Doli Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 A kde bychom se teda srazili, Mimon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 A kde bychom se teda srazili, Mimon? Asi jo, je to tak nejlepsi plocha na poblbnuti, hlavne je to tam veliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Asi jo, je to tak nejlepsi plocha na poblbnuti, hlavne je to tam veliky. Ale tam jsou problémy s přístupem, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Ale tam jsou problémy s přístupem, ne? No já myslím, když to není oplocený, tak by neměl bejt problém. Pokud vím co jsem tam teda coby za starejch časů jednou byl tak v Hradčanech to oplocený nebylo a teď už to stejně vojáci nemají, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 No pokud se o tom nebude mluvit ve velkym, tak by asi problem byt nemel. Ale vim ze kdyz tu byli anglani a jeli s nasima na letiste tak tam meli problemy s nejakym mistnim clovekem kterej prej zavolal VB. Je to tak MichaleF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 No pokud se o tom nebude mluvit ve velkym, tak by asi problem byt nemel. Ale vim ze kdyz tu byli anglani a jeli s nasima na letiste tak tam meli problemy s nejakym mistnim clovekem kterej prej zavolal VB. Je to tak MichaleF? No podle toho čí je to pozemek. Jestli ještě vojska, tak tam asi nějakej správce bude. Snad by se to nějak dalo dohodnout. Já se zkusím poptat, nějaký známosti na MO a gen.štábu ještě mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 kousek před Chomutovem je asfaaltová runway pro malý letadla, cca 500 m dlouhá, kde se podobný menší srazy odehrávají. Je to naprosto volně přístupnej prostor. Od Prahy je to cca 90 km. Ta Mimoň je určitě pod dozorem a volnej vstup tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 kousek před Chomutovem je asfaaltová runway pro malý letadla, cca 500 m dlouhá, kde se podobný menší srazy odehrávají. Je to naprosto volně přístupnej prostor. Od Prahy je to cca 90 km. Ta Mimoň je určitě pod dozorem a volnej vstup tam není. 500m je naprosto nedostatecna draha Jinak co se Mimone tyce, tak stalo se nam to jen jednou, ze nas vyhodili, ale byli sme tam uz MOCKRAT. Jinak prijezdovejch cest tam je nekolik a na nekterych neni zakaz vjezdu, takze jedine co ti muzou je rict, abys tam nejezdil. Ale nepredpokladam, ze by nas tam bylo jak s anglanama 40 aut a navic, ze by bylo takove teplo aby tam chodili duchodci ktery budou buzerovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 No snad to bude v pohode kdyz tam pojedem takovou dalku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 500m je naprosto nedostatecna draha Jinak co se Mimone tyce, tak stalo se nam to jen jednou, ze nas vyhodili, ale byli sme tam uz MOCKRAT. Jinak prijezdovejch cest tam je nekolik a na nekterych neni zakaz vjezdu, takze jedine co ti muzou je rict, abys tam nejezdil. Ale nepredpokladam, ze by nas tam bylo jak s anglanama 40 aut a navic, ze by bylo takove teplo aby tam chodili duchodci ktery budou buzerovat. to sem nějak nepochopil, proč bych tam jako neměl jezdit. Snad jsem jen nabídnul nějakou alternativu, ne. To že je ta dráha nesrovnatelně kratší, než v Mimoni je jasný, ale jak jsem řekl, podobných srazů už tu bylo dost a pokud vím, tak s padákem tu ještě nikdo brzdit nemusel. A možná to je víc, než 500m, neměřil jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 mimoňský války se taky nějakým způsobem organizujou, takže něčí to letiště asi bude. jako jet tam jen tak, že nás kdyžtak někdo vyhodí, to je pro nás z jihu trošku bojovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 mimoňský války se taky nějakým způsobem organizujou, takže něčí to letiště asi bude. jako jet tam jen tak, že nás kdyžtak někdo vyhodí, to je pro nás z jihu trošku bojovka tak MichalF to má cca 50 km, tak je mu to asi jedno. Já to mám jen o kousek dál, tak to klidně taky risknu, ale z Budějic nebo Krumlova bych už váhal. No aspoň se třeba kouknete do světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 