Saman Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Zdravim, zna nekdo nejakou firmu/jednotlivce kdo zvladne vymenit porouchany repracek v pristrojove desce? Kdyz tak mi, prosim, napiste kontakt.. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 repráček mám, když si ho přepájíš je tvůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saman Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Dik, ale ja schanim opravu pro jednoho kolegu. Na webu jsme nejak nikoho nenasli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rolf Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Zdravím, tak mám bohužel stejný problém. Uměl by to někdo opravit v Praze nebo středních Čechách? Sám si na to nějak netroufám a do značkového servisu se mi nechce... Díky i za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rolf Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Tak už jsem našel a vymontoval, neměl by někdo funkční repráček na prodej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Tak už jsem našel a vymontoval, neměl by někdo funkční repráček na prodej? mám chceš-li 777227503 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.