Přejít na obsah

Sraz RS / TDi / atd.

Doporučené příspěvky

Najdi plochu a jedem na Moravu, stejně to tam mám radši :smich:

kdesi jsem tady na forku narazil že byl sraz na moravě.. v přerově nebo v olmyku ?! tak tady určitě bude nějakej plácek :)

bohužel já nejsem majitelem žádného vhodného plácku - na zahradu se všici nevejdem :)

Rád bych se zůčasnil nějakeho toho srazu, ale 300km do mimoně asi nepojedu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nj, ale ber to tak, že seš na cizím pozemku, mě by taky sralo kdyby si někdo dělal sraz u nás na zahradě třeba
Nema cenu neco zarizovat. Verim ze zadnej problem nebude...

Stejnak je to zatim jenom u slov. :)

Souhlasím s Lukem, nejde jet x stovek km a čekat, že to někdo nebude řešit...

Odkaz ke komentáři

Tady je provoz jak na D1... :prc:

Ja bych se na nejaky povoleni vyblajznul. Kluci tady z fora tam obcas jezdi co vim a zatim nepsali o zadnych problemech. Stejnak nas tam bude max. 20. :)

já na to taky klidně dlabu, protože to mám kousek. Vy ale pak budete ječet, že jste jeli takovou dálku k hovnu. To je myslím dobrej důvod, zjistit si předem co a jak.

Odkaz ke komentáři

Kdyby jste nebyli takoví lemplové a podívali se do katastrálních map, tak by jste zjistili, že celý areál patří Libereckému kraji a taky by Vás někoho mohlo napadnout, zeptat se toho týpka, co MV pořádá.. že jo..

a pak by se tu nemuselo dlouhosáhle rozebírat jestli tam bude přítomné někdo buzerovat... lol resp. pokud by se získalo povolení, tak si s každým remcajícím důchodcem můžeš vytřít prd.. :palec2:

To ses nemusel nikam koukat a mohl si se zeptat, bych Ti to rekl ;)

Odkaz ke komentáři

Se to mohlo dohodnout na tenhle vejkend, tak luxusni pocasi zase hned tak nebude...

Tady na jihu treba ted zrovna prsi a fouka vitr jako krava. To samy bylo dneska v Plzni. Takze pocasi na vikend nic moc. Teplo je, to jo. :)

Musim teda zacit shanet letni pneu. Kdybyste nekdo vedel o nejakym dobrym eshopu kde se daji koupit za dobrou cenu Conti Sportcontact 225/40 R18 92Y tak sem s tim!! ;)

Odkaz ke komentáři

Tady na jihu treba ted zrovna prsi a fouka vitr jako krava. To samy bylo dneska v Plzni. Takze pocasi na vikend nic moc. Teplo je, to jo. :)

Musim teda zacit shanet letni pneu. Kdybyste nekdo vedel o nejakym dobrym eshopu kde se daji koupit za dobrou cenu Conti Sportcontact 225/40 R18 92Y tak sem s tim!! ;)

Si to dej do vyhledávače na seznamu:)

Odkaz ke komentáři

Nej cenu sem nasel tady : http://www.alu-pneu.cz/detailpneu.php?v=CO...ro=225/40%20R18

3658,-

Odkaz ke komentáři

Sel bych spise do -bridgestonu Potenz RE050 ty budou lip sedet, obzvlast na TDi i podle testu jsou lepsi..

ted sou za luxusni love:

http://www.pneunet.cz/pneu/9684/bridgeston...-RF-92-Y-letni/

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...