Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak já taky dělám těch 1000km na nádrž a standard kola 195/65 15. Když na to koukám, už bych benál nechtěl... -_-

a

Tak u mě třeba hráli roli při výběru auta různé věci. Např. design atd. takže mě se třeba zase vůbec nelíbí octavie kombi a nikdy bych si to nekoupil...není to vždy a u každého jen o spotřebě.

Vloženo (editace)
Tak já taky dělám těch 1000km na nádrž a standard kola 195/65 15. Když na to koukám, už bych benál nechtěl... -_-

Mala vsuvka:

jasně, proti gustu žádný ... Však víš :palec2:

Ale má zkušenost je taková, že např. předloni v Alpách (byli jsme na skialpech) jsu z parkoviště jako jediný

odjel já lol:palec2: protože bylo -22°C a všichni ostatní, jež měli naftu, holt nadávali o 106 :prc:

a čekalo je nepříjemné nocování v autě..

Editováno: , autor: Petr
Vloženo (editace)
ten odvdušňovací čudlík je super - dneska 48l a šlo víc ale měl jsem strach - příští měsíc zkusím pade ;)

Jen 48l do 66kw? Po prvním vypnutí pistole se dá odvzdušnit až 5X. Až po patý nafta nezmizí z hrdla a jak říkám už nekrká ;) A vím že mám v nádrži plus mínus 65l. Pak se ručička palivoměru nehne tak 190km. Rekord je teda 300km, ale to byla extrém lehká noha. Už jsem myslel, že se mi seknul plovák :D

Editováno: , autor: Zedd
Vloženo

JJ kdyz jsem mel 1.9 Tdi tak jsem narval nadrz az po hrdlo, samozrejme jsem odjistil tu packu na odvetrani nadrze, natankoval 65 litru nafty a 1180Km, tad jsem si poridil O1 RS a kdyz jsem ji mel prvni mesic tak jsem nadrz vyjel za 450 Km, no jo to se neda s timto autem na spotrebu, nekoupil jsem ho kvuli spotrebe, ale kdyz jsem ho precejen setril tak jsem ujel na 55 litru 650km

Vloženo
cca 850km natankuji doma /CZ/ plnou a pak jedu az pred barak k rodicum mlady /SK/ tam mi zahouka hladove oko

1.6 55kW

195/65 R15

hmmm tzn. průměr 6,1-6,3l/100km Jak to všichni děláte že jezdíte za toliko, to mi nejde do kebule. Já jsem o litr výš, že by to bylo tím tvým čipem???? Je to poznat na spotřebě k lepšímu??

Vloženo (editace)

1.9 TDi / 66 kW / nadrž 55l

na 50l nadrž (bez rezervy) -> Max: 800 Km

Pruměrná spotřeba - někdy 4l / 100km , někdy 6l / 100km

Kdybych měl RS (které jsem chtěl) tak bych se nedoplatil - měsíčně 3000 za naftu ... :feve:

Editováno: , autor: pointfrost
Vloženo
hmmm tzn. průměr 6,1-6,3l/100km Jak to všichni děláte že jezdíte za toliko, to mi nejde do kebule. Já jsem o litr výš, že by to bylo tím tvým čipem???? Je to poznat na spotřebě k lepšímu??

heh jak kdy, tam dojedu za tech 6,3-6,5 co ukazuje pal. komp ,ale zpatky je to horsi to ji slapu na krk a prumer pak mam kolem 7,4 a to uz pak cca 100km pred domovem tankuju.

jinak na kratky vzdalenosti jsem kolem tech 7-8, mesto nepocitam tam jsem mezi 8-12 a to se motor vubec nezahreje :( ,dal kdyz jedu tak to pada k tem 6,5

mrkni na lambdu jestli ji nemas k.o. ja ji mel loni k.o. a papalo mi to o litr vic nez ted i kdyz se mi povedlo i s lambdou v haji udelat prumer 6,5 :) /pohodova jizda kolem 80km/h ve 2 smer karlovy vary - rakovnik /

Vloženo (editace)
1.8T 132KW, 205/55 R16, max 550km nadrz 55litru

To je jeste pohoda ..jednou sem jel s bratrancem PHA - BRNO po D1 docela se spechalo jelo se od 180-220kmh ja mel pul naddrze v riti...a von s 1,8T uz nemel ani 1/4 :)

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo

Vidis to, pro me je treba spotreba u meho auti naprosto nepodstatna a podle toho to taky vypada.

Vloženo
Vidis to, pro me je treba spotreba u meho auti naprosto nepodstatna a podle toho to taky vypada.

pro mě je spotřeba taky nepodstatná, tankuju každej tejden plnou :prc: tzn. cca 7000-7500kč měsíčně za béňo, a to jezdím jen soukromně, žádný firemní ježdění

Vloženo
....by mě mrdlo....

Kdyz sem to auto kupoval stal natural 95 22-23kc/litr, takze to bylo v poho nadrz vysla na maximalne 1200kc :-)))Dneska hold o petikilo vic .-)Proto sem si koupil druhe auto ktere ma spotrebu polovicni :-)ale sranda s nim je taky polovicni ;)

Vloženo
To je jeste pohoda ..jednou sem jel s bratrancem PHA - BRNO po D1 docela se spechalo jelo se od 180-220kmh ja mel pul naddrze v riti...a von s 1,8T uz nemel ani 1/4 :)

Jo jezdim trasu PHA-FM prakticky kazdy tyden, a v dobach kdy jsem mel jen octavii to slo celkem do penez, kdyz se nasel nejaky krasavec ktery si chtel hrat a nebylo moc aut na cestach tak se mi nekolikrat stalo ze hladove oko zaclo svitit cca po 350 km :-))))

Vloženo
heh jak kdy, tam dojedu za tech 6,3-6,5 co ukazuje pal. komp ,ale zpatky je to horsi to ji slapu na krk a prumer pak mam kolem 7,4 a to uz pak cca 100km pred domovem tankuju.

jinak na kratky vzdalenosti jsem kolem tech 7-8, mesto nepocitam tam jsem mezi 8-12 a to se motor vubec nezahreje :( ,dal kdyz jedu tak to pada k tem 6,5

mrkni na lambdu jestli ji nemas k.o. ja ji mel loni k.o. a papalo mi to o litr vic nez ted i kdyz se mi povedlo i s lambdou v haji udelat prumer 6,5 :) /pohodova jizda kolem 80km/h ve 2 smer karlovy vary - rakovnik /

Jo tak to vcelku souhlasí. průměr mám taky 7,4l , ale vypočítaný.PC mě krmí hodnotou 6,7. Kratší vzdálenosti taky 7-8.Město raději ani nevidět. Pár rozjezdů na křižovatce se studeným motorem a mám pocit že vidím rafičku palivoměru klesat i na poměrně krátkém časovém úseku.

Lambda by snad měla být OK neboť v lednu jsem byl na emisích a vše bylo v pořádku. Mám ji přestěhovanou už nahoře a ne zboku. Ale můžu to nechat prověřít.Každopádně se spotřeba nezhoršuje.Je pořád stejná-řekl bych.

Vloženo

Ja jeste nemuzu moc hodnotit, mam tuhle karu jen tri tydny ale na posledni nadrz jsem ujel 635 km a dotankoval jsem 49 litru. Je zajimave ze po natankovani mi PC ukazal dojezd 750 km a ted po ujeti dalsich asi 120 km ukazuje dojezd 710 to jsem zvedavej kdy to zacne rapidne klesat. Jinak jezdim na 205-kach a spotreba mi zatim vychazi cca 7.7l /100km. , to ukazuje palubni pocitac ale i podle propoctu to tak vychazi. Musim si ted pohlidat co ukazuje dojezd a kdy zacne svitit rezerva, dotankoval jsem skoro 50 litru ale myslim ze jeste nesivtila a kolik bylo na dojezdu opravdu nevim. 1.8T ma nadrz 55l ne?

Vloženo (editace)

Mě se na trase Praha-Brno po dotankování až po hrdlo nehne ještě v Brně ručička palivoměru. Pravda je, že jedu předpisově 130km/h. Což jak jsem koukal na tvoje fórum tak s tím tvým mazlíkem se ani 130km/h jet nedá :palec2:

Editováno: , autor: Zedd
Vloženo

Na plnou nádrž LPG, což je 42 litrů, ujedu průměrně 420 km, jelikož jezdím hlavně po městě a ta spotřeba se mi motá okolo 10 l (praha je otřesná na ježdění :feve: ). Na benzín ani nevím, auto jsem koupil a hned předělal na plyn, takže benzínu tam mám tak sotva rezervu na startování :palec2: . Naštěstí čerpačky na LPG jsou všude a jednu mám kousek od baráku a 15,90 Kč za litr je prostě furt půlka benzínu :palec2: .

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...