Jar_da Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Letiste bych zvolil az treba na zacatku ledna, ted by hlavne nebylo po cem se tam vozit. Snih neni Nechme sraz na termin 15.12., pak uz bude mit kazdy starosti s Vanocema. Navrhuju 12tou hodinu na Cernem moste... Sice je to tam trosku fadni, ale co... Uvidime se a pokecame Zvani jsou samozrejme vsichni clenove fabia clubu, ale hlavne bych rad aby dorazila stara garda jeste z puvodniho fora se tedy omlouvám, ale fakt nemůžu a nejde už nic přehodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 datum 15.12. vyhovuje nebo co až 22.12. ???? Aby jste mi mohli dát dárky osobně, přeci to nebudete posílat poštou to je pravda, pár facek se blbě posílá poštou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Letiste bych zvolil az treba na zacatku ledna, ted by hlavne nebylo po cem se tam vozit. Snih neni Nechme sraz na termin 15.12., pak uz bude mit kazdy starosti s Vanocema. Navrhuju 12tou hodinu na Cernem moste... Sice je to tam trosku fadni, ale co... Uvidime se a pokecame Zvani jsou samozrejme vsichni clenove fabia clubu, ale hlavne bych rad aby dorazila stara garda jeste z puvodniho fora Vánoce neslavíme už 3 roky, svátky konzumu, tfuj Takže kliďánko 24.12. v sedm večer není problém Ještě uvidíme s tím 15.tým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 oki tak 15.12.2007 ve 12:00 na Černém mostě, píši do diáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 čeče dorazil bych, ale čert ví co bude zatejden , pokusim se ale dorazit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 taky nejsem ve fabia clubu..natož v pevném jádru..ale minulý srázek na černáku byl super..ale tenhle termín už nemůžu:( ch jo..tak snad příště..a do tej doby snad už budu třeba v clubiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 tak já se asi taky vnutím , sice znám osobně jen pár členů ale co jen mám 14. firemní večírek , tak snad budu schopnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 oki tak 15.12.2007 ve 12:00 na Černém mostě, píši do diáře píši si :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Vyborne Jakriku, to me kurnik mrzi.... Tak v tom lednu na snehu na letisti, ok? P2M: Jo jo, vy alternativci to mate v dnesnim svete tezke, fsude sama komerce, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zarofka.cz Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 tak já se asi taky vnutím , sice znám osobně jen pár členů ale co jen mám 14. firemní večírek , tak snad budu schopnej Zdarek, pokud bude cas, tak se na Vas prijedu podivat. Jinac kindliku, kde delas ze mas 14. firemni vecirek? Ja ho totiz mam 14. taky, tak jestli nahodou nejsi kolega z druhe provozovny :-)? Cus Zarofka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) Editováno: 9. Prosinec 2007, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 (editace) sakra....zase jsem v práci..kdo ty termíny vymejšlííí...ale leden na letiště si vemu klidně dovču...jo a musíte vzít někdo nějaké dobré lano kdybych náhodou zase někam zapadl.... Editováno: 9. Prosinec 2007, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 tak bohužel také nemůžu,jedem do Bečvár na Kolínsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 A to se tady rozciloval jako ze prej neni zvanej a pak jede radsi na knedliky k rodicum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 A to se tady rozciloval jako ze prej neni zvanej a pak jede radsi na knedliky k rodicum néééé na oběd k budoucí tchyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 néééé na oběd k budoucí tchyni bude svatbááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 No, pisu si k tobe velke vyznamne minus a udeluju ti varovani Jestli se tohle bude opakovat, tak te vyloucime z fabia clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 No, pisu si k tobe velke vyznamne minus a udeluju ti varovani Jestli se tohle bude opakovat, tak te vyloucime z fabia clubu já ti dám vyloučení docvěděl jsem se to včera no jakr@svatba zatim nebude,je ještě brzo po minulém manželství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Uz jsem sice mimo Skoda znacku a mam to na opacnym konci Prahy, nez je ten od Plzne, ale premejslim, ze bych taky dorazil, osobne neznam snad nikoho, jen Martinoslava z telky a klacu jsem videl jednou, kdyz mi prodaval plechace na zimakach po Amoghovi Poresim to s mladou, mame ted malyho, tak mozna by chtela jet se mnou a cournout se po kramech - na jak dlouho tyhle srazky byvaji, abych vedel, jestli ji mam prijimat jako nakupujiciho spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 P2M: Jo jo, vy alternativci to mate v dnesnim svete tezke, fsude sama komerce, co? Kráva je můj bratr Noiser: Většinou hoďka, dvě, tři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Noiser: No urcite koukej prijet covece!!!! Sice uz mas tu mrchu linou, ale aspon pomerime xenóni A moc rad uvidim tu tvoji mladou maminku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Doma je to domluveno, ale mamina s prckem nejspis nepojedou. Noiser: No urcite koukej prijet covece!!!! Sice uz mas tu mrchu linou, ale aspon pomerime xenóni A moc rad uvidim tu tvoji mladou maminku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 néééé na oběd k budoucí tchyni k budoucí tchyni letím taky, ale vezmu to cestou do jičína přes prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Jinak doufam, ze to tam nebude na dlouhy popojizdeni pri vjezdu a vyjezdu - precejenom je to predposledni vikend pred Vanocema a lidi jsou blazni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Tak já bohužel také nemůžu ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.