Fosfor Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Ty původní, "otočné" čudlíky jsou lepší, z toho ten koberec prostě nevyleze, nemá jak. Jo, pokrok holt nezastavíš Kde se dají sehnat ty "zavrtávací čudlíky"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Ty původní, "otočné" čudlíky jsou lepší, z toho ten koberec prostě nevyleze, nemá jak. Jo, pokrok holt nezastavíš Kde se dají sehnat ty "zavrtávací čudlíky"? Podle mně normálně v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Kluci pockat ted jste me dostali takze model rok 2007 a mod rok 2008 ma jinak reseny pripevneni kobercu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Kdyby někdo chtěl, jednu sadu otočných "čudlíků" mám navíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Kluci pockat ted jste me dostali takze model rok 2007 a mod rok 2008 ma jinak reseny pripevneni kobercu? Nejspis ano...na MR2008 nevim jak je to presne reseny, jestli jen nacvakly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Kluci pockat ted jste me dostali takze model rok 2007 a mod rok 2008 ma jinak reseny pripevneni kobercu? Ja mam MR 2008 a není tam na přidělání koberečků vůbec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 mám MR 08, koberečky gumotextilní, mám je tam volně loženy a ani se nehnou,ještě tam mám dva čufliky u řidiče na ktere to jen položim, nic nearetuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Uz mam taky MR 08 doma je to tam resene na nacvakavajici trny..... musim uznat ze ty "otocne" byly mnohem LEPSI:( tohle vyskakuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Uz mam taky MR 08 doma je to tam resene na nacvakavajici trny..... musim uznat ze ty "otocne" byly mnohem LEPSI:( tohle vyskakuje A jak jsou přidělané do koberce? jestli stejně jako ty otočné, tak bych je vyměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Jo jak tady řešíme to uchycení koberečků , tak já mám vpředu ty nacvakávající 2008, ale vzadu jsou normálně přišroubovaný . Což mě velice překvapilo . Neviete niekto, či tie origo "vpředu ty nacvakávající 2008" sa dajú vykrútiť alebo ako sa dajú vybrať? Zohnal som tie otáčacie starčie a a chcem ich vymeniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Knor Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Nazdárek kluci. Mám problém s gumovýma koberečkama v autě. Koberečky nejsou nijak přichyceny k podlaze- stále se nepříjemně posouvají dobředu, nad plynový pedál atp., což je velice nepříjemné. Chtěl bych se zeptat, zda nemáte nápad jak posouvající se koberečky vyřešit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Nevím jak u Octy, ale ve fábii jsou takové čudle, už se to tu řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Knor Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Jojo, ty čudle já v origo koberci co je v Octávce nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Tak zajdi do škodofky, dají se normálně dokoupit. Montáž je jednoduchá, je to jak samořezný šroubek, zašroubuješ do koberce a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 (editace) Nedávno jsem na netu kupoval gumové koberce a byly přibaleny u nich... sice už je tam mám, ale budou aspoň náhradní... Editováno: 15. Září 2009, autor: :Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Mám ty originál textilní koberečky s čudly ve své O L&K, a musím konstatovat, že je to opravdu výborné řešení, koberečky se ani nehnou a vypadá to rovněž solidně, čudly nijak nepřekáží. Doufám, tedy, že stejně má Škoda i gumové na zimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Nevím, jak okta, ale třeba moje fabie má jiný čudly na koberečky a jiný na ty gumový hnusy (a samozřejmě vzájemně "nekompatibilní"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virealko Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Podľa mna sú tie koberčeky na oničom,sú dosť slabé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Podľa mna sú tie koberčeky na oničom,sú dosť slabé Čo je na oničom ? Jsou naprosto normální, perfektně obšité, dostatečně silné, z kvalitního materiálu vč. uchycení na podlahu (alespoň u těch mých L&K). Tak co je na nich "oničom" ?? Pokud tedy nemluvíš "oničom" jiném, ale asi to bude nějaký marketing, vzhledem k Tvému podpisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Zdaravím, v létě používám textilní koberečky a v zimě ty gumový - čudly, které je drží v jedné poloze pasují stejně na oba dva druhy. Takže pokud se používají origo koberečky mělo by to být OK. Čudly jsou součástí koberečků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Tieto cudle sa tu uz riesili viac krat, ale aby to odfotil niekto to nie :] (aspon neviem o tom). Pre vsetkych cudel-majstrov foto v prilohe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Tyhle úchyty koberečků existují ve dvojím provedení. Původní otočné olivky byly nahrazeny těmi co jsou zde nafocené. Od kdy to je, ale netuším, asi 07 či 08. Samo jsou stejné u gumových či textilních koberečků, záleží jen na roku výroby koberečků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Nevíte někdo číslo dílu toho úchytu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.