lubinob Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Mám žlté žiarovky v hmlovkách i funkciu corner aktívnu a z môjho pohľadu je to v pohode, viditeľnosť doboku je tá istá ako s obyčajnými žiarovkami. Cez deň mávam pustené len denné svietenie, teda corner nefunguje a zatiaľ som sa s nejakou negatívnou reakciou nestretol, len málo ľudí túto funkciu pozná a v noci mi dosť zákazníkov hovorí, že mi svieti len jedna hmlovka... g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 To s tou jednou nesvítící mlhovkou říká kde kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Tak mi dnes, po 3 týdnech od objednání přišly. Skoro jsem je už odpískal. V pátek je jedu do servisu vyměnit, sám se do toho hrabat nebudu. Stály 20 US$, doprava 8US$. Koupil jsem je zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Vítej v klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 čau docela mě tyto žárovky zaujaly poraďtě kde koupit žluty H1 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Pokud najdu podobné ostře žluté žárovky H7, mělo by smysl je tam dát? A co na to předpisy? Nebudou s tím mít policajti problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 čau docela mě tyto žárovky zaujaly poraďtě kde koupit žluty H1 dík Pokud by jsi prosel cely tento thread, jiste by jsi se docetl jiz na uvodni strance, kde a jak se daji koupit, staci na to platebni karta a pristup k Internetu... Pokud je i toto problem, myslim, ze Ti je za nejaky obolus doveze "superfatty". Pokud najdu podobné ostře žluté žárovky H7, mělo by smysl je tam dát? A co na to předpisy? Nebudou s tím mít policajti problém? Omlouvam se za pripadnou aroganci (nic ve zlem), ale opravdu Vam nekterym dela tak velky problem si toto vlakno precist cele, nez to tady zacnete zaplevelovat nesmyslnymi otazkami, ktere tady byly mnohokrate zodpovezeny ??? Predpisy ??? Kde jsi prosim delal ridicak, tam jste se nemuseli ucit vyhlasku o provozu vozidel ? V te je jiz asi 100 let jasne napsano, ze mlhova svetle mohou byt zluta ci bila, zejmena ta zluta totiz maji v mlze (desti, snezeni) v podstate jediny smysl, jiz vzhledem k vlnove delce toho zluteho svetla... Ale i o tom se tady take jiz psalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 (editace) Hmm, ale já se neptal na mlhová ale potkávací světla (H7). Zajímá mě, jestli už někoho nenapadlo, nebo nevyzkoušel dát H-sedmičky taky ostře žluté. Všude se řeší jen vyšší barevná teplota světla, aby to svítilo bíle nebo do modra jako xenony. Ale co naopak světlo o teplotě 2500 - 2800 K? Např. tyto Editováno: 28. Únor 2010, autor: waleri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Hmm, ale já se neptal na mlhová ale potkávací světla (H7). Zajímá mě, jestli už někoho nenapadlo, nebo nevyzkoušel dát H-sedmičky taky ostře žluté. Všude se řeší jen vyšší barevná teplota světla, aby to svítilo bíle nebo do modra jako xenony. Ale co naopak světlo o teplotě 2500 - 2800 K? Např. tyto Opravdu bych doporucoval lepe cist, jak tady, tak na tom odkazovanem linku. Tam jasne pisou "...Replacement for fog light or styling - Not Recommended for driving lights use...." Vubec jsi nepsal, ze se zajimas o potkavaci svetla, ale o H7. Jsou auta v US, kde maji H7 i ve fog lights, proto je NOKYA (o ktere se pise prave v tomto threadu) i v nabidce pro H7. Uz jsem tu psal (i v predchozich prispevcich), ze zlute svetlo je dobre do spatnych povetrnostnich podminek - rozhodne nejsou urceny pro normalni potkavaci ci dokonce dalkova svetla, v beznych podminkych by jsi s nima videl nic moc (zkresluji mj. barvy), na to jsou opravdu lepsi svetla s vyssi barevnou teplotou, blizici se dennimu svetlu, tj. kolem K 5000-6000. To jsou prave HID, neboli cesky "xenony". Zlute zarovky kdysi meli (snad jeste maji povoleny) predepsany jako hlavni svetla jen snad Frantíci, dnes to neni nikde ani u nas povolene, na co take... Nyni jen jako doplnkova mlhova predni svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 (editace) Oživím tohle téma. Mám nakódované denní svícení přes mlhovky, takže asi není vhodné měnit žárovky za žluté? