libero Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Já jsem spokojený, slováci jsou venku a to je hlavní. My jsme si už splnili, co se uhraje navíc je už jenom bonus. no už si si dohonil svoje ego a môžeš ísť čakať tých svojich .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 (editace) Já jsem z výkonem našich naprosto spokojený, ostudu rozhodně neudělali. A jsem rád, že můj příspěvek padl na úrodnou půdu......že se nějaký potrefený slovák ozve Editováno: 20. Květen 2016, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Budu sice jízlivý, ale nedá mi to. Už ty návleky ze zrcátek a vlaječky z okýnek můžete zase sundat - 14 dní intenzivního češství zase za rok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Nevím, zda-li tu někdo sleduje me, ale to co předvádí naši v prvním poločase je hrozná bída. Nečekal jsem zázraky, ale aby jsme se dostali na půlku soupeře jen když má brankář výkop........to sem nečekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Polska biało czerwoni !!! . Polcy nic sie nie stało tylko wygraliśmy!!! Vy Češi musite taky vyjrat. Přeju Vam hodně stěsti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 V 20. 5. 2016 at 6:17, Voice napsal: A jsem rád, že můj příspěvek padl na úrodnou půdu......že se nějaký potrefený slovák ozve presne kvôli takýmto ľuďom stráca človek chuť sem prispievať ..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Na něj nedej, to je jen provokatér, který po foru jen planě kibicuje a nikdy nikomu nic kloudného neporadil. Na rozdíl od tebe. Myslím, že to každý, kdo chce, jasně vidí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Jo za pravdu se každý vzteká.....a že se ozval po čtvrt roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 výber Európy na parádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 postup zabezpečený .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 a že outsider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Tourminátor a Cibuľa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 JJ, dobře hrála, škoda že už Plíšková nejde dál, ale zase je zítra šance v deblu ( Šafářová). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Radwańska asi postupuje dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 a to som neveril,že prejde cez skupinu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Koukám, že tady má každá země mezi námi zástupce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Pomeeeeee Domča ,je to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Usměl bych se kdyby cibulkova hrala s agnieszką radwańską . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Tak čtyřhra nám nevyšla, ale libero je zajisté spokojen . Tedy blahopřeji k výsledku, a tomus ať nesmutní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 V 30. 10. 2016 at 15:21, TOMUS napsal: Usměl bych se kdyby cibulkova hrala s agnieszką radwańską . aj tú by poslala domov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 před 23 hodinami, stanmar napsal: Tak čtyřhra nám nevyšla, ale libero je zajisté spokojen . ďakujem ..jasné,spokojnosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 21 godzin temu, libero napisał: aj tú by poslala domov Mohlo by ji být těžko poslat Agnieszkę domu . Agnieszka je velmi dobrá v tomto tenise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 včera sa na ten futbal dalo aj pozerať ...len tá tráva v TT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Marekbaty aj žiješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.