P2M Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 trochu OT pro kolegu klácu a mácu : Místo výrazu "budoucí tchýně" již úspěšně cca 7 let používám spojení "tchýně čekatelka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Jinak doufam, ze to tam nebude na dlouhy popojizdeni pri vjezdu a vyjezdu - precejenom je to predposledni vikend pred Vanocema a lidi jsou blazni... Na tom něco je, bo už včera jsem měl nutkání křičet a kopat okolo sebe když jsme odjížděli od Tesca v Letňanech... Jenže jiná lokace mě momentálně nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 trochu OT pro kolegu klácu a mácu : Místo výrazu "budoucí tchýně" již úspěšně cca 7 let používám spojení "tchýně čekatelka" oká,tak ji přejmenuju :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Také nedorazím Jedeme na předvanoční rodinou sešlost do Ostravy,zabijačka,a pod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Na tom něco je, bo už včera jsem měl nutkání křičet a kopat okolo sebe když jsme odjížděli od Tesca v Letňanech... Jenže jiná lokace mě momentálně nenapadá no jo tyjo, to mě ani nenapadlo, že tam bude asi mazec ale kam stim jinam kuaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 trochu OT pro kolegu klácu a mácu : Místo výrazu "budoucí tchýně" již úspěšně cca 7 let používám spojení "tchýně čekatelka" já už voe výraz "budoucí tchýně" používám 8,5 roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Tak nechtěl jsem tu psát plnej počet let, co jsem s Miu (9) Mluvil jsem s Karlem o tom problému s parkingem a případně se to nějak posune někam, na ČM je toho dost, kam se nacpat...předpokládám snad správně, že třeba u SIKA nebude nikdo pod stromek kupovat záchodový mísy apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 ted v nedeli byl suprove prazdnej parkac v outletu na prumyslovy, vsichni parkujou nahroe a dole pod strechou byli asi jenom 4 auta jinak treba tady globus v cako je vzadu taky skoro dycky prazdnej mno uvidime, snad bude cernak aspon trochu v poh oa kdyz ne tak se nekam presunout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 a to tam přídeš pěšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 autem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 pokud tam budete ještě kolem 13:30 tak se stavim jo a beru štěnátko sebou,to jen pro zlobivé,tim myslim majitele přemotorované FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 neříkej že štěňátko pojede Fabčou? tomu se ani nechce věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 no vyborne tak maca se snad stavi, ted jeste jakrik by to mohl nejako preorganizovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 A můžou se tam objevit i členové Škodahome nebo je to výhradně pro Fabia-club? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 kdokoliv přeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 a kdy a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 str. 2 post 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jenom se ujistuju, ze to plati, protoze je tu moc ticho na to, ze to ma byt zitra. Tak abych se netahnul do Prahy jenom tak, nasrat se, ze mi to blbe sviti, az to tam s nekym xenonovym porovnam a pak zase zpet... 12:00 Cernej most - jeste mi nekdo prosim upresnete misto, at vim kam presne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) no tak to fakt nevím jestli to budu stíhat vyhovovala by spíš 15. hod a bude tam vůbec někdo??? protože to tady nějak chcíplo Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 fakt to nějak chcíplo.... já se objevím ve 12:00 a na horním parkovišti na nejodlehlejšim rohuod metra a centra cčm.... ale nebudu Fabkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 fakt to nějak chcíplo.... já se objevím ve 12:00 a na horním parkovišti na nejodlehlejšim rohuod metra a centra cčm.... ale nebudu Fabkou A v čempak se tam objevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jedu urcite, takze tam budu minimalne s bobikem Kdyz teda prozradi, cim jede, jeho hubu neznam, tak ho ani nepoznam... Ja modra Audi A4 Avant - 3U5 0818 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Budu taky Bobíka poznám tak ti řeknu ,který to je ,ale vlastně neznám tebe. Fabie combi 2U4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 na jihu Prahy sněží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 A to znamena ze dorazis nebo ne? na jihu Prahy sněží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.