Romariooo Vloženo 29. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 kucí já bych se ná vás přijel snad i podívat... ale 5.4. se budu flákat na pláži v Karibiku! takže by jste to mohli posunout na další víkend, což? Na Karibik?Co tam?Vždyt tam jezdi každej blbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 když by se to posunulo o ten tyden tak bych taky dorazil.Pač už budu doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 kluci asi mne to taky nevyjde jeste nevim jedu do Kvasin na predstaveni noveho Supa .... a navic ma byt spatne pocasi co to odlozit o jeden vikend teda pristi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 kluci asi mne to taky nevyjde jeste nevim jedu do Kvasin na predstaveni noveho Supa ....a navic ma byt spatne pocasi co to odlozit o jeden vikend teda pristi! Tak to rušíme a pak at dá někdo nový návrh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 No hned pristi vikend....to vsem vychazi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Mě je to šumák ale napiš nahoru maila a´t pošlou dobrý počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Takze zmena na pristi So...napiste kdo jede! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Tak joo, necháme to na příští tejden na sobotu, to mě asi taky vyhovuje víc, páč jdu v pátek trochu kalit, takže bych musel řídit pod vlivem a to se mě moc nechce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Takže to je 5. 4. Aby nedošlo k omylu. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Ne 5.4 je tato So co bude ted,ale odklada se to na pristi vikend cili jestli se nepletu tak 12.5. ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Myslel jsi 12.4. že.....?To mám denní víkend v práci...takže nedorazím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 A je to tu tento termin taky nevyhovuje..takze napiste s kym muzem pocitat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Já ještě uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak myslim,ze sme udali dobre s odlozenim a za tyden to bude supr..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 tak kdy to tedy je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 12.4. cili pristi sobotu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Já asi budu moct. Kámoš s RSem by jel taky ale prý jede na rally do Berouna. Škoda. Jinak já asi budu moct kazdej víkend do konce dubna. Pak už budu mít víkendy pořád plný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 To jsou neusátlý spekulace, a já z toho mám hlavu v pejru. Jde-li o 12.4 tak to bohužel nemůžu. Přijede mi drahá polovička, tak se jí budu muset věnovat. Holt někdy jindy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 12.4.2008 v 10 hodin na Kunce u Pardubic.Kdo přijede??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 To jsou neusátlý spekulace, a já z toho mám hlavu v pejru. Jde-li o 12.4 tak to bohužel nemůžu. Přijede mi drahá polovička, tak se jí budu muset věnovat. Holt někdy jindy. Já se ji musim věnovat tento vikend.Ty ženský pořád kazí plany Jinak toho dvanácteho spíš jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já se ji musim věnovat tento vikend.Ty ženský pořád kazí plany Jinak toho dvanácteho spíš jo. Koukám nejsem v tom sám. Dík za podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 To se mi snad zdá,já si vzal na sobotu dovolenou a vy si to klidně přesouváte jak se to každýmu hodí.Nejdřív 5.4.,pak 12.4. a co bude příští týden? Když někdo zakládá téma na srázek tak se držím prvního datumu a ne že to někomu nehodí.Na 5.4.nás bylo dost ne? Buď teď v sobotu,nebo nejedu,nevyplácám celou dovolenou než se domluvíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 To se mi snad zdá,já si vzal na sobotu dovolenou a vy si to klidně přesouváte jak se to každýmu hodí.Nejdřív 5.4.,pak 12.4. a co bude příští týden? Když někdo zakládá téma na srázek tak se držím prvního datumu a ne že to někomu nehodí.Na 5.4.nás bylo dost ne? Buď teď v sobotu,nebo nejedu,nevyplácám celou dovolenou než se domluvíte. To mě moc mrzi a omlouvám se Ti!!! Vážně ale je to těžké domlouvat takový sraz.To mi věř.Ještě jednou sorry.Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) To mě moc mrzi a omlouvám se Ti!!! Vážně ale je to těžké domlouvat takový sraz.To mi věř.Ještě jednou sorry.Roman. Dávej sem návrh tak měsíc před ať se k tomu každej vyjádří a padne jistej datum.Pak je vše v poho.Minule sme se taky domluvili a konalo se to podle prvního datumu.Tohle je na hov..! Sem z toho teda nasran..! Editováno: 3. Duben 2008, autor: LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.