bubi Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 a je tu zase jedna nemila zkusenost s velmi znamym servisem na uhersko hradistsku...vsem znamy araver...ulozili mi letni pneu (aniz by se zeptali zda to vubec chci) a ted je jaksi nemuzou najit....vzhledem k tomu co uz jsem s nimi zazil mi jaksi dochazi trpelivost pochubte se i vy se svzmi ykusenosti s timto servisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 araver no ak to ma toho isteho majitela co araver trencin a ine potom este prvy trenciansky autoservis a ine napr. v novom meste nad vahom teda p. Zavod... tak sa necudujem, nic horsie asi neexistuje. tymto instituciam sa vyhybam, strata casu a hlavne penazi a viac problemov ( poruch ) ako osohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 araver trencin mam snimi zlu skusenost ked som vybavoval administrativu.neochotny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 neochota tak sice nastve ale za chvili to pomine...ale ja mam u nich pneu, ktere nemohou najit a dnes co jsem s nima mluvil po telefonu, tak mi rekli ze ani nemaji fakturu ze mi menili kola a ze sem si to asi vymyslel...takze doma hledam ucet ze mi ty kola menili a doufam ze najdu, jinak jsem asi v prdeli...jsou to proste sfine......resil jsem u nich dost dlouho zavadu...cirka 11 mesicu, uz jsem to chodil casteji jak s kamosema na pivo, takze spousta veci se resila jen slovne bez psani zakazek atd. no a pak kdyz to jakoze opravili, tak mi pekne umyli auto, vsechno nalestili atd. a mimo jine vymenili gumy a letni ulozili u nich, ja teda chtel vymenu gum zaplatit a to mi rekli, ze az dojdu na servisni prohlidku, tak mi to pripoctou, ze si to eviduji a nechteji me obtezovat s dalsimi papiry, a ja kokot jim na to nalitl...ted hledam jak debil tu fakturu z te prohlidky a zacinam si myslet, ze me snad i chteli okrast o gumy aby se zhojili za ty opravy ktere museli delat a ktere jim skodovka asi castecne neproplatila.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 to tě chlape lituji,bez papíru ani ránu i kdyby to byl super kamarat, já jsem poučenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 neochota tak sice nastve ale za chvili to pomine...ale ja mam u nich pneu, ktere nemohou najit a dnes co jsem s nima mluvil po telefonu, tak mi rekli ze ani nemaji fakturu ze mi menili kola a ze sem si to asi vymyslel...takze doma hledam ucet ze mi ty kola menili a doufam ze najdu, jinak jsem asi v prdeli...jsou to proste sfine......resil jsem u nich dost dlouho zavadu...cirka 11 mesicu, uz jsem to chodil casteji jak s kamosema na pivo, takze spousta veci se resila jen slovne bez psani zakazek atd. no a pak kdyz to jakoze opravili, tak mi pekne umyli auto, vsechno nalestili atd. a mimo jine vymenili gumy a letni ulozili u nich, ja teda chtel vymenu gum zaplatit a to mi rekli, ze az dojdu na servisni prohlidku, tak mi to pripoctou, ze si to eviduji a nechteji me obtezovat s dalsimi papiry, a ja kokot jim na to nalitl...ted hledam jak debil tu fakturu z te prohlidky a zacinam si myslet, ze me snad i chteli okrast o gumy aby se zhojili za ty opravy ktere museli delat a ktere jim skodovka asi castecne neproplatila.... Tak zkušenosti mám různé ale tákováhle ubohost to už je vrchol !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Kdo má jaké zkušenosti s JSM v Týništi n. Orlicí? Podle mně je to sebranka amatérů, a už nikdy více tam nepojedu. Co mohli to posrali, i když jim možná křivdím, výměnu stěračů zvládli docela v poho. Takže NEDOPORUČUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 ja som v stredu menil olej + filter a trvalo to 4 hodiny, neskutocne som nadaval lebo predtym mi to robim byvali mechanik so skodovky taky kecal hodinu kecal ( aky je HTP srac, to nejde ......) ale pri tej vymene filtra som zistil preco je byvali zamestnanec skodo. tak dotiahnuty filter som v zivote nevidel okrem toho ze aj na spodku dovalil tak skrutky ( vruty) ze jeden nesiel povolit a musel som stocit ten plastovy kryt. filter dotiahol tak ze rukou bez sance tak klucom a na filtry povolila matica, tak rychlo zhanat ten pakovy kluc na filtre samo ze som zohnal retazovy a klucovy no bohuzial som ich zohol tak uz zacinam rozoberat zberny kryt motora s konzolou vyfuku ale to neslo len tak vyhodit tak v poslednom zufalstve uz som videl ze auto sa bude nepojazdne som zarval tym klucom ze bud utrhne filter definitivne ale povoli, chvalabohu povolil filter. posledna varianta bola prevalit filter dierou ( prevrtat) vrazit tycku a cez paku povolit. keby sa mi to hovado dostalo do ruky tak ho zabijem amater jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) araver v Uherskem Hradisti ne! Soused tam dal fabii, ze 120 000km, r.v. 2002 - dali mu penize za to auto 90 000kc. Vysledek - fabia, ktera ma najeto 90 000km, r.v. 2002 a prodavaji ji za 130 000kc - hajzli jedni araversti uherskohradissti Editováno: 28. Duben 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.