ExecutedDonut Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července Od Brna neni zas tak daleko, tak pokud nebude branit nejaky jiny event tak bych se mohl stavit. Jen upozornuji, ze 20-22 je skoda sraz v Doksech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července před 18 hodinami, tom01 napsal: Tak lokace srazu má jasné obrysy. Teď nejtvrdší oříšek, termín 🤔. 10.8. Tj. srpen má Ondra Sedliště. Co byste kdo řekli na nějakou záříjovou sobotu v obvyklých 14:00 🙂? před 18 hodinami, tom01 napsal: Jj dekuji za upozorněn, už mi dnes došly liky. Takže nějaká sobota ve 2. půli září 🙂? Jj, to je rozumné, v srpnu by to asi bylo beznadějné. Takže 14. září? Se tam sjede celé osazenstvo Sedliště. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července Já 14. září nejedu, budeme na veterán sraze na celý víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července Teď ještě koukám 14. září jsou u ostravy Vidle a Káry kam jsem se chtěl podívat už loni 😀. Se mnou to bude hodně složité (takže na mě určitě neberte ohled při výběru termínů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července Tak co sobota 28.9.? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července To by šlo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července 14. i 28.9. je pro mě zatím v pohodě. 🙂 Určitě nemůžu 21.9., to budu ve Zlíně. 🤘 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července před 2 hodinami, Pawouk napsal: Tak co sobota 28.9.? To budu mět po dovči, tak bych taky dorazil. Ale ta dálka z Pelhřimova 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července Děkuji všem za projevený zájem. Přeci jen bude sv. Václava. Pokud pro nás bude prostor, potvrdím termín 😃. Následná rezervace dle konkrétnějšího počtu účastníků je samozřejmostí. Parkoviště tam je myslím velké dost 🙂 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 26. Července Sdílet Vloženo 26. Července (editace) Děkuji Pawoukovi za přesun do odpovídající sekce. Ověřil jsem dnes mezitím, zda je reálný zamýšlený termín 28.9. ve vybrané hospodě a je to bez problémů. Včasná rezervace stolu, až bude znám předběžný počet členů, je samozřejmostí. Takže tímto bych Vás rád pozval na společný sraz nás autíčkářů (případně i jejich blízkých) 🙂. Termín: 28.9.2024 od 14:00 hod. Zájemci prosím pište do tohoto vlákna a budu podle toho aktualizovat seznam účastníků (členy s otazníky prosím o dopřesnění): 1. @Pawouk 2. @VeteranChild ?? 3. @Ondra16V ?? 4. @Bikes 5. @ExecutedDonut ?? 6. @Luďa ?? 7. @e1. ?? 8. @Jendall 9. @Whisperer ?? Editováno: 16. Září, autor: tom01 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Července Sdílet Vloženo 26. Července Kdy nejpozději bude potřeba potvrdit účast? Přece jenom je to za dlouho a může se ledacos do té doby změnit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 26. Července Sdílet Vloženo 26. Července Myslím, že bude stačit, když provedu rezervací týden dopředu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 26. Července Sdílet Vloženo 26. Července Ahoj, taky bych se zúčastnil 😁 manželka je v práci na denní, tak bych mohl mít propustku 😲 Mám to lehce přes hodinku jízdy .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 26. Července Sdílet Vloženo 26. Července Ok, doplnil jsem tě na seznam 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 10. Září Sdílet Vloženo 10. Září (editace) Jelikož se pomalu blíží čas rezervace stolu, poprosil bych členy @Pawouk, @Bikes, @ExecutedDonut, @Luďa, @e1. a @Whisperer o bližší info k jejich účasti 🙂. Díky Editováno: 10. Září, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 10. Září Sdílet Vloženo 10. Září Obavam se, ze to nezvladam, posledni dva mesice hromada vydaju a nic z toho ani na auto neni... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Září Sdílet Vloženo 10. Září Já přijedu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září Sdílet Vloženo 10. Září Potvrzuji příjezd. Ale možná ses mohl ptát až týden před termínem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 10. Září Sdílet Vloženo 10. Září Čo je organizačne lepšie: keď sa prihlásim a na poslednú chvíľu to zruším, alebo ak sa neprihlásim a na poslednú chvíľu sa ukážem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Září Sdílet Vloženo 10. Září Já jo. Budu na víkend v Pelhřimově. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Září Sdílet Vloženo 10. Září Jedeš si prohlídnout krematorium? Ať víš, do čeho jdeš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 10. Září Sdílet Vloženo 10. Září Vezmu to oklikou přes Kojčice, zastavím se u Plhů, našel jsem doma kružítko, tak jim ho dovezu....😄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Září Sdílet Vloženo 11. Září před 8 hodinami, Ondra16V napsal: Jedeš si prohlídnout krematorium? Ať víš, do čeho jdeš? To už tam není. Při prvním žehu jim shořelo 😄 Musím skorotchýni trošku naštvat a vybrat jí ledničku. Ať se mi ta její dcera trošku rentuje. 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Září Sdílet Vloženo 16. Září @tom01 Vím že jsem hlásil že dorazím, ale situace se změnila, takže musím svou účast odvolat. jak asi víte z mího vlákna, 🦈 zkončil na vodtahovce a teď čeká na servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 16. Září Sdílet Vloženo 16. Září (editace) Ok, je škoda, že se do srazu asi nepodaří dát žraloka do cajku 😔. Přeji ať oprava dlouho netrvá a nestojí majlant 🙂 Editováno: 16. Září, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.