gojko Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 mam octaviu 1, 1,9 TDi 81 kw r.v 1999. klimatizacia je tam climatronic. je na novo naplnena a mam aj novy pelovy filter.v lete som to az tak nebadal ale teraz v zimnych mesiacoch je to horsie. v lete fukalo do auta len trosku i ked som nastavil maximal. teraz v zime je to horsie pretoze mi do auta uz vobec neprudi vzduch. ked prilozim ruky k otvorom odkial ma vzduch do auta prudit tak citim ze climatizacia hreje len mi to nema co do auta fukat. mechanik mi povedal ze to bude zly ventilator a ze treba novy. ale je tu este jedna vec ked prejdem po nejakej nerovnosti na ceste respektive ked vrazim do nejakej jamy tek zrazu sa ventilator pusti ne chvilu a potom znovu nefunguje, akoby tam bol nejaky studeny spoj. bol som vo viacerych servisoch ale nikto mi s tym neviem pomoct a takto sa neda jazdit pls pomozte niekto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 zkusil bych ho dt natvrdo na 12V co to bude dělat... pokud poběží, je někde zrada v kablíkách... já to měl na venkovním ventilátoru a byl schnilej ten konektor... tak sme ho uřízl a dal tam čokoládu... hehe no je to drsoň ale maká dodnes tak jak má :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gojko Vloženo 7. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Zdravim vsetkych. mam jednu otazocku a to: ak je tu niekto , kto mi moze zohnat ventilator na climatronic na octaviu(1,9 TDi , r.v. 1999) bol by som rad keby ste mi dali vediet. nemusi byt novy staci ojazdeny v primeranej cene k svojmu stavu a veku. dakujem ale pozriem si kazdu ponuku. prosim napiste mi aj cenu DIKEEES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Sežeň si jakékoli topení na Octávku - ventilátor je stejný pro všechny. Ale prvně bych ho zkusil vymontovat = sundat schránku před spolujezdcem a povolit pár šroubů a je venku - vyzkoušet jestli maká, vyčistit atd. Třeba není problém u ventilátoru, ale u ovládání ventilátoru - to je ta červená krabička 4x4cm na topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.