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky. Editováno: 17. Listopad 2010, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 17. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Oživím tohle téma. Mám nakódované denní svícení přes mlhovky, takře asi není vhodné měnit žárovky za žluté? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky. Pokud jsem to tedy spravne pochopil - tak si nemyslim, ze s tim bud mit nekdo nejakou zkusenost, uz proto, ze "nahradit" denni svetla mlhovkami neni pripustne. Mlhova svetla maji zcela jiny svetelny profil, nez denni svetla, takze tezko je zamenovat. Prvni chytry policajt Ti vezme technicak (s nadsazkou) - pokuta te asi nemine. Sviceni mlhovkami je vyhlaskou presne definovano, o jejich pouziti jako dennich svetel tam neni ani slovo. U O2 FL jsou v jedne "lampe" odlisne reflektory pro mlhovky a pro denni svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Tak zatím nebyl problém, ale asi máš pravdu. Vím, že OII FL mají dvě paraboly, ale zase na denní svícení je mám na tuším 40% a na corner taky tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 omicron jak jsi spokojen po pár letech se žárovkama a jak to svítí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 omicron jak jsi spokojen po pár letech se žárovkama a jak to svítí??? Absolutni spokojenost! Mam je jiz na druhem aute (na me puvodni O2, kde jsem je jako prvni daval sviti dodnes), myslim, ze v dane cenove kategorii (ale mozna i absolutne) neexistuje NIC lepsiho do mlhy, nez tyto zarovky. Srovnatelne snad jen PIAA Ion Crystal, jsou ale drazsi, a tolik nevydrzi. A nejen do mlhy, ale i do deste a snezeni - perfektni viditelnost, je to perfektni doplnek HID (xenony), ktere prave svou vyssi barevnou teplotou ve spatnych povetrnostnich podminkach selhavaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fujar Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Zdravím, nebude si někdo objednávat v USA zmíněné "žluté jedovky" v nejbližší době? Podělili bysme se o poštovné a můžem si je dát třeba pod stromeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 lepší budeš mít, když napíšeš superfatty(mu) prodává je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Kto by chcel skusit tak uz aj u nas sa predavaju zlte ziarovky H7, H1, H4 a H3 s farbou svetla 3000K. Viac informacii na: http://www.tuning.sk/dokument-ziarovky-zlte-zlta-yellow-goldvision-autostyle-h4-h7-h1-h3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Kto by chcel skusit tak uz aj u nas sa predavaju zlte ziarovky H7, H1, H4 a H3 s farbou svetla 3000K. Viac informacii na: http://www.tuning.sk/dokument-ziarovky-zlte-zlta-yellow-goldvision-autostyle-h4-h7-h1-h3 Hmm, reklama na neco, co sem asi nepatri, tento thread se zabyva zarovkami do mlhovek H8, ktere ma Octa...(?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Chalani mám blbý dotaz...aká žiarovka je v mlhovkách RS II pred FL? Všade čitam,že H8 je to tak?či sa mýlim...??? Dakujem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Podle navodu ma klasicka OII pred FL v mlhovkach H8cky, ale RS ma zarovky H1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Chlapi bude nekdo objednavat tyhle zarovky? Potreboval bych do O1 do mlhovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka mz Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 přečetl jsem celé téma a dost mě láká si je pořídit, jediný co jsem nepochopil je to s tou homologací, měnit barvu u mlhovek na žlutou lze to je mě jasný ale pokud ty žárovky nemají homologaci (evropskou), zatím nikdo přesně nenapsal jestli ji mají nebo ne a jelikož se prodávají pouze v USA těžko ji budou mít , tak je přece nelze použít, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 homologizáciu nemajú,to je pravda,ale Ľubo (lubinob) už s nimi jazdí dosť dlho,má aj funkciu corner a zatiaľ nemal problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 (editace) no chtel bych videt policajta, ktery by po me chtel at mu vytahnu z mlhovky zarovku Editováno: 20. Duben 2012, autor: smrczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.