jana123 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ahoj, prosím o radu. Za jízdy se mi roztrhl rozdělovač. Mám tam Marelli. Chci se zeptat pokud ho vyměním dá se nasvativ předstih přes VAG340Z? Je možné tam dám i jiný rozdělovač třeba bosch? Ještě mám dotaz zda po výměne auto nastartuji, nebo se musí restartovat palubní počítač atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Mel jsem rozdelovac Marelli, vymeneno za Bosch, staci jenom poznamenanat a zachovat zakladni hodnotu predstihu. Nastartovalo to a jezdilo to i bez zakladniho nastaveni rj. motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanok Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Neviete mi niekto povedat kde sa da zohnat za "ludsku cenu" rozdelovac BOSCH na 1.6 55kW AEE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Zkus uživatele fora s nickem SEBO, ten prodává díly za zajmavý ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Třeba tady http://www.cc-autodily.cz/rozdelovac-felicia-1-6.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millosh Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 muzu se zeptat na podrobnosti, za jakych podminek se ti roztrhl ten rozdelovac? kolik jsi mel najeto? bylo to z niceho nic nebo tomu predchazely nejake signaly, ze s rozdelovacem je neco v neporadku? (cukani, divne zvuky apod...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Třeba to někomu pomůže starší fórum: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.