tomina Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Musel bys koupit novy alarm. Mozny je, ze k tomu alarmu ma byt dalkove ovladani jen se nekde ztratilo. Kdyz opises cislo alarmu budem vedet vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel45 Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Musel bys koupit novy alarm. Mozny je, ze k tomu alarmu ma byt dalkove ovladani jen se nekde ztratilo. Kdyz opises cislo alarmu budem vedet vic. Já to zítra opíšu a dám to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel45 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Musel bys koupit novy alarm. Mozny je, ze k tomu alarmu ma byt dalkove ovladani jen se nekde ztratilo. Kdyz opises cislo alarmu budem vedet vic. Já jsem tam jen našel že je to Meta max 2000, nevím jestli je to správné číslo toho alarmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxihary Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Jak poznám že moje komfortní jednotka umí i dálkové klíče? Jde mi o to že bych koupil jen klíče s dálkou a nechal ja nakodovat. Jde to? Mám ambiente výbavu r.v.2002. Děkuji Vám za rady a objasnění problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 bud ji pripoj na vag a koukni se jaky ma cislo, nebo se na ni podivej, je za deklem nad pedalama nahore. Najdi si clanky od Cosbyho, ten vi jak na to, umi donahrat sw do RJ, aby dalku umela, VF obvody v nich vetsinou jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel45 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Bude mi fungovat alarm meta který je bez dálkového, a dalkové bude zapojeno na ŘJ ? Ovladač tam asi nebyl,ale meta alarm tam byl od výroby. Chci udělat dálku. Jak to mám nejlépe udělat aby to fungovalo vše ,dovírání a i alarm. Oct 1,9 tdi 81 kw slx combi r: 1998 Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxihary Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Tak jsem koukal na řídící jednotku a mám tam tohle: Řídící jednotka: 1U0 920 811 F Jinak sadu klíčů mám a začína 1JO Tak nevím zda to půjde spárovat, hledám někoho kdo to dokáže. (nejlepe Vysočina a okolí) Děkuji Vám za příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 2000 až 2001 ??? podle budíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxihary Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 2000 až 2001 ??? podle budíků r.v.: 2001/12 do provozu 1C0959799 4F Komfortgerát HLO 0001 budíky ? Nevím co na nich mám hledat jako rozpoznávací znak, moc se v tom nevyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 mělo by stačit vyměnit komfortku za ....799B a naučit DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxihary Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 mělo by stačit vyměnit komfortku za ....799B a naučit DO Na kolik to tak vyjde cenově a je zde někdo kdo by to zrealizoval. (vysočina a okolí) Děkuji za typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Zdravim, neviem ci je niekde problem ale kupil som oktavu SLX 1999 TDi s dvoma klucami s centralom ale uz odkedy ju mam rozmyslam co to s centralom. Ono to ma dva kluce lenze ten s tlacidlom je od startera a pasuje do vsetkych dveri okrem vodicovych na ktory mi pasuje druhy kluc bez tlacidla. Zrejme predchadzajuci majitel z nejakeho dovodu menil zamok alebo bol zamok nejak inak poskodeny. Central mi zatial funguje len pri manualnom otvoreni klucom ale nie dialkovo a to som vymenil bateriu. Kupil som novy trojtlacidlovy vystrelovak aj s baterkou ale neviem ci mi to po obruseni a nakodovani bude fungovat. ma s tym niekto skusenost, mam sa do toho vobec pustat? Dakujem za akykolvek napad, prispevok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 nemusíš brousit klíč vložka se dá přestavět na jinej a dálku bych řešil až pokud nepujde nakodovat do tý doby se nedozvíš jestli je špatnáá nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 nemusíš brousit klíč vložka se dá přestavět na jinej a dálku bych řešil až pokud nepujde nakodovat do tý doby se nedozvíš jestli je špatnáá nebo ne ako ju mam teda nakodovat, mam aj vag s hex kablom, kedze kluc nie je obruseny nedam ho do zamku tak ak dobre rozumiem mas na mysli programovanie cez druhy kluc z auta cez spinaciu skrinku sposobom kluc do polohy zapnutej a mackanie vystrelovaka na odomknutie a zamknutie, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 