Přejít na obsah

climatronic

gojko

Doporučené příspěvky

:help: mam octaviu 1, 1,9 TDi 81 kw r.v 1999. klimatizacia je tam climatronic. je na novo naplnena a mam aj novy pelovy filter.v lete som to az tak nebadal ale teraz v zimnych mesiacoch je to horsie. v lete fukalo do auta len trosku i ked som nastavil maximal. teraz v zime je to horsie pretoze mi do auta uz vobec neprudi vzduch. ked prilozim ruky k otvorom odkial ma vzduch do auta prudit tak citim ze climatizacia hreje len mi to nema co do auta fukat. mechanik mi povedal ze to bude zly ventilator a ze treba novy. ale je tu este jedna vec ked prejdem po nejakej nerovnosti na ceste respektive ked vrazim do nejakej jamy tek zrazu sa ventilator pusti ne chvilu a potom znovu nefunguje, akoby tam bol nejaky studeny spoj. bol som vo viacerych servisoch ale nikto mi s tym neviem pomoct a takto sa neda jazdit pls pomozte niekto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkusil bych ho dt natvrdo na 12V co to bude dělat... pokud poběží, je někde zrada v kablíkách... já to měl na venkovním ventilátoru a byl schnilej ten konektor... tak sme ho uřízl a dal tam čokoládu... hehe no je to drsoň ale maká dodnes tak jak má :-D

Odkaz ke komentáři

Zdravim vsetkych. mam jednu otazocku a to: ak je tu niekto , kto mi moze zohnat ventilator na climatronic na octaviu(1,9 TDi , r.v. 1999) bol by som rad keby ste mi dali vediet. nemusi byt novy staci ojazdeny v primeranej cene k svojmu stavu a veku. dakujem ale pozriem si kazdu ponuku. prosim napiste mi aj cenu DIKEEES

Odkaz ke komentáři

Sežeň si jakékoli topení na Octávku - ventilátor je stejný pro všechny. Ale prvně bych ho zkusil vymontovat = sundat schránku před spolujezdcem a povolit pár šroubů a je venku - vyzkoušet jestli maká, vyčistit atd. Třeba není problém u ventilátoru, ale u ovládání ventilátoru - to je ta červená krabička 4x4cm na topení.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...