tudor2 Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Tudore mě by jinak zajimalo čim se ty vlastně živíš - mě to tak připada že pořád pouze kresliš škodovky a nic jineho nemužeš stihatTaky bych byl dat si trochu vic času na jedno autičko a udělat to dokonale jsem obycejny delnik v skoda auto nekreslim pouze skodovky a casu moc nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 tudore, nevhvi ti nic říkat, techniku zvládnutou máš, ale chtělo by to trochu víc invence, všechny ty auta se podobají jako vejce vejci a všude speš pořád tu stejnou masku z FII. Jestli chceš udělat něco pořádně užitečného, tak udělej jak jsem psal toho SII a pak mi dej vědět, něco s tím provedem. tak vsechno jsou to rychlovky par hodinove kdyby nebyla stejna maska,nebyla by to skodovka a tahle sedi dobre vsude na paradny model je potreba nekolik dni,ale superb nekde v pc mam,nedodelanej,ale ne sII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 A co škoda superb combi 4x4 suv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 A co škoda superb combi 4x4 suv. Mě se to docela líbí, něco jako Q7... Nebylo by špatné, kdyby něco takového udělala škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Inspirace Q7ičkou je v tom silně vidět, ale originál asi lepší, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Můj návrh škody superb pick-up! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) Škoda Python 4x4 Editováno: 11. Září 2008, autor: tudor2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miop Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) Nazdar, som tu novy... ... taktiez mensi fanusik starsych skodoviek, ktore su mi casto inspiracoiu v mojej tvorbe.. Tak pridavam moju najnovsi pracicku : Ide o studiu IBA ZADNEJ casti Skody 110R,130RS v 3D: Editováno: 7. Září 2008, autor: miop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 miop: Zrovna dneska jsem to obdivoval na styling fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 miop: tak to je nádhera!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 (editace) Můj návrh škoda fabia mini combi a fabia Pick-up Editováno: 22. Září 2008, autor: gigi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Výborná sekce... Tudore2, co si představíš, když ti někdo řekne Krtek? čumák z FII jsem ochoten zkousnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 No SuperB pick-up ? To je teda fakt hnus.Ale takovej SuperB Cabrio by nemusel byt spatnej ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 (editace) Výborná sekce... Tudore2, co si představíš, když ti někdo řekne Krtek? čumák z FII jsem ochoten zkousnout ???škoda python,ryhlost,spolehlivost a sila-zachrana zivota Editováno: 28. Září 2008, autor: tudor2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 tudor2: hezký tohle by nemuselo být špatný, tady na východě by se nám něco vyššího hodilo... jsi fakt profík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 No SuperB pick-up ? To je teda fakt hnus. Souhlasím, většina věcí je v týhle sekci hnusných Je fajn, když někdo umí pracovat s grafickými programy, ale takhle fakt ne. Můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Tak buď konkréntní co a proč. Neboi ještě líp hoď sem nějakou svou představu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Tak buď konkréntní co a proč. Neboi ještě líp hoď sem nějakou svou představu. Opravdu něco oříznout v malování není těžké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Na pickupa by to chtělo ještě trochu natáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Rozhovor s novým šéfdizajnérom Škody http://www.sme.sk/c/4132771/sefdizajner-sk...-kritizuju.html som zvedavý, aký model vymyslí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Škoda mini yeti lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 To jsi dělal v Malování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 To jsi dělal v Malování? Ano v malování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jo jo, sympatický autíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Našel jsem na internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.