MBDusan Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Kamarádi, budu se na Vás těšit, doufejme, že nebude pršet. P.S. Kdyby se objevila i jiná škodovka, není problém ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 POZOR! Z důvodu zabrání původního prostoru nějakými monstertracky, místo srazu přesunuto na kraj k příjezdu k Olympia centru ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klimpi Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Tak zdravím účastníky srazu, doufám, že jste všichni domů dorazili v pohodě. My s malou zajížďkou do Bondy centra a focením auta před dojezdem domů přijeli v šest. Spotřeba 5,7 a to jsme brzda provozu rozhodně nebyli. Spíš naopak, jízdu jsme si užili..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Taky jsem právě dorazil domů. Spotřeba 5,3 podle předpisů. Jinak ráno když jsem jel z noční tak jsem ještě tankoval plnou a jaké bylo moje překvapení když jsem pak cestou sledoval spotřebu a dojezd. Po natankování podle posledního stylu jízdy a spotřeby, kdy jsem jezdil skoro jenom krátké trasy a tudíž se ani nestačil zahřát motor tak byl aktuálně dojezd vypočítán na 640km. Cestou do Olympie a zpět po ujetí cca 123 km se dojezd při průměrné spotřebě 5,3 zvýšil až na 890 km a teprve potom až po dalších najetých kilometrech začal klesat. Celkem mi tedy počítač na nádrž spočítal 973 km kdybych dodržel stejnou spotřebu. Nakonec jsem doma jsem zaparkoval s dojezdem 850km. Dlouhodobá spotřeba se ustálila na 6,6 km ale je to pouze po nájezdu cca 400km po vymazání dlouhodobé paměti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Chlapi a dívko, sraz super, díky za něj. Sešlo se nás 7 Rapidů (6 bílých a 1 červený), pěkný 4,5 hodinový pokec .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Pár fotek (jen z mobilu) ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Samej bělouš, jen ten červený tam kazí partu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Chyběl nám ještě modrý do trikolóry.... Přidávám svá fota a hlavně tu společnou (i když bohužel po odjezdu Lumíska a Klimpiho, to jsme tedy fakt organizačně nezvládli) Sertrvali jsme v družném rozhovoru docela dlouho, podívali se na kuní škody, pokochali se kamerou v zrcátku, kamerou v madlu, koncovkou výfuku, žárovkami, xenony, sedačkami, chromovými (a jinými) doplňky, špatným slícováním světla blatníku a nárazníku (s jakousi tlumící zelenou tyčinkou jako simply clever řešením), nezakrytým dieselem, černou střechou, bílou moon barvou, spoilery, koly, atd atd atd. Řešili jsme olej, pneumatiky, záběh motoru, chipování, dochlazování, potahy, rozdělání A sloupku, poškrábaná skla, B sloupky, chybějící HF v Amundsenu, zkušenosti se servisy atd atd atd. Bylo to opravdu plodné odpoledne! A nevím jak ostatní, ale večer při pohledu do zrcadla jsem,zjistil, že jsem se jako bonus i opálil . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Miklisku, vyčerpávající popis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Diskuse o Karkulce je dnes po zveřejnění fotek úprav jak jsem očekával již v plném proudu. Hned se ozvali všichni ortodoxní designéři. O tuctovém voze se polemika nevede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Tady to snad rozebírat nebudeme, do srazových témat to nepatří. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ty fotky jsou jak vyrobená auta z parkoviště Škodovky v Boleslavi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Tady to snad rozebírat nebudeme, do srazových témat to nepatří. Pawouku, byl to jenom vzkaz účastníkům, protože jsme toto téma právě na srazu rozebírali a se srazem souvisí. Ostatní diskuse samozřejmě v daném vlákně. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Co uskutečnit nějaký prázdinový sraz v MB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Počítám se svoláním srazu v září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 pokud budu mít čas, přijedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 3. sraz Škoda Rapid v Mladé Boleslavi 27.9.2015 ve 13 hodin P.S. objeví se i jiná barva než bílá nebo červená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 zatím na 50% přijedu Jede i Miklísek ? že by mi rovnou namontoval kryty sedáků a překopal celýho Rapida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Tak to aby ste tam boli uz v šesť hodin ráno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Pani ako je otvorene skoda muzeum v M.Boleslave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Strýček Google říká toto. http://museum.skoda-auto.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Pawouk dik ale momentalne to nejde otvorit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Heh, to je dobrý, stačilo pár minut... Neboj, oni to spustí. Muzeum je jinak otevřeno každý den snad kromě vánoc. Chystáš se přijet na sraz Rapidů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Premýšľam nad tým.Zrodinkou by sme.pozreli muzeum potom nakuone centrum a doplnil by som modrú na zraze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.