Říjen 23, 200717 r Mělo by to jít u komfortek KSG 1K0.959.433.CA/CB/CC/BT, jak jsem našel někde na netu. Já mám BT. Měl jsem půjčený Supervag a v kodování komfortky se objeví plná obrazovka zaškrtávátek a je tam pár položek, které povolují/zakazují personalizaci zamykání, zrcátek, zavírání při dešti atd. Když se to povolí, tak se to objeví v Maxidotu. Se staršíma komfortkama to nejde a netuším, jestli stačí vyměnit je komfortku, ale asi závisí i na MR budíků. No, budíky mám MR2007, auto 2005
Březen 21, 200817 r I normálně se dá do stavu vozu vlézt, ale píše to něco jako že nic k zobrazení nebo tak něco, teď si to nevybavím přesně. Chlapi, mám dodělávány Maxidot RS, ale položku "Stav vozidla" v hlavním menu nemám. Zobrazuje se tedy až když je nějaká závada? Nebo záleží na MR auta? Mám MR 2007. Díky
Březen 21, 200817 r Chlapi, mám dodělávány Maxidot RS, ale položku "Stav vozidla" v hlavním menu nemám. Zobrazuje se tedy až když je nějaká závada? Nebo záleží na MR auta? Mám MR 2007. Díky Stav vozidla je vždy v položce i když nemáš žádnou závadu .
Březen 22, 200817 r Já ho tam právě nemám Má někdo stejný problém? Čím by to mohlo být? Díky Seš jsi jistý? Zkoušel jsi pořádně listovat?
Březen 22, 200817 r TSI, 12/2007 - Položka "Stav vozidla" sa v ponuke zobrazí až keď sa vyskytne niečo čo má hlásiť
Březen 22, 200817 r Seš jsi jistý? Zkoušel jsi pořádně listovat? Jasně že jsem si jistý - nemám telefon ani navigaci, takže v hlavním menu mám pouze MDF (pal. PC), Audio a Nastavení. Nevím proč tam tu položku nemám. Jediné co mne napadá, jedná o nový Maxidot pro MR 2008 a položka "Stav vozidla" se tam ukazuje jen když se vyskytne závada, tak jak psal "kolega" výše
Březen 24, 200817 r Mám ten problem,že mi čas od času místo udaje o počtu najetých kilometrů naběhne nápis Eror a ten tam bliká tak 3 minuty, a pak se tam zase vrátí kilometry.Jinak se nic neděje. Nevíte někdo prosím co by to mohlo být?O II 2.0TDI r.v 2004 Díky
Březen 30, 200817 r Mám ten problem,že mi čas od času místo udaje o počtu najetých kilometrůnaběhne nápis Eror a ten tam bliká tak 3 minuty, a pak se tam zase vrátí kilometry.Jinak se nic neděje. Nevíte někdo prosím co by to mohlo být?O II 2.0TDI r.v 2004 Díky Známá mela to sami u OII 1,9TDi 2004 V servise zjistili a rekli ji neco jako ze se musi vymenit budiky... Takze nic moc
Duben 7, 200817 r mam O2 MR2008, polozka stav vozidla je tam len vtedy, ked je nejake chybove hlasenie (kontrola hladiny oleja, malo paliva...) Potom zas zmizne.
Duben 7, 200817 r mam O2 MR2008, polozka stav vozidla je tam len vtedy, ked je nejake chybove hlasenie (kontrola hladiny oleja, malo paliva...) Potom zas zmizne. Jojo, presne tak.
Duben 30, 200817 r Ahojte, Mám možnost koupit použitý MAXI DOT (asi 5 měs.), samozřejmě jetý. Můj dotaz: jak je to s přepsáním dat, jako je Km údaje-někde jsem zde četl, že se po instalaci do vozu nastaví na původní údaje. Přeci, když si koupím nový a na tom bude 0km a já mám na autě natočené bezmála 90 000 km tak to musí vidět. Nebo snad ne? Prosím o radu. Moc dík Miloš
Duben 30, 200817 r Ahojte,Mám možnost koupit použitý MAXI DOT (asi 5 měs.), samozřejmě jetý. Můj dotaz: jak je to s přepsáním dat, jako je Km údaje-někde jsem zde četl, že se po instalaci do vozu nastaví na původní údaje. Přeci, když si koupím nový a na tom bude 0km a já mám na autě natočené bezmála 90 000 km tak to musí vidět. Nebo snad ne? Prosím o radu. Moc dík Miloš Mě dávali maxidot v servisu a normálně mi nastavili kilometry co byly na starém panelu přístrojů.
Duben 30, 200817 r Pokud já vím, jde to nastavit jen jednou, takže jestli jsou jeté, už to podle mě nepůjde.
Duben 30, 200817 r Pokud já vím, jde to nastavit jen jednou, takže jestli jsou jeté, už to podle mě nepůjde. ..tuším dokonce včetně kódů imobilizéru a tak..
Květen 1, 200817 r Ahojte,Mám možnost koupit použitý MAXI DOT (asi 5 měs.), samozřejmě jetý. Můj dotaz: jak je to s přepsáním dat, jako je Km údaje-někde jsem zde četl, že se po instalaci do vozu nastaví na původní údaje. Přeci, když si koupím nový a na tom bude 0km a já mám na autě natočené bezmála 90 000 km tak to musí vidět. Nebo snad ne? Prosím o radu. Moc dík Miloš Nové budíky jdou nastavovat, dokud není najeto víc než 99 km. Jakmile na nich nastavíš km z původního auta, už to nejde přepsat.
Květen 18, 200817 r Nazdar, obraciam sa na vás s problémom : je možné nakódovať cez VAG 704.1 klúče keď mám : fungel nové klúče + MaxiDot RS sw 09/2007 + Rj motora OII MR 06 - všetky PINy mám. Ďakujem za odpovede, s pozdravom Marek.
Květen 20, 200817 r MaxiDot (Octavia II, MR 2004) mi ukazoval nižší spotřebu než je skutečná. Nechal jsem si v servisu ukazatel přizpůsobit - +5%. Ale zdá se mi, že průměrná spotřeba v paměti č.2 (dlouhodobé) stále proměřuje. Můžete mi, prosím, poradit, zda přizpůsobení spotřeby stačí udělat jen na jednom místě nebo se musí pro každou paměť (krátkodobou i dlouhodobou) přizpůsobit zvlášť? Děkuji za radu. Možná se tu již o tom psalo, ale nepodařilo se mi téma najít.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.