Krešta Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Hola hou. Dost času trávím pracovně v Kolíně, a jsem oktavián tělem i duší. Určitě se najde někdo, kdo má k oktávkám stejný vztah jako já. Co takhle někoho, s kým by se dalo jezdit na srazy a nebo na rally. Jsem velký fanda motorsportu. najde se někdo? ha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 čau....no to by jsi se tu musel tak střetnout semnou...jinak tady z Kolína nikdo není co já vím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Tak to je gut. Tady to koukám žije. A co ty kámo. Jezdíš na srazy nebo něco. Jen tak pro info. Doufám, že se nesrazíme. Mám své auto rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 určitě jezdím na srazy..ale ne na ty mega..spíš něco jako škodahome...nebo doksy s anglánama....a tady s klukama se občas srazíme...no žije to jako blázen...poslední dobou to umírá...snad na jaře bude líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Jo jo jo. Já mám v plánu Doksy, ale nevim. Já jezdim spíš po rally. Každopádně vyrazit do Doksů sám se mi nechce. Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ty doksy tam se nás sejde určo víc...v září nás tam bylo plno:-)na rally bych se jel taky kouknout ..někdy....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 co třeba http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40366 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 to dejte vědět kdyby něco bylo v kolíně ... trávím tam ted čas ), takže když tam budu tak se přidám ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jestli nějakou rally, tak doporučuju Bohemia Rally. Každopádně bývá dobré počastí, supr atmosféra a hlavně se jede pod záštitou Škoda Auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Oprašuju Kolínký-Škoda-autopark. Co takhle někde se srazit a pokecat??? Upřednostňuji víkend a spíše večerní hodiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Nikdo nikde? Sakra vždyť tady jezdí Škodovek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Ahoj Kolíňáci, co takhle udělat si výlet tuhle neděli? Více zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72811 Rádi vás uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Koukam ze nic se tu nedeje. Tak co Do-Do pujdeme o5 sami nekam na pivo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 tady to nežije .. spíš než jen ochcávky,tak raději zlezinu všech škodovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Kolín má sice asi 40000obyvatel, ale jít v 5 odpoledne po městě a připadám si že tam chodím sám...natož auto-srazy....dřív jo,ale to sem neměl ani řidičák natož auto, ted nic. Spíš po Kutný Hoře je vidět pár lidí co autům hoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 (editace) špatně koukáš.jsou tu co vim 3 FRS a semnou 4 a na tak málo obyvatel si myslim slušná bilance,dále nějaká stříbrná ochcávka a pár lidí tady na foru tu z Kolína je,akorát to nemají přeplácaný spojlerama,po kterých koukáš a nevidíš je,jenže o tom to neni Pár bláznů z KH znám a nemam zapotřebí se s někym přetahovat kdo má dražší tuzing křídlo apod. Radši si pokecám s normálníma lidma a ne vypatlanou zlatou mládeží Editováno: 16. Červen 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 a kde píšu, že se mi líbí tuzing....já to taky nemám rád a už vůbec nesnáším takový ty trapný masírky (po Kolíně je jich spousta) s kárama, který by si o normálního člověka neopřeli ani kolo...jen sem chtěl obecně říct, že Kolín je mrtvý město nejen co se týče aut apod. Ale jak sem psal, že dřív tu bylo víc živo, je pravda a na tom se shodnu s více lidma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Kluci místo toho aby jsme pokecali třeba na benzínce tak se tady masírujete jak na hokejovém derby Kozlů a Sršňů. Pojďme se sejít a předat si nějaké info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 ....tak do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Tak kdy kde a kdo? Nahoďte návrhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Jáá,ale tak někde u Pardubic maximálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 tak treba v sobotu v 19:00 na schellce u kruhaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Tak zrovna tenhle víkend nemůžu Co příští??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfree Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 zdravim, sice nejsem z Kolína ale mám to pár km.... rád bych se taky zučastnil a pokecal.... až bude něco jasného, kdy a kde dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 zdravim sem kousek od kolína tak by bylo fajne udělat nějakej srazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.