John Vloženo 22. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2005 Víte někdo jak oddělat anténní prut z antény od rádia, která jde pouze sklopit. V myčce to docela vadí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Vloženo 22. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2005 Nedá sa, predajca hovoril, že treba celú anténu vymeniť. Inak keď ju sklopíš, treba ju znova dotiahnuť a potom sa to celkom dá vydržať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 22. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2005 Z vlastní zkušenosti radím vůbec nesklápět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host JirkaKocman Vloženo 22. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2005 proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2005 ty jo mě ten sklopnej prut tak sere, ne kvuli myčce, ale že si tam nemůžu dát pěknou malou anténku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2005 kláca: Tak to buď spíš rád, kamarád si koupil takovou pěknou krátkou chromovanou anténku, vypadala na autě dobře, ale chytil na ní asi jenom polovinu stanic (a ještě špatně), takže jí ještě ten samý den vrátil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2005 já s malejma anténkama nikdy problém neměl!!!(a beztak rádio moc neposlouchám ), jde asi taky oto jakou a kde ji koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2005 Tak jestli to tak moc chceš, tak by určitě mělo jít vyměnit ten spodek tý antény za ten ze staršího modelu co byl klasicky šroubovací a pak si tam můžeš dát co chceš, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2005 jít by to prej mělo(já nevim ještě se mi nechtělo se do toho rejpat), ale zas taky někdo řiká, že se musí natáhnout anténa až k radiu- a to by se mi asi nechtělo, tak to zatim řešim jen teoreticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2005 tak to je blbost. antena sa da menit ako chces. nemusis tahat novy kabel az k radiu. je tam zastrcka a zasuvka. sam som mal na obidvoch autach sklopne antenny. toto opatrenie proti zlodejom je podla mna kontraproduktivne. v umyvarke som ich sklopil a zatiahol ale nepohlo to. obidve anteny mi umyvacia kefa ohla. rozculovalo ma to az tak, ze som si zohnal gps anteny nesklapacie. taky ten zralok s gps modulom, ktory som nezapojil. antena je vysoka asi iba 5 cm a kvalita radia sa zhorsila, co chcem riesit predzosilovacom. ak bude zaujem mozem dodat foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 22. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2005 Víte někdo jak oddělat anténní prut z antény od rádia, která jde pouze sklopit. V myčce to docela vadí. Díky No čéče já jí mám taky sklopnou a měl sem jí venku kvůli stříkání myslim ten prut a de to,ale ofiko to asi nejde protože při uplném vyšroubování a sklápění zhruba v půlce náklonu maličko povyskočí /jediná dem. poloha/ tak pak musíš tahem zabrat směrem ven. De to . mě osobně to šlo až asi napotřetí, protože sem se o ni bál. Přeji šikovný ruce a trpělivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Vloženo 22. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2005 Anténa (celá patka) je z auta lehce demontovatelná a výměnná. Je na jednu obrovskou matici přes zubatou podložku (tím je chycená do střechy a "uzemněná" vůči karoserii a vede z ní cca 10 cm dlouhej šlahoun končící konektorem. Takže prohodit jde přístupem zezadu, k rádiu není důvod cokoli dotahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2005 Cartmanko - keď na anténu chytíš menej užitočného signálu, tak ti už nepomôže ani 10 zosilňovačov. Síce nimi zosilníš ten signál, ale v rovnakej miere aj šum a kadejaké rušenie, takže kvalita príjmu sa nezlepší. Navyše antény vo Fabii už majú v pätke zabudovaný predzosilňovač, ktorého úlohou je signál zosilniť tak, aby to pokrylo straty na konektoroch a vedení k rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2005 a zdravim stareho znameho diamanta. tak kaslem na zosilovac. v meste mi to chyti vsetko a ked idem mimo tak si preladujem na najsilnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2005 tak už mám novou pidi anténku, jde to fakt krásně sundat, jak popisoval zajda!!!jak chytám radio jsem ještě nezkoušel, protože jak jsem psal pouštim ho minimálně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 26. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2005 klaca se s tim ne*ral...to byl fofr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2005 no to víš, anténku už mám koupenou dlouho, tak když mi někdo konečně řekl, že to jde a jak na to , tak jsem ji hned šel urvat a nasadit tu malou krasavici!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MP1 Vloženo 27. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2005 Ja som sa na myčku pripravil takto: Sklopím anténu celkom dole a priviažem jej koniec o stierač. Šnúrka musí byť pevná, raz mi ju utrhlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 27. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2005 tak už mám novou pidi anténku, jde to fakt krásně sundat, jak popisoval zajda!!!jak chytám radio jsem ještě nezkoušel, protože jak jsem psal pouštim ho minimálně!!! jj no vidíš že to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2005 jakoprd!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumper Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 tak nevím nevím, ale furt ne a ne najít tu správnou polohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 tak nevím nevím, ale furt ne a ne najít tu správnou polohu nic na tom neni, povol ji uplně, a pak tahej a sklápěj , mě šla urvat tak při polovině sklopení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 15. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2006 na superbe ked ju sklopim a dotiahnem na maximum tak vzdy ju umyvarka vydvihne dohora a riadne snou jebne o zadne sklo.. je to riadna pitchovina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 tak nevím nevím, ale furt ne a ne najít tu správnou polohu nic na tom neni, povol ji uplně, a pak tahej a sklápěj , mě šla urvat tak při polovině sklopení jak vypadá konec prutu po demontáži je závit ven nebo dovnitř? Jak se potom trefuješ zpátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 závit jde ven s anténou-jakobi ten šroub, nevim jak popsat jak se pak trefovat dovnitř, musíš to vyndat a pak uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.