palubky, ta by ti mela stavit na to na co potrebujes... edit: P.S.: mel jsem stejny problem a vyresil jsem to interni antenou nalepenou v palubce - je to levnejsi a staci to Editováno: 7. Květen 2011, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Nikdo jiný nápad nemá?? Napadlo mě že ta dualní anténa by byla dobra,ale jak jí tam dostanu když rádio má konektory kousek od sebe??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madjackob Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 Pánové hloupý dotaz... když koupím audience z Octy III do octy II rv05 pojede jen s nakodovanim nebo potřebuje něco vic potřebuju parkovače,maxidot climu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.