mr.pecoun Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 kluci,vim ze to patri do bazaru ale kdyz by nekdo chtel mam tu na prodej jednu kabelaz na ostriky kompletni i s relatkem a vsema konektorama. je to na FII a ROOM mozna i na FI p.s. s montazi rad poradim popripade pomuzu v Trutnove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 nikdo nechce kabelaz na ostriky? tak ji asi v patek rozeberu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matth Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Za kolik by byla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Prosím aspon cez súkromné správy sa dohadujte...matth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 to 'mr.pecoun' daval si dole aj volant ked si zapajal kontrolku ostrek? alebo ako sa to rozobera ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 ne sundas tahem jen ramecek pristroju a potom 3 sroubky,vyhodis buduky a das jen pin do zelenyho konektoru( myslim pin 30). a je to potom jen nakodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 a cislo toho pinu nahodou nevies ? lebo som myslel ze to je rovnake ako do rj ale ee. . do palubky je nejaky mensi pin .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 do palubky je malej.... cislo pravdu nevim,ale kdyz si prijedes tak ti ho dam.( ja vim ze jsi bouzel z daleka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) jedna otazocka kolko Metrov mi treba na kompletnu kabelaz a hlavne kolko kablou mi treba (farieb) ?? Editováno: 25. Září 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Hadam si to nechceš kupiť na centimeter presne????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 nie ale nemam ani sajnu kolko pytat kablu meter??? dva metre tri... a hlavne kolko tych farieb mi treba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Na farby sa vykašli ale predsa len na kostru ti treba hnedý na čerpadlo je myslím v DP 1,5 alebo 2,5??? ale to nekupuj lebo takto kúpené káble sa nezmestia s tými prechodkami gumenými do konektoru lebo majú oooobrovskú izoláciu. teda toho zober 2m potom červený tiež 1,5 alebo 2,5 a toho potrebuješ asi 5m a ešte ti hooodne ostane no a to je na čerpadlo iba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 můžete mi někdo poradi mam namontovano a vše i kabeláž z výroby ale nejde nevíte někdo jestli je třeba kodovat 09 - Centrální elektriku ? A přizpůsobit na 08 na 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Dneska sem se vrtal ve VAGu a defaultní přizpůsobení kanálu 8 bylo nastevený na číslo 0, přitom by defaultně měl být na 5. Když se ale nastaví jednička, tak ostřikovače fungujou pokaždý, když se ostříkne a páčka se přitom podrží nějakou dobu. Podmínka jsou zapnutá světla, stačíjou i ty automaticky spouštěný denní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Ahojte dali by sa zohnat este ostrekovace svetiel??? alebo co vsetko treba cisla dielov. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Nikto mi nevie poradit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Poptej se na vrakovišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 no to bude problem tu naokolo neni ziadne normalne vrakovisko preto sa pytam o cisla dielov a co vsetko treba k tomu Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Jak nakódovat ostřikovače světel na budíkách s Maxidotem? Současné kódování mám 18103.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Tak já mám originál ostřikovače ale ještě jsem nevyděl že by mi vyjeli podržet páčku déle třeba 5sekund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaR Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Ahoj, chytám moudra před pořízením Roomstera. Mít světlomety stále čisté je snad bez diskuse, tím spíše, když to jde automaticky, bez nutnosti zastavovat a otírat je hadrem. Rád bych se však zeptal na to, jak jsou originální ostřikovače spolehlivé? Ani mi tak nejde o pořizovací cenu, protože když objednávám auto z výroby, tak příplatek v rozpočtu nehraje zásadní roli. Spíše to, jak jsou citlivé na poruchy - jsou umístěny skoro v rohu auta a tedy jakýkoli ťukanec, který by jinak zůstal bez následků je může (?) poškodit. Také jsem tu někde četl, že je nutné používat nějakou extra kapalinu - co je na tom pravdy? Prosím o konkrétní zkušenosti, díky moc. P.S. Jinak ještě z dob před 20 lety mám výbornou zkušenost s nejen ostřikovačema, ale i se stěračema reflektorů na žigulu 2107 - ty fungovaly dokonale :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Ostřiky mám na Fabii, spolehlivé, no nevím jak to přesně myslíš, jako ostříknout to světlo ostříknou, ale nečekej zázraky, že bude úplně čisté. Pokud mouchy nenecháš zaschnout a umyješ "čerstvé" tak sleze všechno, jakmile ti to na světle přischne, ostřiky si s tím moc neporadí a bude to opět chtít hadr. O tom, že by se to nějak pomlatilo v tom nárazníku si nemyslím, je to hodně jednoduché řešení a pokud ten nárazník vyloženě neslisuješ, nemyslím si, že by se tomu něco stalo. Moje auto má cca 4 roky a ostřiky jedou v pohodě a to sem tam se nějakým ťukancům nevyhneš. O speciální kapalině nevím, dávám do toho běžnou v supermarketech za pár korun dostupnou vodu do ostřikovačů. Výhodou nebo alespoň pro někoho je, že když máš ostřiky, dostaneš i velkou nádržku na kapalinu odhadem tam ty 4 litry vlezou, možná víc. A další výhoda je že spolu s tím máš i senzor hladiny v ostřikovačích, takže ti odpadá kontrola jestli máš dost vody, protože jakmile tam je málo, auto ti vyhodí relativně dost dopředu kontrolku případně na maxidotu napíšu ať doplníš kapalinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaR Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Díky, tak je mi jasné, že co se týká účinnosti to bude mít svá omezení, ale pořád pohodlnější, než každých 10km zastavovat a v marastu otírat světla. A co třeba v zimě, nepřimrzá výsuvná tryska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Pokud ti nezamrzne směs v ostřikovačích, tak tam nemá co zamrznout - ale je nutné když dáváš nemrznoucí před zimou to celé projet, ať doteče nemrznoucí směs i tam.. A pak taky je potřeba, protože to je na nárazníku, kde se hodně rád drží sníh a ta tryska pokud je trochu zmrzlejší ho nezvedne, takže ti umyje tak akorát nárazník zevnitř, chce to dávat na to bacha... Ten ostřik se vysouvá tlakem vody, když se spustí, když se nevysune, voda vyteče stejně, jen ne na světlo... Je to si myslím taková ochrana aby se něco nepolámalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 A to kade chodíš že potrebuješ každých 10 km čistiť svetlá ? Ja som to nemal na žiadnom aute a ani to nejak nepotrebujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.