Přejít na obsah

Střešní box


RLP

Doporučené příspěvky

Netvrdím nic takového. Ale můžu porovnat jen to co jsem zkusil. Pokud nasadíš box před zimou a po zimě sundáš. Matičky třmeny tě nerozhodí, ale zkus ho nandat při -15°C v devět večer,všude tma jak ve tmě a manželka čeká vedle tebe. To bych byl zvědavej. Můžu porovnat HAKR a THULE. To jsem měl na střeše jezdil s tím, nandaval sundaval. Nemám nic proti nikomu, určitě budou rozhodovat peníze. Ale já s boxem jedu jen na hory a zpátky, potom s ním hajdy dolů. Proto jsem ocenil THULE za super upínání. A v boxu od HAKRU se mi po dvou hodinách jízdy sekly lyže do zamykání a přál bych ti vydět ty pohledy ostatních když jsem s ním lomcoval, nakonec se povedlo. S THULE se mi nic takovýho nestalo. Nehaním HAKR, ale jak jsi napsal cena odpovídá kvalitě výrobku. ( Ale někdy taky ne )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...

Tak ja celou zimu pouzival na FI kombi box od fi Neumann (CZ) delka 235. Na to aby sli otevrit zadni dvere jsem musel do dna vyvrtat nove diry. Box teda sedi na prednim pricniku zhruba svou polovinou a velka cast trci nad predni okno... nevypada to zrovna dvakrat krasne, ale funguje to.. :palec2: na pristi zimu pro jistotu zpevnim plastove dno boxu nejakou hlinikovou vyztuhou. Jinak antena samozrejme dolu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...