ako ju mam teda nakodovat, mam aj vag s hex kablom, kedze kluc nie je obruseny nedam ho do zamku tak ak dobre rozumiem mas na mysli programovanie cez druhy kluc z auta cez spinaciu skrinku sposobom kluc do polohy zapnutej a mackanie vystrelovaka na odomknutie a zamknutie, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 a zrejme to este bude trosku komplikovanejsie: ked otvorim kluc tak vnutry nie je ziadna plosna doska - nieco ako progr jednotka pre kluc, nieco ako vacsia simkarta. To sa predava kluc bez toho alebo to mam extra kupit? je toto vobec mozne niekde zohnat? mal niekto podobny problem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freeway Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Lidicky,chci se zeptat,mam konfortku 2.5g ale nemam dalkovy central,jenom na klicek,da se nejak naprogramovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 vyměnit za komfortku AH a pojede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladavlada Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Kluci poradte mi,dám do DO novou baterku a za 14dni je KO,sháním tedy jen nový ovladač protože můj je zřejmě v prd....Musím s ním kolikrát poklepat atd než začně blikat a fungovat.Mám klasicky v klíčku Octavie 2002,stačilo by mi snad jen toto ovládání?http://www.stualarm.cz/ShowImage.asp?IMG=/FotoCache/BigOrig/SE551.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 neni jednodušší koupit na vrakovišti novou dálku do klíčku a necht si jí nakodovat k autu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladavlada Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 neni jednodušší koupit na vrakovišti novou dálku do klíčku a necht si jí nakodovat k autu? Nerozumím tomu,musel bych koupit pouze klíček s dálkou a nakodovat?Slyšel jsem že prý použitý už nejde nakodovat do druhého auta tak nevím co mám dělat.Jaká je cena z vrakáče?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 klíš se skládá z klíče a dálky která je vyměnitelná a kodovatelná jen je třeba použít stejnou frekvenci jako byla puvodní a jde pak přizpusobit takže je lepší hledat po vrakovišti dálku podle jejího čísla a necht si jí nakodovat k autu než kupovat dálkový ovládání a to dodělávat ceny nevim jaký jsou ale dálka k výklopnýmu klíči na mojí Octu r.v. 04 vyšla na 600,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladavlada Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 klíš se skládá z klíče a dálky která je vyměnitelná a kodovatelná jen je třeba použít stejnou frekvenci jako byla puvodní a jde pak přizpusobit takže je lepší hledat po vrakovišti dálku podle jejího čísla a necht si jí nakodovat k autu než kupovat dálkový ovládání a to dodělávat ceny nevim jaký jsou ale dálka k výklopnýmu klíči na mojí Octu r.v. 04 vyšla na 600,-kč Díky moc,budu hledat tedy na vrakovišti.Četl jsem dnes toto forum a narazil jsem na příspěvek o zformátování nebo jak se to řekne ohledně nové baterky,někdo tu psal že se musí zmáčkout libovolné tlačítko na DO a minuty odemknou klíčem,udělal jsem to dle návodu a druhý klíče(náhradní) mi už makaj také tak počkám jestli se baterka vybije také rychle nebo jestli to bude OK,moc ti děkuji za info,Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renda2 Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Zdravím,neměl by někdo návod,radu,jak zapojit dálkové ovladání k centrálu na Octavii combi GLX,rok 99? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuzzex Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Ahoj, mám O1, rv.2002 a blbne mi dálka, přesně to dělá tohle: Když auto zamknu, tak to jde v pohodě na jedno zmáčknutí, pokud ho chci bezprostředně potom odemnkout tak to jde taky.. Ale pokud chvíli počkám(odhadem max půl minuty, neměřil jsem to), tak musím dálku zmáčknout třikrát pak se odemkne - ale při každém zmáčknutí probliknou světla takže to signál přijme. Tenhle problém mám už od začátku co jsem auto koupil, takže nedokážu říct po čem se to stalo, baterka by měla být v pořádku a central taky. Klíč mám samostatně a dálku mám na přívěšku, nevíte někdo čím by to mohlo být? Případně poradit někoho kdo tomu rozumí ideálně Praha - Praha4/Praha východ.. Nechtěl jsem tu zakládat duplicitní témata tak sem to poslal sem.. Pokud by někdo věděl tak moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.