Tomas_ek Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 http://www.mapy.cz/#x=133442944@y=13601980...@ad=tady%20budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Ich wird kommen, aspoň na chvilku Budu mít nějaký sámolepy Skodahome, tak se můžete o ně ucházet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Rs Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Ahoj kluci... Přijedu se také podívat, ale mám Octávku... Vezmu sebou prcka jsou mu dva. Ve 12.00 budu na Čerňáku dle mapky... Nikoho z Vás osobně neznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Budu mít nějaký sámolepy Skodahome, tak se můžete o ně ucházet Já se ucházím tak si znamenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 dopoledne jedu do Prahy pro dárky a měl bych to stíhat, takže pokud nenapadle metr sněhu tak tam budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Rs Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Ahoj "kluci" mám sice Octávii ale přijel bych se podívat pokud můžu? Vzal bych sebou prcka. Prijedu na dvanáctou dle mapky..... Ale nikoho z Vás osobně neznám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Já z těhle lidiček taky nikoho neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 To mate fuk, koho neznate, ja myslim, ze na tyhle srazicky blbci nejezdej, takze by tam mel bejt kamaradskej duch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Rs Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Ich wird kommen, aspoň na chvilku Budu mít nějaký sámolepy Skodahome, tak se můžete o ně ucházet Jj vzal bych si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Ja tam budu 100pro Noisere, zavolam ti - cislo na me mas, tak se nekde slezem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 taky budu 100 pro :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 taky stopro!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 teď pojedu do Krlína najít auto a když ho najdu tak taky přijedu , samolepku bych si taky rád pořídil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Super, budu otravovat Martina, az to nebudu moct najit Jinak koukam, ze pan P2M mel rict o samolepkach driv, by prijelo vic lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 No Martinoslav je na Prahu vodborník Rád sem poznal pár novejch tváří Kindlík: Tys by ten s tou modrou Fabulí, FRS nárazníkem a červenou maskou? Chce to přijít a říct čauves, já jsem ten a ten a ne se tam ochomýtat okolo - pro příště Nálepky má teď Karel (Amogh), tak případně u něj, nebo klasicky u Olina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 P2M: poslední nálepku Skodahome.cz sebral Kláca a mě Amogh vrazil všechny (5ks) briskoda.net takže ti je pak vrátím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Jsem rád, že jsem dneska poznal příjemný lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 No Martinoslav je na Prahu vodborník Rád sem poznal pár novejch tváří Kindlík: Tys by ten s tou modrou Fabulí, FRS nárazníkem a červenou maskou? Chce to přijít a říct čauves, já jsem ten a ten a ne se tam ochomýtat okolo - pro příště Nálepky má teď Karel (Amogh), tak případně u něj, nebo klasicky u Olina to nebyl kindlík,toho znám osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 I ja jsem rad poznal novy prijemny lidi, priste jedu zas, snad na snehu, na postavani byla zzzzzima. Sem s fotama, jestli nekdo neco mate... Jsem rád, že jsem dneska poznal příjemný lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 (editace) nebyl ten s tou červenou maskou náhodou Dakie? http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=43975 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ázku&st=250 jinak srázek bezva až na tu zimu... obávám se že foto asi nikdo nemá Editováno: 15. Prosinec 2007, autor: Fíla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Největší borec a sympaťák byl ten velkej s tou červenou Corsou,nevíte kdo to byl? Jinak taky jsem rád poznal nový lidi. To P2M-stejně to bylo tou zapnutou klimou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Příště bych mohl vzít slivovičku, ale nevím jak pojedeme domů. Někdo bude muset abstinovat a potom nás rozvést. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Rs Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Pěkný srázek a příjemní lidé... Ani jsem se s Vámi nerozloučil, ale než jste přišli z Meka tak jsem musel domů, prcek potřeboval už spát.... Tak zatím a někdy příště se budu těšit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 nebyl ten s tou červenou maskou náhodou Dakie? http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=43975 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ázku&st=250 jinak srázek bezva až na tu zimu... obávám se že foto asi nikdo nemá Já sice nevím kdo tam byl s červenou maskou,ale ta na fotce je jeho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.