anry Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Kluci jak se rozdělá vypinač světel? Už jsem vycvakl ten pohledový čelní panel s ovladačem na regulaci svitu, ale jak rozdělat ovladač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 tu prikladam fotky znich hned pochopis ako ho rozobrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 (editace) snad som ti nejako pomohol PS:ospravedlnujem za za nekvalitu fotiek ale je to fotene len mobilom takze sorry PS2: ak by niekto chcel fotky s rozobranim regulacie skolu svetiel tak nech napise sem a ja to tu potom dam Editováno: 6. Říjen 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 jaaa si prosim fotky ako rozobrat sklon svetiel a keby ai mal aj ten jas pristrojov tak uplne najsamlepsie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 (editace) ok tak cartmanko Editováno: 7. Říjen 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Fotky su porozhadzovane takze snad stoho vyndes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 6. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Vcelku pohoda Reso až na spôsob ohybania tých držiačikov ns obrazku da sa to aj bez viditelneho ohybania. A na gramatické chyby. ale inak ok ps: už si pripadám ako palo habera v SS lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 (editace) Profor gramaticka chyba tam je len jedna a to ze snas nie? to som robil narychlo nemal som vtedy cas takze tak a aspon raz by si sa mohol zdrazat hlupej odpovede a komu vadi gramaticka chyba to je uz jeho problem ja niesom ziadny spisovatel a ani ziadny jazykovedec a podobne .... a nehovor mi ze ty vies perfekne gramatiku :?) to nie nevies Editováno: 6. Říjen 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Páčenie sa píše s mäkkým I a teraz som zvedavý či sa ten obrázok zmení... nemáš čas na čo? rozmýšlať aké tam dať čo? Ale posledné k tejto téme tvoja gramatika a to čo píšeš: ja samo chyby robím, ale nie v každej druhej vete ako ty a inak nech si ludia pozrú HTP fórum...a je zaujímavé ako sa z niekoho kto po aj malej narážke na jeho osobu dával fakerských smajlov atď stáva to čo píšeš...ale to je len k tvojmu dobru. K téme: ako som napísal, pohoda obrázkový návod Profor gramaticka chyba tam je len jedna a to ze snas nie? to som robil narychlo nemal som vtedy cas takze tak a aspon raz by si sa mohol zdrazat hlupej odpovede a komu vadi gramaticka chyba to je uz jeho problem ja niesom ziadny spisovatel a ani ziadny jazykovedec a podobne .... a nehovor mi ze ty vies perfekne gramatiku :?) to nie nevies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Mě zase nejde vytáhnout ovladač na světla z palubky. Čudlík na světla zatlačím, otočím s ním, ale nejde to pak celé vytáhnout. Nevíte náhodou čím to? Mám to trochu podebrat šroubováčkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Musis tomu pomoct ja si pomaham malym nozickom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Musis tomu pomoct ja si pomaham malym nozickom Díky. Takže to hold někde trochu podeberu, je asi jedno kde, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 (editace) Profor fakerskych smailikou pouzivam len tu ! takze neklam A raz doplatis na tu svoju mudrost viac sa k tvojej teme gramatiky nevyjadrim PS: mas to uz opravene Editováno: 7. Říjen 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Ovladač snad rozeberu ale, jak jste dostali celý ten přepínač od toho krytu? Já to mám zatavené na 6 místech v umělé hmotě. Mám to dat normálně pryč a dat to na silikon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 nemozes to mat zatavene len skus s nozickom do toho podripnut musis to vybrat a skus hodit foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 já mám celý ten ovladač přitavený k tomu deklu co zakrýva levoučást pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 8. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 tady fotečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.