Přejít na obsah

Přední ramena


j-novis

Doporučené příspěvky

pasat: neodpovídám za tebe :-) odpovídám všeobecně jak to chodí :-) Ty ramena prostě odcházejí na našich cestách :-) Takhle bych to risknul a vždycky dva měsíce před 4 roky záruky ti je pošlu pač nezjistíš jak jsou natom.... a sem v klidku zas mam nove...

 

nebo ty ty ramena budeš nějak testovat či co ? však na těch ramenech v německu zvládneš najet klidně 300 000 km a u nás je odtentuješ už při 20 000 km ....

 

Tak se skusím zeptat jinak :-)

 

Koupím od tebe sadu... ramena zničím na našich cestách na 5000 km co dál ?

 

Namontuju si je sám protože co je natom těžké dotáhnout par šrubků tzn montáž snad zvládne každý pepa z JZD ...

Ramena zničím vymontuju a pošlu ti je .. naše dopravni služba ti je doveze do 4 dní ty se na ně mrknes ... za dva dny pošleš nové .... přijdou zas do 4 dnů ... a hle auto mě stojí na špalcích 10 dní už .. Pošleš mě předem ty nove nebo jak to u tebe chodí ?

 

Jaké sou podmínky u tebe pro montáž atd.... Prostě za jakých podmínek je vyreklamuješ....

 

Neber to jako rejpání jen mě to zajímá....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale v tu chvíli nerozlišuješ kvalitní díly od produktů např. Číny nebo Polska.

 

Obecně : veškeré zboží na reklamaci se musí dostat nejdříve ke mě a následně na zastoupení MEYLE ČR. Tam po prohlídce technikem (může si vyžádat fakturu ze servisu, který montáž provedl) posoudí, zda jde o výrobní vadu a následně dostanu a odešlu nové. Ale jak říkám : doposud jsem opravdu neřešil na ramena MEYLE HD jedinou reklamaci.

 

Jinak jsem ty ramena opravdu zkoušel a dodnes jezdí na Passatu B5 - dnes již u kolegy. A věř mě, že jsem si prošel hodně "značek" např. Herzog, ATP, Originál VW - ty se nakonec ukázaly jako pořádný plagiát. Až jsem na doporučení koupil MEYLE HD. Zní to možná jako pohádka, ale také jsem kdysi věřil, že i když to v Číně vyrobí a dají tomu honosný "německý" název, tak že budou držet. Ale přesně jak píšeš : 15-30.000km a KO..

 

Pro montáž je důležitý VW předpis na výměnu = a v tom je asi největší zádrhel. Je spousta "garážových" servisů a jiných "borců", kteří znalosti a někdy ani ten momentový klíč nemají a pak dokážou zničit nesprávnou montáží i kvalitní díly. Mohu ti ale doporučit kvalitní servis, který osobně již dlouho používám = kousek od Kladna.

 

Ale vrátím se k Tvým otázkám: Předem ti nikdo díly nedá = to by byla krásná pohádka, ale mohu ti sadu nabídnout oproti vratné záloze. To umím. Záloha se vrací po vyřízení reklamace, která může trvat až 30 dní - to je dáno zákonem a přes to vlak nejede.

 

Tak snad jsem odpověděl na vše. Pasat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

víte jak to vůbec chodí s reklamacema...? říkal mi to kluk co mi prodává díly - za neuvěřitelný prachy...a navíc se bavíme narovinu..., říkal..u některých výrobců.., kde reklamaci reší mi např řeknou...., ano my VÁM reklamaci uznáme a VY se rozhodnete..., jestli ji uznáte Vašemu zákazníkovi.., nebo si prachy necháte...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

o tom.., že meyle hd bude kvalitní nepochybuji.., ale ze zákona mají na reklamaci měsíc..., všude i u autodílů to platí.. a nevymluvíš mi.., že TY když pošleš "špatné" rameno na reklamaci.., tak si to ve fabrice hned veme a bude s tím běhat sem a tam..., jak psal airman...10 dní.., bože to by byla lahoda.., každej to dneska reklamuje do měsíce....a to je k čemu...? ...k... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem si myslel, že jsem já tady na fóru největší rejpal :kol-27:

Ale jak vidno, tak ne :kol-46: .

Takže podívejte se na to z druhé stránky:

Vyřízení reklamací je podle zkona všude stejné.

U autodílů je to kapitola sama pro sebe

Tady máte velice kvalitní díly za velice pěkné peníze

To si jako myslíte, že by kluk prodával aušus a pak Vám jako utek, nebo jak?

Recenze pěkný, klučina spolehlivý, prodloužená záruka, co byste jako chtěli dále?

Jen pro info: ramena jsem si od Pasata koupil, vše v pořádku, přišlo všechno a rychle, s dokladem. Ani na minutu nepochybuji a kvalitní službě z jeho strany

Věřím, že případná reklamace bude vyřízena, ale vím, že u Meyle HD ani nebude potřeba, páč s Meyle HD jsem byl vždy spokojen už na BMW E32, kde přední náprava kvůli koncepci dostává hodně na prdel a tahle značka tam prostě vydržela

Stačí Vám tato recenze? :kol-47:

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Cau vsichni,

 

shanim komplet sadu prednich ramen,obe strany atd,neco mi tam boucha a jak zjistuji tady na forech,nejsem sam.Nasel jsem na netu tohle:

 

http://www.starterylevne.cz/www-eshop--autodily-cz/eshop/2-1-RAMENA/0/5/712-Sada-ramen-Skoda-Superb-21-5-mm-KRAFT/description#anch1

 

 

Zajimalo by me jaky na to mate nazor nebo popripade zkusenost,nedokazu zjistit odkud ta znacka KRAFT pochazi a jestli si to na svoje auto uz nekdo nekdy namontoval.

 

Diky za odpovedi,cao Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kraft znám jenom z povídání. Vykašli se na to, vezmi od Pasata Meyle HD (ty zná každý a je to vyzkoušeno), cena je luxusní.

Vůbec neřeš, že někde ušetříš litr a koupíš neprověřenou značku

Pozor také na velikost čepu, jsou dva typy podle roku výroby do a od, poznáš to podle VINka, někde se to tady píše

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Tak Zinngery nahozený, sbíhavost hotová, Bilsteiny taky, takže odhaduju tak 5 let pokoj-za rok tak 10 tis. km.

Tak najeto 6200 km a pravej kulák v háji a říkal mi mechanik, že levá strana horní a dolní zadní ramena mají prasklé silentbloky, ale zatím to neřeším-najízdě není poznat. Tak uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...