MichalJ Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 (editace) Musel jsem rozebrat koberec v kufru krátký fábky (vlastní koberec od "dřevěný" podložky) a potřeboval bych číslo těch spojovacích plastových "čudlů". V Etce jsem je nenašel, tam je koberec jen jako celej díl. Moc dík PS: Bacha na víno, vylitý smrdí jak (k***a) Editováno: 3. Únor 2008, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 tak určitě máš ty starý, tak se na ně podívej a uvidíš číslo dílu a jestli tam není, tak díl jako takový nemusí jít ani objednat, pouze v sestavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 já jsem zas potřeboval jen ten dekl a ve škodovce mi řekli, že se to dodává pouze jako celek i s kobercem. takže máš smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Musel jsem rozebrat koberec v kufru krátký fábky (vlastní koberec od "dřevěný" podložky) a potřeboval bych číslo těch spojovacích plastových "čudlů". V Etce jsem je nenašel, tam je koberec jen jako celej díl. Moc dík PS: Bacha na víno, vylitý smrdí jak (k***a) mě se posrala krytka v roletě na kombíku a když jsem zjistil že za to chcou 3800,- kč ve škodovce(musíš koupit celou roletu) tak jsem si hrál asi 20 minut s drátkem a už to zase funguje. jsou to normální hajzly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.