JasteR Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Pokud to pujde rad prijedu za slusneho pocasi... (hlavne at uz konecne nekdo dorazi s ORSII v benalu nebo TDI at je co porovnavat a nakej Sportmotor, nebo naky slusny TDi, treba Movesko at vam taky jednou naprasi diesel ) Editováno: 5. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Jestli dostanu dovolenou tak bych pravdepodobne taky dorazil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Jestli dostanu dovolenou tak bych pravdepodobne taky dorazil.. Takze te tam muzu napsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak já na sto pro...ale musí být počasí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jj... necháme se překvapit! já pojedu pokud nebude pršet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 No uvidíme co počasí....rád bych prohnal nějaké RSo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 No uvidíme co počasí....rád bych prohnal nějaké RSo Takze s tebou muzem pocitat? Samozrejme pokud bude pocasi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jedu zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jedu zas Pisu te tam sefe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Pisu te tam sefe... Děkuji pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Takze te tam muzu napsat? Napis, ja myslim, ze dostanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Pokud mi to vyjde dorazim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 počasí, počasí, počasí. když to bude k tomu, dorazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Zdendo je to f pr*eli, sem zapomněl že 22týho se mi žení brácha.. sem ale kokos.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Já bych taky přijel, ať omrknu pořádný auta. Akorát váhám jestli mám přijet svou ubohou O1 81kW (chip) nebo půjčit od otce O2 2.0 PD (taky chip). Myslím že ta O2 celkem jede, mělo by to mít přes 130kW a 400Nm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 2 Doli: jasně bratře že jedu! 2 Skaja: no to máš pravdu, ja jsem si to hned neuvědomil lols Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 hoši tak já do tý Mimoně nakonec nejedu... chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 hoši tak já do tý Mimoně nakonec nejedu... chjo Co? Blby vlakovy spojeni?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Pánové, mohl bych se přidat na ten srázek? Teda jestli mi do toho něco nevleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Pánové, mohl bych se přidat na ten srázek? Teda jestli mi do toho něco nevleze. Pisu Te... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 škoda to jsou akorat velikonoce a budu na horach s partou takže se nemůžu zůčastnit tak snad příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 dneska dobrou náladu mám, to ti Doli povídam. tak napiš mě na seznam tvůj, ty chlapče milý můj! snad i JirkaK dojede, sprinta se mnou pojede. asi mě však natře, v tý svojí "tatře" taky Jaster to je třída, každy sraz si hlídá! nesmí nikde chybět, v Mimoni bude vidět. srázek to bude krásný, už teď je to jasný. ještě póčo hezký mít, a můžem štastný být! ještě si tak přemýšlím, blbosti už vymýšlím. jestli JiříkDC pojede, zda Skaja dojede? je zatím jistý, že letiště nebude pustý. Bimboun, Bobík, , možná Bburago emílek no to by asi stačilo, snad se vám to páčilo? a komu se to nelíbí, ať mi prdel políbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 promiň Mishicko... pokusím se to napravit.... takže... Zatímco se Doli o sraz bojí, Mischicka na stráži stojí. V prachu s flintou u pasu, u nohou Corony basu. Přemýšli jak se v Mimoni mají, krásné sny se mu o tom zdají. Na dalším srazu chybět nebude, s námi všemi pobude! Všichni spolu zapaříme, česnečku ráno uvaříme. benzín, nafta, pivo, tam nesmíte chybět, ty VO! tentokrát to bude v kempu, snad nebude tam mnoho trempů! Budou tam však Scouti, to sou krásný autí! lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 (editace) tak já pridávám konečně důvod proč nemůžu jet. jooo a já se ŽENIT nebudu, to brácha.. pro rejpaly a gratulanty.. to jen že MichalF psal něco o výmluvách.. Editováno: 12. Březen 2008, autor: superfatty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 tak já pridávám konečně důvod proč nemůžu jet. to jen že MichalF psal něco o výmluvách.. hele tohle tě neomlouvá. Určitě jsi to tak naplánoval schválně, abys na ten sraz nemusel. No nevadí, hlavně, že víme kde to bude a myslím, že návštěva svatebního veselí na závěr tunigový párty bude příjemný spestření. Tímto to tedy považuju za pozvánku na svatbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky