HonzaNovis Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Na kolik vyjde ta druha antena? Jak dlouha by asi musela byt? Nevim pod cim to hledat a jeste aby to melo ten mirne odlisny konektor od te co tam je ted. Nechce se mi do toho moc vrazet, ta redukce je vzhledem k cene radia dost draha, tal me zajima ta antena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Nedavno to tady nekdo resil, zkus pohledat. Stala priblizne 500,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Tak to je prast jako uhod s tou redukci. To je teda dost drahy reseni na zprovozneni radia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukša Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Ahoj, mám v Octavii 2006 audienci+sound system a chtěl bych se zeptat jestli by tam šel připojit adaptér na USB. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 http://www.hifiauto.cz/Skoda-VW-Seat-Audi-C374/Adapter-pro-ovladani-USB-AUTOLINK-zarizeni-OEM-radiem-VW-(MOST-kon)-AUX-vstup-P1335/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Devil Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Ahoj chlapy, muzu mit dotaz? Koupil jsem si do auta audienci mistro streamu, kterej neumel ani mp 3. Vsechno funguje, klime ukazuje, volantem jde ovladat, park senzory ukazujou. Ale nejde mi RDS a radio ma spatnej signal, prisuzuju to tomu ze mem zapojenou jen jednu antenu a radio je dvou tunerovy. Mate nekdo vzkousenou nejakou rozdvojku, nebo jiny reseni? Dekujiu za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 (editace) Vzdyt je to tady nekolikrat napsano. Zkus trochu hledat. Editováno: 18. Srpen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Devil Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Cetl jsem to cel, ale nikde jsem se nedocetl o tom, ze by nekomu neslo rds.... a vlastne ani to co je lepsi jestli pridat antenu nebo tu rozbocku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmazalek Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 (editace) Zdravím chlapáci, tak jsem si koupil dvoutunerovou Audienci MP3 , za původní první audienci. Auto mám z přelomu roku 2005/6. Co s dvěma tunerama když je v autě jedna anténa sem se tu dočetl a už vyřešil, ale druhý den(skoro třetí) od instalace přijdu k autu a baterie měla něco kolem 8V, po nastartování přes kabely dobíjí jak má, baterka by měla být taky o.k. nemůže mě ta nová audience vybíjet baterku skrze gateway? Pročetl jsem tu toho dost, ale na tohle jsem nenarazil. Díky za odpovědi. Editováno: 23. Březen 2018, autor: mmazalek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Asi si četl málo Je to docela ohraná píseň a je to tak, jak píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.