tommich Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Nějaký dobrák mi udělal asi nejspíš klíčem na 5.dveřích rýhu cca 40cm. Je to v horní části u znaku. Je odřená vrchní barva, základovka je neporušená. Prosím vás, poradí mi někdo, jak to nejlépe opravit. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Já mám oďobaný zadní dveře (od nějakejch kamínků, či co). Mám origoš barvy ve spreji, tak přemýšlím, že bych třeba trošku stříknul, na vatovou tyčinku nebo štěteček. Možná to bude vidět, ale ne tolik a zakryje to tu základovou bílou barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 --tohle asi nejlíp opravíš tužkou, ne..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 --tohle asi nejlíp opravíš tužkou, ne..? Nojo, ale jak dlouho ti to vydrží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 a mluvite o interieru nebo o exterieru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 13. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 a mluvite o interieru nebo o exterieru? mluvím o exteriéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 aha tak teď už to chápu, jen nevim proč je to v sekci interier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 třeba mu to škrábnul někdo z interiéru jinýho auta hh... k tématu... lakovací tužka je dobrá na hluboký škrábance... nevím, jaký je tvůj škrábanec, asi bych zkusil navštivít nějakou lakovnu a poptat se co s tím udělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Jestli ti mužu poradit, tak s tim nic nedělej a dej to do lakovny. Mě nekdo objel kličem střechu od předního skla až do zadu. Za opravu jsem dal cca 1500 kč , jak jsem to zkoušel ruznyma přípravkama a vysledek ? Nahovno! A ještě jsem měl na střeše samé kolečka jak to ruzní garážníci zkoušeli opravit a zabrousit. Tak jsem to stejně nakonec dal do lakovny. Zitra to bude hotove. A ponaučení? Kdybych to tam dal hned, tak bych to mel zhruba o 1500 levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 s tou lakovnou to bude nejspis nejlepsi.. Taky mam vzadu na kufru skrabance, zadelany tuzkou, delal to prvni majitel, nejaka se mu o to oprela a mela v pupiku piercing viz.: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...8650&st=225 Holt ženský to je případ sám pro sebe Ta opravená rýha fakt nic moc, pokud to chceě mít kvalitní, jdi rovnou do lakovny jak tu psali kluci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.