TiGeRZ Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Dnes som testoval lambda sondy, katalyzator, klepanie.....(vsetko Ok), ale ta pred katalyzatorom mi nejde otestovat... dodrziavam postup a ani nepipne stale je napisane Test Vyp......... ze by uz odisla? auto jazdi normalne........ Editováno: 3. Březen 2008, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Já mám to samé ,ale zase lambdu za katem.Dal jsem novou lambdu a nic,kouknut na dráty a nic,zahada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ako zistim zlu lambda sondu ? da sa to cez VAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 A měli jste ji zahřátou nad 400 stupnů,než jste se dali do měření?Potom to musí jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) A měli jste ji zahřátou nad 400 stupnů,než jste se dali do měření?Potom to musí jít... Ja som mal urcite.... Toto je jediny sposob ako zistit vadnu lambda sondu? Editováno: 5. Březen 2008, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Tigerz skús tak to: Je to síce na MPI ale princíp bude asi rovnaký. Editováno: 5. Březen 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) Tak dnes som to skusil este raz otestovat a vsetko OK aj ta lamda......ale sem tam vyhodi nejaku chybu ohladom lamdy, ale uz si to radsej nebudem vsimat a budem jazdit este doplnim: chybu mi hlasi 16804....katalyzatorovy system mala ucinost Editováno: 6. Březen 2008, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.