bangladezo Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 dnes jsem zjistil že nejde otevřít kufr.centrál to neodemkne a kdyš to skusím klíčkem tak tím nejde otočit do leva .nevíte někdo v čem je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 dnes jsem zjistil že nejde otevřít kufr.centrál to neodemkne a kdyš to skusím klíčkem tak tím nejde otočit do leva .nevíte někdo v čem je chyba? zkontroluj jestli ta páčka, kterou otvíráš je v krajní 0 poloze, občas se zadrhne mezi polohama a pak s tím nehneš ani klíčem ani centálem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bangladezo Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 jo to jsem skoušel jako první,protože uš jse mi parkrat zadrhla a ostala nějak viset,ale tet je v pořádki tak nevím ,ani jak se tam dostat asi jedině složit sedáky a vlést do kufru,ale stejně nevím jesli tam pude takhle sdělat ten plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 jo to jsem skoušel jako první,protože uš jse mi parkrat zadrhla a ostala nějak viset,ale tet je v pořádki tak nevím ,ani jak se tam dostat asi jedině složit sedáky a vlést do kufru,ale stejně nevím jesli tam pude takhle sdělat ten plast nouzově se to dá otevřít takto: v plastu u zámku v kasli je výčko, to odklop a tam na tebe vykoukne oranžová páčka, tu zamáčky a kuft otevřeš, pak už rozebereš dveře a zjistíš o co jde. Ta páčka je tam pro případ, že se zavřeš omylem v kufru nebo tě v něm někdo unese - viz norma USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bangladezo Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 dík skusím to,jak to otevřu tak pak uš sy s tím nějak poradím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrei Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Dobry den mam problem sekl se mi kufr nelze otevrit nemate nikdo s timto zkusenost jak se tedy do kufru dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 (editace) Stačí zatáhnout zevnitř za páčku a měl by jít otevřit, pak sundat tapec a mrknout se kde je problém. Edit: občas se sekne servomotorek centrálu Editováno: 24. Únor 2015, autor: obrbaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.