mischicka Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Grrr pražáci ! kdy bude sraz na Moravě ?! Najdi plochu a jedem na Moravu, stejně to tam mám radši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Najdi plochu a jedem na Moravu, stejně to tam mám radši kdesi jsem tady na forku narazil že byl sraz na moravě.. v přerově nebo v olmyku ?! tak tady určitě bude nějakej plácek bohužel já nejsem majitelem žádného vhodného plácku - na zahradu se všici nevejdem Rád bych se zůčasnil nějakeho toho srazu, ale 300km do mimoně asi nepojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tady je provoz jak na D1... Ja bych se na nejaky povoleni vyblajznul. Kluci tady z fora tam obcas jezdi co vim a zatim nepsali o zadnych problemech. Stejnak nas tam bude max. 20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 nj, ale ber to tak, že seš na cizím pozemku, mě by taky sralo kdyby si někdo dělal sraz u nás na zahradě třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Nema cenu neco zarizovat. Verim ze zadnej problem nebude... Stejnak je to zatim jenom u slov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 nj, ale ber to tak, že seš na cizím pozemku, mě by taky sralo kdyby si někdo dělal sraz u nás na zahradě třeba jono, majitel toho placu, nějakej starej dědek, vytáhne brokovnici a udělá ti z auta šikovnej tuzing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 nj, ale ber to tak, že seš na cizím pozemku, mě by taky sralo kdyby si někdo dělal sraz u nás na zahradě třeba Nema cenu neco zarizovat. Verim ze zadnej problem nebude...Stejnak je to zatim jenom u slov. Souhlasím s Lukem, nejde jet x stovek km a čekat, že to někdo nebude řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tady je provoz jak na D1... Ja bych se na nejaky povoleni vyblajznul. Kluci tady z fora tam obcas jezdi co vim a zatim nepsali o zadnych problemech. Stejnak nas tam bude max. 20. já na to taky klidně dlabu, protože to mám kousek. Vy ale pak budete ječet, že jste jeli takovou dálku k hovnu. To je myslím dobrej důvod, zjistit si předem co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No zkouset nejake povoleni nema vubec smysl. Nedostanes ho Uz sme to zjistovali prave kdyz tu byli anglani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Kdyby jste nebyli takoví lemplové a podívali se do katastrálních map, tak by jste zjistili, že celý areál patří Libereckému kraji a taky by Vás někoho mohlo napadnout, zeptat se toho týpka, co MV pořádá.. že jo.. a pak by se tu nemuselo dlouhosáhle rozebírat jestli tam bude přítomné někdo buzerovat... resp. pokud by se získalo povolení, tak si s každým remcajícím důchodcem můžeš vytřít prd.. To ses nemusel nikam koukat a mohl si se zeptat, bych Ti to rekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Mne to je jedno. Klidne muzem pokecat nekde v hospode. Rad si udelam vylet.... Stejnak tam prijede 1/3 lidi co to tady slibuje...a neni to nejakej velkej sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Mne to je jedno. Klidne muzem pokecat nekde v hospode. Rad si udelam vylet....Stejnak tam prijede 1/3 lidi co to tady slibuje...a neni to nejakej velkej sraz. tak jo, deme do knajpy. Jedu vlakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 tak jo, deme do knajpy. Jedu vlakem No a co naši mazlíci, těm nalejem naftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Proste se tam sejdem a poblbneme pokecame a pak nekde obidek v hospode tak to vetsinou byva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No a co naši mazlíci, těm nalejem naftu myslíš auta ? Chuj s nima ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 myslíš auta ? Chuj s nima ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 A co Panenský Týnec?Je to bejvalí záložní letiště.Co já vím tak se na hradčanské letiště dalo dostat z té vesnice Ploužnice.Byl jsem tam loni v letě.Nevýhoda těchto míst je že tam občas lítaj aeroklubaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak hoši šup šup, sem s tím termínem, je nuda, nějakej pokec by už bodl. Se to mohlo dohodnout na tenhle vejkend, tak luxusni pocasi zase hned tak nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 to se přeci nestihne. A Panenský Týnec taky dobrý, to mám taky blízko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 to se přeci nestihne. A Panenský Týnec taky dobrý, to mám taky blízko. No ale Mimon ma nejlepsi povrch.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Se to mohlo dohodnout na tenhle vejkend, tak luxusni pocasi zase hned tak nebude... Tady na jihu treba ted zrovna prsi a fouka vitr jako krava. To samy bylo dneska v Plzni. Takze pocasi na vikend nic moc. Teplo je, to jo. Musim teda zacit shanet letni pneu. Kdybyste nekdo vedel o nejakym dobrym eshopu kde se daji koupit za dobrou cenu Conti Sportcontact 225/40 R18 92Y tak sem s tim!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tady na jihu treba ted zrovna prsi a fouka vitr jako krava. To samy bylo dneska v Plzni. Takze pocasi na vikend nic moc. Teplo je, to jo. Musim teda zacit shanet letni pneu. Kdybyste nekdo vedel o nejakym dobrym eshopu kde se daji koupit za dobrou cenu Conti Sportcontact 225/40 R18 92Y tak sem s tim!! Si to dej do vyhledávače na seznamu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tady na jihu treba ted zrovna prsi a fouka vitr jako krava. To samy bylo dneska v Plzni. Takze pocasi na vikend nic moc. Teplo je, to jo. Musim teda zacit shanet letni pneu. Kdybyste nekdo vedel o nejakym dobrym eshopu kde se daji koupit za dobrou cenu Conti Sportcontact 225/40 R18 92Y tak sem s tim!! Nej cenu sem nasel tady : http://www.alu-pneu.cz/detailpneu.php?v=CO...ro=225/40%20R18 3658,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Nej cenu sem nasel tady : http://www.alu-pneu.cz/detailpneu.php?v=CO...ro=225/40%20R183658,- to jsou až podezřele nízký ceny. Musím si to někam napsat, mně letní vydržej tak 30 t. km, tak se to bude brzo hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 (editace) Tady na jihu treba ted zrovna prsi a fouka vitr jako krava. To samy bylo dneska v Plzni. Takze pocasi na vikend nic moc. Teplo je, to jo. Musim teda zacit shanet letni pneu. Kdybyste nekdo vedel o nejakym dobrym eshopu kde se daji koupit za dobrou cenu Conti Sportcontact 225/40 R18 92Y tak sem s tim!! Sel bych spise do -bridgestonu Potenz RE050 ty budou lip sedet, obzvlast na TDi i podle testu jsou lepsi.. ted sou za luxusni love: http://www.pneunet.cz/pneu/9684/bridgeston...-RF-92-Y-letni/ Editováno: 23. Únor 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.