MichalF Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Vis fotek, vic videii, vic vseho !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak kde to vázne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Ty kravo,to je sledovanost.. Mala ochutnavka z toho mala,co mam.. Jeste dotlacim dve videa a par fotecek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 takovejch lidí to tu prohlíží a nikdo neni akční, kde to furt vázne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 upravené fotky dávám do příspěvku na 15 straně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Hele vo.e Paprička! Kde se tam vzala? já myslel že stojí v garáži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak tady par fotek ode me.. Neco malo aut,par "skodikovic detailu" a taky dokument toho,jak kluci "hrali Need For Speed" A dve videjka jeste.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) Tak ja prihodim jen par mych fotek z obeda a tankovani pri odjezdu. Editováno: 22. Březen 2008, autor: Doli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Doli,Tys tam někomu prováděl chipování nebo se mi to zdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Doli,Tys tam někomu prováděl chipování nebo se mi to zdá? Nezdá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Nezdá Ještě řekni,že Tobě??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Ještě řekni,že Tobě??? Už to vidím!!! Promin.To je Scout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Ještě řekni,že Tobě??? No já ho hned využil se zamykáním za jízdy, když už byl v tom Jinak na Scoutíku dělal druhou mlhovku..byl docela v jednom kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Jojo, mam z toho radost! Mozna bysme tam jeste neco nasli, co by se dalo zapnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak ja prihodim jen par mych fotek z obeda a tankovani pri odjezdu. Mas tam Spztky u Sajky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Jojo, mam z toho radost! Mozna bysme tam jeste neco nasli, co by se dalo zapnout. Tak to jsi Doli machr protože mě v autorizovaném servisu se stim srali celej den ale nakonec na to přišli koumáci takže taky svítim obouma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 No já ho hned využil se zamykáním za jízdy, když už byl v tom Jinak na Scoutíku dělal druhou mlhovku..byl docela v jednom kole Tobě se zamkne auto jakmile se rozjedeš???Nevim jestli to je dobrá volba...já bych do toho nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Mas tam Spztky u Sajky.. Diky Prehledl jsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tobě se zamkne auto jakmile se rozjedeš???Nevim jestli to je dobrá volba...já bych do toho nešel. Na zkoušku..vždycky se to dá zas vypnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tobě se zamkne auto jakmile se rozjedeš???Nevim jestli to je dobrá volba...já bych do toho nešel. Tak já to mám taky, protože jezdím většinou sám a tudíž mi to až tak nevadí...přecijenom třeba v Brně je to vo hubu zastavit na křižovatce s odemknutým autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak já to mám taky, protože jezdím většinou sám a tudíž mi to až tak nevadí...přecijenom třeba v Brně je to vo hubu zastavit na křižovatce s odemknutým autem To se dá zamknout ručně ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 To se dá zamknout ručně ne? Dá, ale to bych na to nesměl zapomenout, takhle se to udělá samo a když chci ven, tak prostě vezmu za kličku dvakrát a je odemčený ...akorát když někoho vezu, tak to hned nepochopí, ale kličky mám zatím všechny na svých místech, takže to neřeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Dá, ale to bych na to nesměl zapomenout, takhle se to udělá samo a když chci ven, tak prostě vezmu za kličku dvakrát a je odemčený ...akorát když někoho vezu, tak to hned nepochopí, ale kličky mám zatím všechny na svých místech, takže to neřeším Ted jsi mě rozesmál! Děkuju! Jako něco na tom je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak taky troška do mlýna: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Rs Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Akce mooc podařená, všechny zdravím..... Musím s tím na příště něco udělat, asi navštívím "Cimbu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky