Přejít na obsah

Elektrické okná - dodatočná inštalacia


Taibor1

Doporučené příspěvky

Čaute mám na Vás prosbu o pomoc. Neviete či oktavka ma na centrálnej jednotke predprípravu na elektrické okná. Kupil som elektrické okná a mám SDI-čku ale tam boli len mechanické. Tak teraz neviem ci to pôjde alebo proste či sa to tam dá dať na pôvodnú centrálnu jednotku. Ak niekto sa už o niečo podobné pokúšal a vyšlo mu to tak dajte vedet je to veeeeelmi dôlezité. Dakujem vám :help: :help: :help: :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

akoze mam jednotku co je na tapaciri a tiez komplet kabelaz k motorcekom to je komplet a tak este treba tu jednotku co je pod palubkou? to myslis lebo teraz neviem ako to mam chapat lebo ja mam SDI 2003 a fakt neviem. A nevies ci by pasovalo z 99 ta jednotka lebo z nej som kupoval tie el okna

Editováno: , autor: Taibor1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A viete povedat ze kde to mam hladat na presnom mieste v aute? a ci tam je aj oznacenie toho, lebo tie stahovacky su z ročníka 99 a tiez ak vybavím centralnu jednotku tak bude pasovat s ostatnými vecami v aute ? lebo sice v SDI cke toho vela neni ako myslím elektriku v nej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Jj objeví, akorát to neukazuje které dveře jsou přesně otevřeny. Teď jsem to napojil na vag a nejde se spojit s komfortní jednotkou (adr 46) nevim proč. Jinak budiky jsou 1U0920811B, gateway 6N0909901 a centrál 1C09265258AA podle toho nejde poznat jestly je tam komfort 3 generace?

Editováno: , autor: obrbaz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...