Přejít na obsah

Klouzající koberečky

Seiger86

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
Jo jak tady řešíme to uchycení koberečků , tak já mám vpředu ty nacvakávající 2008, ale vzadu jsou normálně přišroubovaný . Což mě velice překvapilo .

Neviete niekto, či tie origo "vpředu ty nacvakávající 2008" sa dajú vykrútiť alebo ako sa dajú vybrať? Zohnal som tie otáčacie starčie a a chcem ich vymeniť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...

Nazdárek kluci. Mám problém s gumovýma koberečkama v autě. Koberečky nejsou nijak přichyceny k podlaze- stále se nepříjemně posouvají dobředu, nad plynový pedál atp., což je velice nepříjemné. Chtěl bych se zeptat, zda nemáte nápad jak posouvající se koberečky vyřešit? Díky.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
Podľa mna sú tie koberčeky na oničom,sú dosť slabé

Čo je na oničom ?

Jsou naprosto normální, perfektně obšité, dostatečně silné, z kvalitního materiálu vč. uchycení na podlahu (alespoň u těch mých L&K). Tak co je na nich "oničom" ??

Pokud tedy nemluvíš "oničom" jiném, ale asi to bude nějaký marketing, vzhledem k Tvému podpisu...

Odkaz ke komentáři

Tyhle úchyty koberečků existují ve dvojím provedení. Původní otočné olivky byly nahrazeny těmi co jsou zde nafocené. Od kdy to je, ale netuším, asi 07 či 08. Samo jsou stejné u gumových či textilních koberečků, záleží jen na roku výroby koberečků.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...