El_Jacobo Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Zdravim, jen bych se chtěl zeptat, když couvám a mám parkovací senzory, tak jestli se mi zobrazí na tý obrazovce radia symbol auta, jako třeba u OII. Nebo to u roomsteru jenom pípá? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 (editace) Zobrazi sa ti normalne ako u OII symbol auta a ukazuje ti priblizovanie sa k prekazke z prava a z lava. Presne ako na OII ci FII. Teda ak mas origo radio (v mojom pripade je to DANCE s mp3). Len ako sme uz spominali, musi to byt z nejakeho dovodu namontovane origo vo vyrobe a nie ako dodatocna montaz...teda aspon zatial to tak bohuzial je...pokial niekto sikovny nieco nevymysli. Editováno: 16. Září 2007, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El_Jacobo Vloženo 16. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2007 hm, tak to je zajimavy. Ja mam totiz senzory a to radio s navigaci (tusim, ze tomu rikaji "LOW") a nic se mi nezobrazuje. Neni treba mozny, aby se to zobrazovalo jenom na tom radiu Dance? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Hmmm....no mozne to je, ale ked to na tom LOW funguje na OII, tak by malo aj na R. Ci tam si to videl tiez iba na DANCE? Lebo ja ti mozem len potvrdit na tomto DANCE. S radiom s navigaciou nemam skusenost...ani v OII ani v R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El_Jacobo Vloženo 16. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2007 no ja to prave videl v OII na DANCE. Ale kdyz to ma DANCE, tak by to mel snad mel mit i ten LOW, kdyz je to jako lepsi DANCE, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Hehe...kto povedal ze je lepsi? Len ma navigaciu navyse. To este nic neznamena. Funkcie sa mozu lisit...aj ked viem kam tym mieris...minimalne drahsi. Ale ak ta mozem ukludnit, aj tak ti je ten vizualny ukazovatel naprd. Pozeras sa aj tak do spetakov a pocuvas pipanie...to uplne staci. Mne aj tak stale nie a nie si zvyknut na tu divnu polohu auticka na obrazovke z boku...stale neviem narychlo ci je vlastne prekazka z prava alebo z lava...aj ked v konecnom dosledku mi to uz par raz pomohlo identifikovat ze z ktorej strany prekazka je...ale aj tak je to viac menej zbytocnost...si myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El_Jacobo Vloženo 16. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Mas pravdu, spatne jsem to napsal Neni lepsi, uz jen proto, ze nemam to navigacni CD a nechce se mi hi za 5500,- kupovat . MP3 mi to prehraje to mi stačí...Za špatnou formulaci se omlouvám. No pipani je dobry, ale jak jsi napsal, tak nevim na ktery strane mam prekazku. Jen by me to zajimalo jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Zdravim pánové neměl by jste někdo podklady z DP Roomstera postupu montáže orig.park. asistenta např. jak sundat nárazník, boky v kufru atd. Děkuji moc za pomoc Nemáte někdo celou DP na Roomstera v elektronické podobě (PDF)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Zdravim pánové neměl by jste někdo podklady z DP Roomstera postupu montáže orig.park. asistenta např. jak sundat nárazník, boky v kufru atd. Děkuji moc za pomocNemáte někdo celou DP na Roomstera v elektronické podobě (PDF)? tak park senzory objednany (dokonce i v me barve) a po vanocich budu montovat... tak to nafotim a dam sem navod edit,uz je doma(hura) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Kluci uz jste nekdo dodelaval park asist??? jen me zajima zda jsou tam naznaceny krizky na vrtani jako u fabie ? jestli ne je to pruser a dost se toho budu bat ! dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Diry pro senzor jsou naznaceny na naraznuku zevnitr. Komunikace s radiem funguje. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozefDrahovsky Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Ano, zobrazuje to aj na radiu a cast to vyuzivam. Lebo podla zvuku sa neda rozlisit ci bude kolizia vpravo alebo vlavo. Viac tu: http://drahovsky.blog.sme.sk/c/121985/Park...ijemnostou.html Zdravim, jen bych se chtěl zeptat, když couvám a mám parkovací senzory, tak jestli se mi zobrazí na tý obrazovce radia symbol auta, jako třeba u OII. Nebo to u roomsteru jenom pípá? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El_Jacobo Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Zdravím, na tom radiu DANCE se to zobrazuje, to jo, ale já mám "bohužel" to rádio s navigací LOW a to to asi nepodporuje...škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Mám otázku, máme doma FII r.v.2008 (MR2009). Má originál rádio Dance. Parkovací senzor nemá, ale chcem ho domontovať. Keď som bol service, pozreli VIN, a počítač im povedal, že parkovací senzor sa dá odmontovať, ale nebude zapustený v nárazníku, a nekomunikuje z rádiom. To isté je aj napísané v knihe s originálnym príslušenstvom. Čo mám teda objednať ak chcem parkovací senzor aby komunikoval s rádiom? V servise sa obávajú, že je treba zmeniť riadiacu jednotku od komfortných funkcií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 už se to tady probíralo, projdi si instalační manuály nebo sekci roomster, tam najdeš odpovědi, p.s. ten servis bych obcházel obloukem a pro začátek, začni vyvěšeným tématem - dodatečné montáže http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44193 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 reprom: Žiaden problém, dá sa to dorobiť. Kúp tu niekde na fóre kompletnú originálnu sadu určenú pre FII/R, treba ju dať niekomu šikovnému namontovať. Na koniec stačí len prekódovať rádio a senzory sa budú zobrazovať aj na rádiu. Ak by si kúpil sadu z dodatočného príslušenstva, tak táto nepodporuje CAN a preto sa na rádiu nezobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Nemá někdo přesný schéma zapojení barev a kam zapojit. Hlavně 7 žil od jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 taky bych potřeboval, nemáte schema zapojení senzorů kam a co a hlavně do toho radia na to zobrazení díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Pokud by nekdo shanel tak mam nove original parkovaky na FII/Room cena je pouze 15oo,- do vanoc: 736 172 076 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 hele na to máš inzerci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Ok, pane moderator ..dal sem to sem jen pokud by to nekdo shanel at nemusi hledat ..to snad neni proti pravidlum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeshII Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Co říkáte na tohle - http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/autotechnika/parkovaci+senzory/ps081+parkovaci+snimace/ - dá se sehnat cca za 1200,- a je to bez vrtání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 no nevím,ale já podle rádia parkuji na 1mm a tohle je tak na 50cm,to už je lepší guma na nárazník a cit v noze na spojce. Originál je originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Kluci je moznost dat i predni senzory na R jako ma OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 originálně ne, nic takového se na FII/R nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.