myslíš voe, že jsem nevytáh paty za rodnou vísku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak hoši šup šup, sem s tím termínem, je nuda, nějakej pokec by už bodl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 500m je naprosto nedostatecna draha Jinak co se Mimone tyce, tak stalo se nam to jen jednou, ze nas vyhodili, ale byli sme tam uz MOCKRAT. Jinak prijezdovejch cest tam je nekolik a na nekterych neni zakaz vjezdu, takze jedine co ti muzou je rict, abys tam nejezdil. Ale nepredpokladam, ze by nas tam bylo jak s anglanama 40 aut a navic, ze by bylo takove teplo aby tam chodili duchodci ktery budou buzerovat. Kdyby jste nebyli takoví lemplové a podívali se do katastrálních map, tak by jste zjistili, že celý areál patří Libereckému kraji a taky by Vás někoho mohlo napadnout, zeptat se toho týpka, co MV pořádá.. že jo.. a pak by se tu nemuselo dlouhosáhle rozebírat jestli tam bude přítomné někdo buzerovat... resp. pokud by se získalo povolení, tak si s každým remcajícím důchodcem můžeš vytřít prd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Kdyby jste nebyli takoví lemplové a podívali se do katastrálních map, tak by jste zjistili, že celý areál patří Libereckému kraji a taky by Vás někoho mohlo napadnout, zeptat se toho týpka, co MV pořádá.. že jo.. a pak by se tu nemuselo dlouhosáhle rozebírat jestli tam bude přítomné někdo buzerovat... resp. pokud by se získalo povolení, tak si s každým remcajícím důchodcem můžeš vytřít prd.. a protože ty jsi lempl určitě nebyl, tak už ses někoho zeptal, he !? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 a protože ty jsi lempl určitě nebyl, tak už ses někoho zeptal, he !? kura to jsem tak průhlednej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 kura to jsem tak průhlednej? průhlednej snad ne, ale děsně spolehlivej, tak je mi jasný, žes včera celej den nedělal nic jinýho. Tak cos vyřídil, synu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 průhlednej snad ne, ale děsně spolehlivej, tak je mi jasný, žes včera celej den nedělal nic jinýho. Tak cos vyřídil, synu ? včera jsem nedělal nic, ráno jsem si pročetl fórum a zatim jsem poslal emila tomu pořadateli, ehm pardon VŮDCI , válek v Mimoni a čekám na vodpověď. A když se neozve do pindělí, zavolám mu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 včera jsem nedělal nic, ráno jsem si pročetl fórum a zatim jsem poslal emila tomu pořadateli, ehm pardon VŮDCI , válek v Mimoni a čekám na vodpověď. A když se neozve do pindělí, zavolám mu. zavolej mu hned, já ti to pak proplatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) zavolej mu hned, já ti to pak proplatím A ušetříš za poplatek tati SANDY - vůdce Mimoňských válek Tel: 777 834255 E-mail: Sandy-vw@post.cz MONIKA - zástupce našeho vůdce Mimoňských válek Tel: 777 119058 E-mail: Sandy-vw@post.cz Editováno: 22. Únor 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 A ušetříš za poplatek tati SANDY - vůdce Mimoňských válek Tel: 777 834255 E-mail: Sandy-vw@post.cz MONIKA - zástupce našeho vůdce Mimoňských válek Tel: 777 119058 E-mail: Sandy-vw@post.cz nene, jen si to vyřiď, když jsi to tak pěkně vymyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Grrr pražáci ! kdy bude sraz na Moravě ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Grrr pražáci ! kdy bude sraz na Moravě ?! pokud dobře vim, tak Mimoňsko nemá s Prahou nic společného a besídky SkodaHome se konaj někde v prd.. na jihu nebo kde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 pokud dobře vim, tak Mimoňsko nemá s Prahou nic společného a besídky SkodaHome se konaj někde v prd.. na jihu nebo kde.. Dovolím si opravit. Mimoňsko se nerovná Praha, to je OK, ale besídky škodahome žádné nemá. Škodahome má sraz v květnu právě v Praze a ty besídky o nichž píšeš to je Octavia club, tedy něco úplně jiného než škodahome (podobně jako Fabia či Roomster cluby) a ty se konají 2x ročně ve Žďáře nad Sázavou, což zdaleka není na jihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.