Přejít na obsah

Rádio Dance


Igor

Doporučené příspěvky

Zdravím, koupil jsem Fabii 2010 a nefunguje mi automatické zapnutí rádia po nastartování, musím ho zapnout sám a bez klíče v zapalování zapnout nejde. Pročetl jsem tu všechno, ale chytřejší nejsem. Jen pro objasnění při koupi tam bylo origo to rádio s tím úložným prostorem pan predemnou předělal na Dance. Mam vyfocenou i kabeláž kdyby někdo věděl jak poradit pošlu do Sz :)) Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Trochu som sa hral s radiom a nasiel som nejake servisne udaje. Mozno niekto pride na co sluzia, niektore su jasne. Napr. ked podrzis cca 8-10s. tlacitko info zobrazi sa vin1 a vin2, nastavit sa tam nic neda ale co to je neviem. Po dlhsom stlaceni MENU/cca 8-10s./ vidis servisne udaje nastavenej stanice, silu signalu graficky/ukazovatel hlasitosti na display/ a ked znovu stlacis menu tak vidis silu signalu v cislacha aj dalsie udaje ako PID a pod. mozno to  niekomu pomôže. Hlavne sila signalu ked niekto ladi antenu a pod. Dalej ked stlacis sipku dolava a doprava naraz a tiez chvilu podrzis/ na ladenie stanic/ uvidis harwarovu verziu radia, cd romky a este tam nieco je, teraz si neviem spomenut co, lebo nesedim v aute. Skusil som aj stlacit na cca10 s hlavne tlacitko ale potom to chce kod radia, takze ak to niekto nema tak to neodporucam stlacat, ja ho tiez nemam ale podarilo sa mi z toho vratit spat a radio ide,myslim ze to bolo tiez znovu dlhsim podrzanim hl. tlacitka,ale nie som si isty lebo som skusal vselico aby mi hralo spat radio. Tie ostatne veci co som pisal hore idu bez toho ze by sa nieco zablokovalo na radiu, vacsinou sa po nejakej minute vratia spat do normalu alebo sa daju deaktivovat opacnym spôsobom ako aktivacia. Tolko co som zatial objavil v mojom Dance, mozno sa to niekde uz spominalo ale ja som to nenasiel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

VIN 1 a 2 jsou k rádiu, slouží k odblokování v případě ztráty kódu, případně k jeho novýmu vygenerování - jeden ten VIN by měl souhlasit s VIN auta. Zbytek jsou spíš provozní údaje o síle signálu a způsobu naladění, PID je identifikace vysílače v RDS síti (pomocí něj rádio udržuje naladěnou tu samou stanici po celý republice bez ohledu na skutečný zeměpisný umístění vysílače a jeho přesnej kmitočet).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem si už všechno několikrát přečetl, ale mám z toho mimo jiné dojem, že pokud někdo měl stejný problém s AUX-IN, tak že ho stejně nevyřešil.

Tak jako já, bohužel.

Ale nikde jsem nenašel konkrétní postup, který by byl úspěšný.

Pokud bys takový znal, budu rád, když ho postneš.

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je zapojeni v poradku je treba prehrat soft v radiu. Vyresi to korektni servis

Tak to bylo trochu jednodušší než jsem si myslel:

 

Stačilo vlézt s diagnostikou do rádia a v kalkulačce pro dlouhé kódování zaškrtnout v jednom byte dvě věci ohledně AUX-IN a bylo to.

Hned se na screenu rádia objevila vpravo nahoře možnost AUX ON nebo AUX OFF.

 

Tak kdyby s tím měl ještě někdo další problém, je to takhle jednoduché...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...