TiGeRZ Vloženo 3. Březen 2008 Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Dnes som testoval lambda sondy, katalyzator, klepanie.....(vsetko Ok), ale ta pred katalyzatorom mi nejde otestovat... dodrziavam postup a ani nepipne stale je napisane Test Vyp......... ze by uz odisla? auto jazdi normalne........ Editováno: 3. Březen 2008, autor: TiGeRZ Citovat
edadavids Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 Já mám to samé ,ale zase lambdu za katem.Dal jsem novou lambdu a nic,kouknut na dráty a nic,zahada. Citovat
TiGeRZ Vloženo 4. Březen 2008 Autor Vloženo 4. Březen 2008 Ako zistim zlu lambda sondu ? da sa to cez VAG ? Citovat
DIAGNOSTIK Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 A měli jste ji zahřátou nad 400 stupnů,než jste se dali do měření?Potom to musí jít... Citovat
TiGeRZ Vloženo 5. Březen 2008 Autor Vloženo 5. Březen 2008 (editace) A měli jste ji zahřátou nad 400 stupnů,než jste se dali do měření?Potom to musí jít... Ja som mal urcite.... Toto je jediny sposob ako zistit vadnu lambda sondu? Editováno: 5. Březen 2008, autor: TiGeRZ Citovat
vikino1 Vloženo 5. Březen 2008 Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Tigerz skús tak to: Je to síce na MPI ale princíp bude asi rovnaký. Editováno: 5. Březen 2008, autor: vikino1 Citovat
TiGeRZ Vloženo 6. Březen 2008 Autor Vloženo 6. Březen 2008 (editace) Tak dnes som to skusil este raz otestovat a vsetko OK aj ta lamda......ale sem tam vyhodi nejaku chybu ohladom lamdy, ale uz si to radsej nebudem vsimat a budem jazdit este doplnim: chybu mi hlasi 16804....katalyzatorovy system mala ucinost Editováno: 6. Březen 2008, autor: TiGeRZ Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.