Ludvíček Vloženo 29. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Ludvíčku , ty čudlíčku, fotky se krást nemají !!! já vím, já vím....ale když jsou to takové krasavice......... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 (editace) Oslovuji tímto všechny octaviany (samo, že prioritně majitele O II RS ) ať sem pověsí fotky či názory k O II RS kterými jezdí, nebo které viděli (nafotili) - ať tu my příznivci RS máme přehled a pokoukáníčko byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Ludvíčku,nejsou to čistě náhodou MOJE fotky? Od někud je znám a že by jsi fotil na tom samým místě? Ale ještě ti tam chybý TŘETÍ. Ty,ty,ty. Editováno: 29. Září 2007, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Tady ji máš ve větším,ale se zavřenou kapotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 tady je ta chybějící třetí fotka. Ale lidi nemaj vůbec úctu k focení a lezou před foťák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Pár fotek ŽLUTÝHO RS speciálně pro Ludvíčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 29. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2007 (editace) Oslovuji tímto všechny octaviany (samo, že prioritně majitele O II RS ) ať sem pověsí fotky či názory k O II RS kterými jezdí, nebo které viděli (nafotili) - ať tu my příznivci RS máme přehled a pokoukáníčko byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Ludvíčku,nejsou to čistě náhodou MOJE fotky? Od někud je znám a že by jsi fotil na tom samým místě? Ale ještě ti tam chybý TŘETÍ. Ty,ty,ty. jj asi budou tvoje, sem to tady někde psal - nevydávám je za svoje, měl sem je stažené z netu a jen sem prostě nemohl odolat..) a v těch policejních barvách se mi líbí , se omlouvám Editováno: 29. Září 2007, autor: Ludvíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 29. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Pár fotek ŽLUTÝHO RS speciálně pro Ludvíčka. děěěěěěkuju , moc pěkněj žluťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Ještě pár dalších. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 30. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Ještě pár dalších. se mi zdá, že jsem viděl tohle auto v létě kousek od Telče..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Ještě pár dalších. se mi zdá, že jsem viděl tohle auto v létě kousek od Telče..) Stálo u Máci v Jihlavě. Bylo na prodej,tak to asi byla jiná. Nezdá se mi,že by sní jeli až do Telče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Stálo u Máci v Jihlavě. Bylo na prodej,tak to asi byla jiná. Nezdá se mi,že by sní jeli až do Telče. Luďo, vyvenčíš hráška do Olmiku nebo nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Stálo u Máci v Jihlavě. Bylo na prodej,tak to asi byla jiná. Nezdá se mi,že by sní jeli až do Telče. Luďo, vyvenčíš hráška do Olmiku nebo nee? Olmik je docela daleko. Co tam vůbec je? A kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Prihazuju taky nejaky fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 nejkrasnejsi na tech policejnich fotkach je pro me nepochopitelna blbost pri nakupu druheho vozu stojiciho v pozadi St220,ktere je jednou tak dazsi,a trilitrova V6 uvnitr na rs druhe generace uz nestaci.Za stejne prachy mohli mit benga misto 11 estecek minimalne 15 eresek a mozna by je bylo i vice videt.Ale zas na druhou stranu,je dobre,ze je videt moc neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tak par fotecek z pohybu na snehu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Olmik je docela daleko. Co tam vůbec je? A kdy? Komorní srázek na Moravě, nee? 21.