tomasso2 Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Ahoj, mám Octavii Combi 1.9 TDi rv. 2003 najeto cca 110 000, a v poslední dobe se mi zaclo ozývat vrzání které jde asi od zadních kol, od zavesení apod. Cím to můze být, můzou to uz být tlumiče? Vrzání není slyšet při každé jízdě, jen občas. Dekuju predem za odpovedi a rady jak to vyresit. Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Ahoj,mám Octavii Combi 1.9 TDi rv. 2003 najeto cca 110 000, a v poslední dobe se mi zaclo ozývat vrzání které jde asi od zadních kol, od zavesení apod. Cím to můze být, můzou to uz být tlumiče? Vrzání není slyšet při každé jízdě, jen občas. Dekuju predem za odpovedi a rady jak to vyresit. Tomas Vrže ti to za jízdy?Mi to vrže když dotáhnu méně ruční brzdu a vylezu z auta(mám vzadu kotouče)auto se zvedne a vrzne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Mám taky combi a to samé, vrže jen někdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasso2 Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Me to vrze za jizdy, na nerovnostech vozovky, pri vyjeti diry apod. Je zvlastni ze to vrze jen nekdy, ne pri kazde jizde. Muzou to byt tlumice??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 jj, taky mám to samé. Vrže to jako guma, nebo tak nějak, pravděpodobně to bude ta gumová podložka pod pružinami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Mě to taky vrzalo, při každý díře za jízdy, ale už nevrže. Kamarád mi to za 30 minut promazal, pokud jsem ho dobře pochopil promazal stabilizátory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Vrže ti to za jízdy?Mi to vrže když dotáhnu méně ruční brzdu a vylezu z auta(mám vzadu kotouče)auto se zvedne a vrzne. S tim zatazenim rucky, vystoupenim a celkem hlasitym vrznutim....taky mi to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 S tim zatazenim rucky, vystoupenim a celkem hlasitym vrznutim....taky mi to dela to mi děla taky,to je doufam normalní,když se autoii odlehčí tak se to prostě pohne a vrzne to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Mě to taky vrzalo, při každý díře za jízdy, ale už nevrže. Kamarád mi to za 30 minut promazal, pokud jsem ho dobře pochopil promazal stabilizátory vy mate na obyc oktavkach vzadu stabilizator? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 U Fabie mi to dělal zátěžový regulátor, nevím jak tady, jestli je?? To je otázka do podvozků!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 vy mate na obyc oktavkach vzadu stabilizator? Každá okta má na zadní nápravě stabilizátor. Pokud tam není, tak ho někdo sundal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.