Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravim, je rozdil u Maxidotu z roku 2005 a 2007. Mame v rodine dovezenou z Nemecka s navi a drzakem na MT a nemumi zobrazovat vse, jako u me faceliftovane? Napr. Navi ci telefon. Da se neco dokodovat ci se musi vymenit maxidot za modernejsi?? Diky

Mam O2 2005 z nemecka a maxidot mi naviguje i telefonuje.

navi a telefon původní? Vše správně nakódováno?

Jj, vse nakodovano. Mam prvni z gsm jednotek s drzakem. Nebere mi tel. seznam z jakehokoliv telefonu. Navigaci mam nexus... Na Maxidotu mi ukaze tel.c. ale nenacte volajiciho ze seznamu.

• 3 týdny později...

Ahoj, tak už mám doma budíky z Maxidotem, do teď jsem měl jen ten zelený displej, je tu někdo kdo mi to zprovozní??Mám budíky 1Z0920 842D Nějlépe v okolí Prahy. Děkuji 

Upraveno od toknitram

• 3 týdny později...

Ahoj asi debilní dotaz, ale jsem na tohle laik, když se přes vag napíchnu na maxi dot nemá to krátký kodování má někdo seznam skupin nebo kódů co se dá na tom nastavit? 

např: Welcome ,, osvětlení ručiček atd. 

Děkuji 

To se nenastavuje kódováním.

To vím, ale nemám kalkulačku dlouhých kódů, takže nevím jaká skupina nebo kód

to nenastavíš žádnou kalkulačkou

Aha, tak na to kašlu, to kódování je na mě mooc :)

No podle fotky máš předFL a na tom toho moc nastavit nejde (protočení ručiček, trvalé podsvícení, Welcome taky ne) jediné co mi na tom Ferda dodělal bylo autíčko COMBI [emoji23]

Nebo už se někomu podařilo rozchodit na předFL MaxiDotu i něco dalšího?

Před faceliftem existují 2 typy Maxi-DOtů....na tom novějším, lze nastavit hlášku Welcome.....

Jo to jsi mi vlastně říkal a ten novější umí zobrazit ikonku zapnutého tempomatu myslím... Škoda že tam nejde ten stagging (nebo jak se tomu protočení ručiček říká) a trvalé podsvícení budíků o které bych asi nejvíce stál, občas v polostínu by se to hodilo kdy jeste nezapne senzor potkávací světla...

Já nevím,ale podle mého jsou to absolutně nepotřebné věci-Stagging a Welcome......

Welcome určitě, stagging je pouze estetická věc bez které se dá snadno být, ale ten trvalý podsvit budíků jako to mají FL bych fakt ocenil

No ja mám  ty novější  budiky, kontrolka tempomatu mi svítí, vim že to jsou nepotřebné věci, ale líbí se mi to, a právě někdo na sbazaru prodával budíky jako mám já a měl tam nastavený Welcome a trvaly svícení pouze ručiček, je to štít co se dávaldo před  FL od r. 2008

Ahoj, mám OCT II 2009 prosinec s 1.6 TDi budíky funkční, ale nemám možnost zobrazovat teplotu oleje, ani v nastavení nelze vybrat. Je to tím že prostě ten ročník ještě neuměl odečítat teplotu oleje, nebo je to vyplé v SW ? Jak to případně aktivovat ? Díky.

Není problém u budíků s Maxi-Dotem u mě aktivovat.

Ahoj poprosím jestli někdo neví jak aktivovat fuknci když mam DSG a zarazeno D aby mne maxidot upozornil kdyz otevru dvere?

• 1 měsíc později...

Ahojte,

prosím hledal jsem na netu (možná špatně).

Mohli byste mi někdo prosím vypsat seznam věcí co dokáže obyčejný PP v OII a co dokáže maxidot? jaky je mezi nimi rozdil?

Díky.

Neda se to vycist z navodu? MaxiDOT umi navic zobrazovat info z navigace/radia/handsfree a nastavovat ruzne veci (napr. komfortni blikani, CH/LH, automaticke zamykani auta pri rozjeti, automaticke zavirani oken pri desti, varovani pri prekroceni maximalni povolene rychlosti pneu). Zalezi na vybave... Ale napsal jsem to jen tak nejak z hlavy. Treba to nekdo upresni.

Upřesní to tebou zmiňovaný návod k autu :)

LucasCZE,

prosím tak mi pošli link ke stažení těch dvou různých dílčích návodů. Já si to porovnám.

Díky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.