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 nejkrasnejsi na tech policejnich fotkach je pro me nepochopitelna blbost pri nakupu druheho vozu stojiciho v pozadi St220,ktere je jednou tak dazsi,a trilitrova V6 uvnitr na rs druhe generace uz nestaci.Za stejne prachy mohli mit benga misto 11 estecek minimalne 15 eresek a mozna by je bylo i vice videt.Ale zas na druhou stranu,je dobre,ze je videt moc neni. Otázkou je, jestli nemuseli ty Fordy koupit. Podle mých informací, to měli být běžné Mondea benzíny 1.8 96 kW a firma Ford Charouz jako pozornost Policii vybavila v nejvyšší možné vybavě ST. Dle agentury JPP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BodieRS Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 nejkrasnejsi na tech policejnich fotkach je pro me nepochopitelna blbost pri nakupu druheho vozu stojiciho v pozadi St220,ktere je jednou tak dazsi,a trilitrova V6 uvnitr na rs druhe generace uz nestaci.Za stejne prachy mohli mit benga misto 11 estecek minimalne 15 eresek a mozna by je bylo i vice videt.Ale zas na druhou stranu,je dobre,ze je videt moc neni. Otázkou je, jestli nemuseli ty Fordy koupit. Podle mých informací, to měli být běžné Mondea benzíny 1.8 96 kW a firma Ford Charouz jako pozornost Policii vybavila v nejvyšší možné vybavě ST. Dle agentury JPP No vim jak se to pred casem resilo verejne a tvrdilo se,ze dostali obrovskou slevu a ze to byla dobra volba,pry platili za kus polovinu normalni ceny(ktera je u st220 neco pres mega)Chtel bych videt kdo by jim dal takovou slevu,skodovka jim nabidla eres prvni generace,navic upravene na 200 koni,stejne jizdni vlastnosti,levnejsi servis,levnejsi gumy a majaky,co neuleti ve 150,hromadna sleva by byla 10 procent.Ale asi zapomneli na obalku,ktera by pak vykompenzovala slevu.je to fuk,jen jsem si tak na to vzpomnel,hlavne kdyz vim,ze treba anglie po te nabidce sahla,a koupila naraz 180 aut,ktere tady vidavam taky,totez rekove,ale u nas se bude jezdit fordem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 10% dostane každej, to jim moc nedali. i kdyby jim ford dal 50% tak si myslim, ze je to pro něj dobrý, protože podle mě je to pro něj supr reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 10% dostane každej, to jim moc nedali. i kdyby jim ford dal 50% tak si myslim, ze je to pro něj dobrý, protože podle mě je to pro něj supr reklama Nevěřím, že to tak bylo...stačí vznést dotaz na MVČR a uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 10% dostane každej, to jim moc nedali. i kdyby jim ford dal 50% tak si myslim, ze je to pro něj dobrý, protože podle mě je to pro něj supr reklama Nevěřím, že to tak bylo...stačí vznést dotaz na MVČR a uvidíme... :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 10% dostane každej, to jim moc nedali. i kdyby jim ford dal 50% tak si myslim, ze je to pro něj dobrý, protože podle mě je to pro něj supr reklama Nevěřím, že to tak bylo...stačí vznést dotaz na MVČR a uvidíme... :smich: :smich: :smich: Jsou ze zákona povinni tu info poskytnout, stačí napsat email... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 10% dostane každej, to jim moc nedali. i kdyby jim ford dal 50% tak si myslim, ze je to pro něj dobrý, protože podle mě je to pro něj supr reklama Nevěřím, že to tak bylo...stačí vznést dotaz na MVČR a uvidíme... :smich: :smich: :smich: ...nooo každopádně by se mi O II RS "policie" na silnicích v ČR líbily víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 10% dostane každej, to jim moc nedali. i kdyby jim ford dal 50% tak si myslim, ze je to pro něj dobrý, protože podle mě je to pro něj supr reklama Nevěřím, že to tak bylo...stačí vznést dotaz na MVČR a uvidíme... :smich: :smich: :smich: ...nooo každopádně by se mi O II RS "policie" na silnicích v ČR líbily víc Mě by se taky líbily, ale zase míň znamená líp pro nás Jinak skoro švagra nedávno změřila u Třebíče červená OII RS s bradavicí v masce, tak bacha, ne každá červená OII RS je mírumilovná mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 9. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) 10% dostane každej, to jim moc nedali. i kdyby jim ford dal 50% tak si myslim, ze je to pro něj dobrý, protože podle mě je to pro něj supr reklama Nevěřím, že to tak bylo...stačí vznést dotaz na MVČR a uvidíme... :smich: :smich: :smich: ...nooo každopádně by se mi O II RS "policie" na silnicích v ČR líbily víc Mě by se taky líbily, ale zase míň znamená líp pro nás Jinak skoro švagra nedávno změřila u Třebíče červená OII RS s bradavicí v masce, tak bacha, ne každá červená OII RS je mírumilovná mischicka jj , chtěl sem tím jen pochválit O II RS a favorizovat ji před Mondeem Editováno: 9. Říjen 2007, autor: Ludvíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.