webhost Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Cavte, chcel by som si kupit Fabiu, bolo by to moje prve auto tak by som sa chcel od vas nejake rady aky motor ci jazdne ci nove ci zo zahranicia co by malo mat atd. moc sa tomu nerozumiem tak dik za akukolvek radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodabarat Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) ak si to mozes dovolit, tak ber bud 1.4 16V alebo rovno FRS Editováno: 3. Březen 2008, autor: skodabarat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 pokud jezdis hlavne po meste doporucuji 1,2 hehe a je to tu zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 ak jazdis striedavo mesto a mimo mesta tak 1.4 16V ,ak mas rodinu tak combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 ...a jestli máš rád naftu, tak nafťáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 v prvom rade by si mal napisat aku sumu chces dat za auto ? potom upresnit kde budes jazdit, kolko km najazdis za rok, pre koho a naco ma byt vyuzivane auto. potom sa da poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
webhost Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 v prvom rade by si mal napisat aku sumu chces dat za auto ? potom upresnit kde budes jazdit, kolko km najazdis za rok, pre koho a naco ma byt vyuzivane auto. potom sa da poradit. no vravim som lamca tak som nevedel co napisat... chcel by som do toho dat nieco okolo 200 000 SKK (pokial bude nejake super ponuka tak mozno aj kusok viac). Jazdil by som na nom do prace t.j. mimo mesta asi 35km (tam aj spat) samozrejme nieco aj v meste, ale najviac do prace... rodinku zatial nemam, takze to auto by sluzilo skor iba mne... kolko najazdim za rok nvm, kedze som este moc nesoferoval a auto v rodine nemame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 webhost: vidis to je hned viac informacii a da sa poradit. tak ak to bude prevazne pre teba tak by som volil hatchback, co sa tyka motora tak malo by stacit aj HTP ale 47kW ked tak inak by som doporucoval 1,4 16V bud 55, 74kW, za tu cenu 200 000 sa ta celkom slusna zohnat vid link, to nevadi ze je biela ale je celkom slusny rok, vybava super, motor tiez parada, a ak odpoveda aj jej stav tak myslim ze dobre auto. http://skoda-fabia.autobazar.eu/card.php?id=411303 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
webhost Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 webhost: vidis to je hned viac informacii a da sa poradit. tak ak to bude prevazne pre teba tak by som volil hatchback, co sa tyka motora tak malo by stacit aj HTP ale 47kW ked tak inak by som doporucoval 1,4 16V bud 55, 74kW, za tu cenu 200 000 sa ta celkom slusna zohnat vid link, to nevadi ze je biela ale je celkom slusny rok, vybava super, motor tiez parada, a ak odpoveda aj jej stav tak myslim ze dobre auto.http://skoda-fabia.autobazar.eu/card.php?id=411303 hm... az na tu bielu nevyzera zle... a co je HTP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 hm... az na tu bielu nevyzera zle... a co je HTP ? HTP je oznacenie motorov 1,2 High Torque Perfomance ( vysoky krutiaci moment) inak je to 3- valec (vykon 40kW 6Ventil, 47kW 12V ventil); 1,4 16V ( to je 4 valec so 4-ventilovou technikou na valec s vykonom 55 alebo 74kW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Na tú bielu bacha - na 90% to je ex Eurotel, stav tacho krajne podozrivé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Na tú bielu bacha - na 90% to je ex Eurotel, stav tacho krajne podozrivé! na to mas pravdu ze bacha na nu - elegance ma mat tempomat a kozeny volant - takze monzo o/eb alebo buracka Editováno: 3. Březen 2008, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
webhost Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 na to mas pravdu ze bacha na nu - elegance ma mat tempomat a kozeny volant - takze monzo o/eb alebo buracka no ja ju hned nejdem kupovat chcem si to poriadne premysliet a potom nieco vyberem, kolega chce kupit SWIFTa tak mozno nakoniec skoncim prinom aj ja inak mozno blba otazka vzhladom nato ze este auto nemam, ale kolko moze stat slusne audio do auta (radio+repraciky, mozno zosik) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 webhost: Swifta??? No neviem, či je to tá správna voľba... domino: No, obávam sa, že sa mýliš - MR2003 je ešte predfacelift, a vtedy Elegance ešte nemala ani tempomat, ani kožený volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) a tie cierne plasty ??????? ved to uz maly facelifty ze? Editováno: 3. Březen 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) to igor: tak potom sorry myslel som ze elegance je v kozi a preto sa to tak vola... nuz ozi v kozi, bez koze PS kazdy mr je asi iny co? a co 4 el. okna? PS2 treba zistin vin karoserie Editováno: 3. Březen 2008, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Koukám, že skoro co příspěvek tak jinej názor na nejlepší motůrek. Tak já sem taky něco přihodím. Když jsem kupoval autíko já, tak jsem taky přemýšlel na Fábkou a hledal jsem jen 2.0 a sedan. Dle mého dokonalá kombinace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Koukám, že skoro co příspěvek tak jinej názor na nejlepší motůrek. Tak já sem taky něco přihodím. Když jsem kupoval autíko já, tak jsem taky přemýšlel na Fábkou a hledal jsem jen 2.0 a sedan. Dle mého dokonalá kombinace. koukám, že 2,0i si našel, ale trošku v jiném obalu co? na Fabku je ten 2,0 sakra dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Přesně tak! Mně ty 2.0 dostali a když jsem se podíval na nabídky, tak se prodávají snad za stejnou cenu jako 1.4 74 kw a to mají 2.0 vždy fakt dobrou výbavu. Ale je jich málo na výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Reso: Ten interiér je OK - čierne plasty boli aj u predfaceliftovej verzie. Síce len v Elegance, ale boli. Pôvodné a prvé Elegance bolo len so svetlými interiérom, no od MR2002 pribudla možnosť voľby medzi svetlým a týmto čiernym. Takže podľa kombinácie jednotlivých výbav je to naozaj Elegance z roku 2003. Domino: No, Elegance určené pre CZ/SK trh malo všetky 4 el. okná len prvých pár mesiacov po začatí predaja. Zadné el. okná boli prvá vec, ktorá vypadla ešte skôr, než lakované strešné lišty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Já bych šel do SDI, tejdně do práce bys najel cca 180km + třeba něco o víkendu, nějaký výlet, dovolená atd. a ročně to bude cca 15kkm, nebo potom 1.4 16V, ať už 55 nebo 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
webhost Vloženo 7. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Já bych šel do SDI, tejdně do práce bys najel cca 180km + třeba něco o víkendu, nějaký výlet, dovolená atd. a ročně to bude cca 15kkm, nebo potom 1.4 16V, ať už 55 nebo 74 hm ta 1.4 16V sa mi paci ale je na mna moc draha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 hm ta 1.4 16V sa mi paci ale je na mna moc draha... staci pohladat napr. mobile.de http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 riesit ja teraz otazku auta tak ma laka toto, super motor a vybava http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.